Arkadaşlar merhaba forumda yeni aktif olabildiğim için konusu doğru yere açılmadıysa taşınabilir.
Not: mesaj sayımın eksikliği ve sadece bilgi amaçlı olduğu için kanalı henüz satmayı planlamıyorum
Kanalın abone sayısı:196
Toplam izlenme :234k
Günlük 5-10 abone gelmekte
İçersinde 300 den fazla video var hepsi uzun videolar
Ortalama günlük izlenim: 6-10k arasında değişmekte
Herhangi bir telif topluluk vs yok 5 aydan uzun süredir açık
Adsense ye bağlıydı fakat bağlı olduğu adsensenin ilişkisini ayın 19 unda kestim
Şu an kazanç sağlamıyor yeniden bir yere bağlanırsa günlük olarak 80-120₺ arasında gelir bırakmakta.
Sizce bu kanal ne kadar eder?
Dediğim gibi konu satış konusu değildir sadece bilgi alma amacıyla açılmıştır herkese bol kazanç
Edit: mobil olduğum için resim ekleyemedim istenirse kısa süre içersinde eklerim
Cevaplar için teşekürler
Not: mesaj sayımın eksikliği ve sadece bilgi amaçlı olduğu için kanalı henüz satmayı planlamıyorum
Kanalın abone sayısı:196
Toplam izlenme :234k
Günlük 5-10 abone gelmekte
İçersinde 300 den fazla video var hepsi uzun videolar
Ortalama günlük izlenim: 6-10k arasında değişmekte
Herhangi bir telif topluluk vs yok 5 aydan uzun süredir açık
Adsense ye bağlıydı fakat bağlı olduğu adsensenin ilişkisini ayın 19 unda kestim
Şu an kazanç sağlamıyor yeniden bir yere bağlanırsa günlük olarak 80-120₺ arasında gelir bırakmakta.
Sizce bu kanal ne kadar eder?
Dediğim gibi konu satış konusu değildir sadece bilgi alma amacıyla açılmıştır herkese bol kazanç
Edit: mobil olduğum için resim ekleyemedim istenirse kısa süre içersinde eklerim
Cevaplar için teşekürler