Kanalım ne kadar eder?

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar,
1 aylık kanalım var. 10 gün önce patlama yaptı. Şu anda günde 300 tl bırakıyor. Kanal adsense bağlı. günde 25 abone geliyor ve hergün daha fazla artıyor. Bu kanalı ne kadara satabilirim acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 aylık değilde 2-3 aylık olsa aylık kazancının 2 katı ederdi ama son zamanlarda işler karışık o yüzden satmayı düşünüyorsan satma kapanmazsa ekmeğini kendin ye

1 aylık değilde 2-3 aylık olsa aylık kazancının 2 katı ederdi ama son zamanlarda işler karışık o yüzden satmayı düşünüyorsan satma kapanmazsa ekmeğini kendin ye

bir sağlık durumu var da hocam. ondan dolayı satacağım. ortalık duruldu gibi belki bekletsem çok ekmeğini yerim dediğiniz gibi. bakacaz artık..

Arkadaşlar,
1 aylık kanalım var. 10 gün önce patlama yaptı. Şu anda günde 300 tl bırakıyor. Kanal adsense bağlı. günde 25 abone geliyor ve hergün daha fazla artıyor. Bu kanalı ne kadara satabilirim acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

böyle patlama yapan kanalın ömrü 1 ay hocam o yüzden satın almam ben olsam şahsi fikrim bu çok patlama yapan kanalım oldu ömrü 1 bilemedin 1.30 ay :D

o kadar yuklu giden hıc bır kanalım 40 gunu cıkartamadı hizli giden atın misali alacanı al ay sonu baska yere bagla

Temiz bir mac üzerinden kullanımı olan adsenseye bağlayıp arkana yaslan hiç satma derim ben genellikle o tür kanalları bu şekilde bağlıyorum kazanca . Tek kanal tek adsense

Konuda ederini sorduk hocam. Omrunu degil. Zaten o konuda cogu kisi hemfikir olabilir. Ama kesin oyle olcak diye birsey de yok. Youtube bu kimini vezir kimini rezil eder..Kismet artik..

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben bu tarz bir kanalı satıp başka birinine önermeni pek etik bulmuyorum.Sakın yanlış anlama konuyu baltalama gibi bir amacım yok.Ama bir kanal günde 300 TL bırakıyorsa üstteki yorumlarda arkadaşımızın da dediği gibi fazla bir ömrü olacağını düşünmüyorum.

Bununla alakalı tecrübemi paylaşmak isterim.Benimde tek kanal çalıştığım bir hesabım vardı.Aslına bakarsan herşey güzel gidiyordu.Günlük 150 - 200 TL civarında bir meblağ getirisi vardı.Hesaplar kitaplar derken ay sonu gelmeden geçtim kanalın kapanmasını adsense hesabım kapatıldı.Kapatılma nedeni olarak da geçersiz tıklama olarak gösterildi.Hesabın içerisindeki o meblağ da tabi ki uçtu gitti :)

Konuyu şuraya getirecem.Ben verdiğim örneğe karşılık olarak kanalına güvensizlik damgası vuramam.Ama ben bu tarz bir kanalı başka birine satarak başka birinin vebalini almanı tavsiye etmiyorum.Sonuç da birçoğumuz spam çalışıyoruz ve bugün var yarın yok.O yüzden bence hiç bu satma işlerine bulaşma.Elinin altında sakla.Gittiği yere kadar gitsin.

Arkadaşlar,

Bende mümkünse bir pm alayım hocam.

Hocam ben bu tarz bir kanalı satıp başka birinine önermeni pek etik bulmuyorum.Sakın yanlış anlama konuyu baltalama gibi bir amacım yok.Ama bir kanal günde 300 TL bırakıyorsa üstteki yorumlarda arkadaşımızın da dediği gibi fazla bir ömrü olacağını düşünmüyorum.

Bununla alakalı tecrübemi paylaşmak isterim.Benimde tek kanal çalıştığım bir hesabım vardı.Aslına bakarsan herşey güzel gidiyordu.Günlük 150 - 200 TL civarında bir meblağ getirisi vardı.Hesaplar kitaplar derken ay sonu gelmeden geçtim kanalın kapanmasını adsense hesabım kapatıldı.Kapatılma nedeni olarak da geçersiz tıklama olarak gösterildi.Hesabın içerisindeki o meblağ da tabi ki uçtu gitti :)

Konuyu şuraya getirecem.Ben verdiğim örneğe karşılık olarak kanalına güvensizlik damgası vuramam.Ama ben bu tarz bir kanalı başka birine satarak başka birinin vebalini almanı tavsiye etmiyorum.Sonuç da birçoğumuz spam çalışıyoruz ve bugün var yarın yok.O yüzden bence hiç bu satma işlerine bulaşma.Elinin altında sakla.Gittiği yere kadar gitsin.

Hocam ben ozgun kanal satiyorum demedim. Neden vebal alayim ki? Sonucta herkes artisini eksisini dusunup karar veriyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri