Kanalım ne kadar eder ?

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba forumda yeni aktif olabildiğim için konusu doğru yere açılmadıysa taşınabilir.
Not: mesaj sayımın eksikliği ve sadece bilgi amaçlı olduğu için kanalı henüz satmayı planlamıyorum
Kanalın abone sayısı:196
Toplam izlenme :234k
Günlük 5-10 abone gelmekte
İçersinde 300 den fazla video var hepsi uzun videolar
Ortalama günlük izlenim: 6-10k arasında değişmekte
Herhangi bir telif topluluk vs yok 5 aydan uzun süredir açık
Adsense ye bağlıydı fakat bağlı olduğu adsensenin ilişkisini ayın 19 unda kestim
Şu an kazanç sağlamıyor yeniden bir yere bağlanırsa günlük olarak 80-120₺ arasında gelir bırakmakta.
Sizce bu kanal ne kadar eder?
Dediğim gibi konu satış konusu değildir sadece bilgi alma amacıyla açılmıştır herkese bol kazanç
Edit: mobil olduğum için resim ekleyemedim istenirse kısa süre içersinde eklerim
Cevaplar için teşekürler

6-7 ay önce olsaydı 3-5k ederdi ,ama şu an 1k ya satsanız alan çıkar mı bilmem

şuan aylık kazancı baz alınıyo heralde. 2500-3000 TL arası gidebilir sanırım

o kadar izlenmeye o kadar az abone neden...
abone olanı vururum falan mı yadınız kanala

Şuanda ödeme almanın zorlaştığı bir dönemdeyiz. 30-45 günlük gelire yani 3-4.5k arası alıcı bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Eskiden olsa 6kya rahat satılabilirdi.

o kadar izlenmeye o kadar az abone neden...
abone olanı vururum falan mı yadınız kanala

Hocam inanki bende anlamadım kanal sıkıntı çıkarmasın diye 3 aydan fazladır giriş bile yapmadım kapak profil resmi ve abone ol butonu da yok bildiğiniz amatör spam tarzı bir kanal açıkcası bugün yarın kapanır derken biraz ilgi eksiği oldu malesef sizce ne kadar eder hocam ?

---------- Spam Engelliyici 02:10 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

Eğer kanalı bağlayacak bir yer yani partner bulamadığın için satmayı düşünüyorsan , MultiColor a bağlayabilirsin ..

Jeito hocamla konuştuk bunu sağolsun çok yardımcı oldu sayesinde üyeliğim bile aktif oldu bağlayacaksam direk multicolor olacak zaten

Bir kere 6-7k felan ettiği dönemler eskidendi 5 aydır açık olması ufak bir fiyatta artıl sağlar bana göre ederi 1000 liradır fazlasını verenin çıkacağını sanmam

Arkadaşlar merhaba forumda yeni aktif olabildiğim için konusu doğru yere açılmadıysa taşınabilir.
Not: mesaj sayımın eksikliği ve sadece bilgi amaçlı olduğu için kanalı henüz satmayı planlamıyorum
Kanalın abone sayısı:196
Toplam izlenme :234k
Günlük 5-10 abone gelmekte
İçersinde 300 den fazla video var hepsi uzun videolar
Ortalama günlük izlenim: 6-10k arasında değişmekte
Herhangi bir telif topluluk vs yok 5 aydan uzun süredir açık
Adsense ye bağlıydı fakat bağlı olduğu adsensenin ilişkisini ayın 19 unda kestim
Şu an kazanç sağlamıyor yeniden bir yere bağlanırsa günlük olarak 80-120₺ arasında gelir bırakmakta.
Sizce bu kanal ne kadar eder?
Dediğim gibi konu satış konusu değildir sadece bilgi alma amacıyla açılmıştır herkese bol kazanç
Edit: mobil olduğum için resim ekleyemedim istenirse kısa süre içersinde eklerim
Cevaplar için teşekürler

Kanalın adsense ile olan bağlantısını neden kestiniz ki? Eğer dediğiniz rakamları günlük olarak veriyorsa 100 tl verse diyelim ortasını bulalım ayda 3000 tl para yapıyor.. 2 ayda istediğiniz parayı çıkarırsınız ve üzerine kanalda hala elinizde kalmış olur..Zaten şuanda kanalı satmak istemiyorum diyorsunuz o halde 2 ayda kesinlikle istediğiniz parayı çıkarırsınız :) Kusura bakmayın fakat konu biraz bana sakat geldi :) Bu arada bundan önce ödeme alıyor muydunuz adsenseden?

1 aylık kazancına yani ortalama 3.000 TL ye alıcı bulur herhalde... Önceden olsa 3 aylık kazanca satılıyordu kanallar... Ahhh Ahhhh nerde o eski günler... :)

bu zamanda kimsede para yok.olanda bir kanala yatırım yapmaz..hele bu kadar kazanan kanalı satman çok zor.bir aylık değerine de satılmaz sana yazık.aç para kazanmayı şansını dene.kapalı kalması yazık.

Kanalın adsense ile olan bağlantısını neden kestiniz ki? Eğer dediğiniz rakamları günlük olarak veriyorsa 100 tl verse diyelim ortasını bulalım ayda 3000 tl para yapıyor.. 2 ayda istediğiniz parayı çıkarırsınız ve üzerine kanalda hala elinizde kalmış olur..Zaten şuanda kanalı satmak istemiyorum diyorsunuz o halde 2 ayda kesinlikle istediğiniz parayı çıkarırsınız :) Kusura bakmayın fakat konu biraz bana sakat geldi :) Bu arada bundan önce ödeme alıyor muydunuz adsenseden?

Yorum için teşekür ederim antiban yöntemini uygulamak için kanalın bağlantısını kestim ve işe yaradı ödeme aldım daha öncesinde de bağlı olduğu 2 adsensenden de ödeme almıştım kanaldan ayrıca istediğiniz rakam demişsiniz ama ben 6-7k demedim 2-4k arasında bir fiyat düşünüyordum hocam ve evet dediğiniz gibi şu an satmayı planlamıyorum olurda acil bir sıkıntıya düşersem ederini öğrenmek istiyorum sakatlık derken neyi kastettiğinizi inanın anlamadım

---------- Spam Engelliyici 02:19 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------

1 aylık kazancına yani ortalama 3.000 TL ye alıcı bulur herhalde... Önceden olsa 3 aylık kazanca satılıyordu kanallar... Ahhh Ahhhh nerde o eski günler... :)

Ahh ahh nolurdu eski günler olaydı da şu kanalı sırf güzel kalbin için sana hediye etseydim mesut abim saygılar

30-ile 45 günlük gelirini satılır ama kanaldan ödeme alınması gibi etkenlerde kanalın fiyatını etkiler

bu zamanda kimsede para yok.olanda bir kanala yatırım yapmaz..hele bu kadar kazanan kanalı satman çok zor.bir aylık değerine de satılmaz sana yazık.aç para kazanmayı şansını dene.kapalı kalması yazık.

hocam mantıklı yöntem olarak bende bu şekilde düşünmüştüm bakarsın aradan sıyrılır 3-5 ay daha kazandırırsa sonradan pişman olmak istemem. Teşekür ederim

Ahh ahh nolurdu eski günler olaydı da şu kanalı sırf güzel kalbin için sana hediye etseydim mesut abim saygılar

Teşekkürler kardeşim...

Bir zamanlar benimde bunun gibi ve daha fazlasını kazandıran kanallarım var... Ama şimdi sıfıra sıfır elde var sıfır... :)

Sen kanalı bağla Adsenseye 1 ay dursun zaten kanalın satışından daha fazlasını kazanırsın... Kapanacağı varsa da varsın sendeyken kapansın ki kimsinin kimseye hakkı geçmesin...

BOL KAZANÇLAR...

Teşekkürler kardeşim...

Bir zamanlar benimde bunun gibi ve daha fazlasını kazandıran kanallarım var... Ama şimdi sıfıra sıfır elde var sıfır... :)

Sen kanalı bağla Adsenseye 1 ay dursun zaten kanalın satışından daha fazlasını kazanırsın... Kapanacağı varsa da varsın sendeyken kapansın ki kimsinin kimseye hakkı geçmesin...

BOL KAZANÇLAR...

Abi ocak 1-19 arası adsense ye kazandırdı zaten riske atmak istemiyorum partnere bağlıcam valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri