Kanalım ne kadar eder arkadaşlar?

• Kullanıcı Yutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Yutup

Yasaklanmış
Kanal Adi : Alıcıya verilir
Kanal Kategorisi : Genel
Kanal Dili :Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :13 temmuz 2012
Abone Sayisi : 688
izlenim Sayisi : 387.236
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1-2 dolar
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz :fiyat önerisi istiyorum
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Screenshot by Lightshot

son 28 gün istatistiği
Screenshot by Lightshot

2 doları görmemiş bile hiç hocam. Max 70 100 tl arası satabilirsin içindeki ile birlikte ama şimdi fark ettim 2012 atılmıs video. 2012 bu yana kazanç böyleyse pek değişeceğini sanmam. Ama yinede 150 tl veren çıkabilir bi ihtimal :)

kanalı satıyor musun ? yoksa kanalın için teklif mi istiyorsun arkadaş..

ciddi anlamda konularını anlamakta zorlanıyorum ve profiline yazdığın gibi MARS'tan geldiğini düşünüyorum !

kanalı satıyor musun ? yoksa kanalın için teklif mi istiyorsun arkadaş..

ciddi anlamda konularını anlamakta zorlanıyorum ve profiline yazdığın gibi MARS'tan geldiğini düşünüyorum !

önce bi piyasa araştırması yapmayı düşündüm baktım bişey etmiyor satmıcam o yüzden

Aynen , hem kanalım ne kadar eder diyorsun , hemde kanal adi aliciya diyorsun.

Madem kanalın için fiyat öğrenmek istiyorsun , neden satış konusu gibi konu açıyorsun ? Problem mi var anlaman konusunda bilemiyorum ki .

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/81423-kanalim-ne-kadar-eder.html

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/77472-bu-kanal-ne-kadar-eder.html

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/77615-bu-kanal-ne-kadar-eder.html

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/77472-bu-kanal-ne-kadar-eder.html

bak bakalım daha kaç tane böyle konu var hayırdır dostum senin benle alıp vermediğin ne her konuma atlıyosun sanane istediğim gibi açarım konu yönetimle benim aramda sen işine bak karışma konularıma bi zahmet

Hem fiyat araştırması yapıyor hem alıcıya yazıyor madem öyle yazmayacak alıcıya falan.

ulan sanane tepemin tasını attırma benim sen niye karışıyosun kardeşim seni İLGİLENDİRMİYOR ! o kadar boş laf yapma git kumda oyna la sürekli bi saçma sapan çıkarımlar ister alıcıya yazarım ister satıcıya seni alakadar etmez o kadar !

ulan sanane tepemin tasını attırma benim sen niye karışıyosun kardeşim seni İLGİLENDİRMİYOR ! o kadar boş laf yapma git kumda oyna la sürekli bi saçma sapan çıkarımlar ister alıcıya yazarım ister satıcıya seni alakadar etmez o kadar !

İnsan gibi konuş tepen atsa ne olacak ? Ben seni alıntılayıp cevap vermiyorum boş boş zırlama burada . Senin yaşın kaçta bana kumda oyna diyorsun sen ?

İnsan gibi konuş tepen atsa ne olacak ? Ben seni alıntılayıp cevap vermiyorum boş boş zırlama burada . Senin yaşın kaçta bana kumda oyna diyorsun sen ?

Kardesim bi derdin varsa skype gel forum sinirlari disinda goruselim kumunu topragini

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Benim konularima yorum yazma azcik aklin varda su 3 kelimelik cumleyi kafana sokarsin yok ben moronum diyosan devam et

sakin olun beyler forumun iyice suyunu çıkardınız

Ama boyle is olmazki adam her konumu baltalamaya geliyor laftanda anlamiyor aliciya yazdiysam onu ilgilendirmez istedigimi yazarim sorumlusu benim sonucta onu ilgilendiren bisey yok cikip geliyor sacma sapan yorum yapiyor işsiz sanirim

Kardesim bi derdin varsa skype gel forum sinirlari disinda goruselim kumunu topragini

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Benim konularima yorum yazma azcik aklin varda su 3 kelimelik cumleyi kafana sokarsin yok ben moronum diyosan devam et

İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım bir sakınca varsa yönetim gerekli uygulamayı yapar . Sen kimsin de skype da görüşücem senle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri