Kanalım Ortlama Ne Kadar Eder

• Kullanıcı bysasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

bysasa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar AWESOMENESSTV ye bağlı 40 günlük partner kanalım var

Kanalın kazançları şuan için 600 $ oldu ve son 2 günde gelen kazançlar dahil değil
kanal telifsizdir 15 dk üstü videolarda ara reklam bulunmaktadır
Bu kanalımı satmaya kalksam ne kadara satış yapılması gerekir ?
Kanalın günlük kazancı ortalama 40$ dır
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

hocam günlük isterse 200 300 $ kazandırsın ama awesomeness her zaman problem dir.
1ay öderler 2 ay ödemezler. hep başımıza geldi bu durum.yani satmaya kalkışma 40$diyorsan dediğin gibi ödemeyide alırsan köşe olursun :)

hocam günlük isterse 200 300 $ kazandırsın ama awesomeness her zaman problem dir.
1ay öderler 2 ay ödemezler. hep başımıza geldi bu durum.yani satmaya kalkışma 40$diyorsan dediğin gibi ödemeyide alırsan köşe olursun :)

İşte bende piyasayı bilmediğim için bir konu açtım satılmak istese kaça gider kanal ayrıca tamamı organik 450 aboneside oldu

alıcı varsa 1 k dolara satabilrisin.fakat içindeki parayı dahil etmedim

ortalama günlük 40 dolar diyorsun
kanalın şu ana kadar kazancı 600dolar diyorsun
kanal da 40 günlük...
mantık yada matematik hatası var:)

ortalama günlük 40 dolar diyorsun
kanalın şu ana kadar kazancı 600dolar diyorsun
kanal da 40 günlük...
mantık yada matematik hatası var:)

evet matematik hatası olabilir :)

kanalın şuanki kazancınca ortalaması 40 dolara filan geliyor
ilk 10 günkü kazançlar 5-10 dolar gibi olduğu için di bu ortalama 40 dolar
mesela dün 75 dolar gelmiş

Kimsenin bir bilgisi yokmu dostlar kanal fiyatı hakkında ...

1 aylık kanalım var 10k abonesi var içindede 3k $ var 3k tl veren varsa direk satayım ben parayı aweden alırım diyen babayiğit varsa :D

Kimse Konu hakkında net bir fiyat veremiyormu acaba ?

Kanal satılık değil satılmak istense fiyat ne olur dedim :)

ayrıca 300 tl kanalın 3 günlük kazancı :)

adamda 300 demiş.madem 3 günlük kazancı,sen hesapla.kanal kaç gün ayakta durur ne kadr para ne kadar zamanda gelir hesapla ve fiyat belirle iştte.

baktım kimse cevap vermemiş, ben de cevap verdim. tamam öyleyse değeri 1500 dolar olsun.

Günlük kazancı bu şekilde kestirmek doğru olmaz. Bir kanalı açarsınız ilk 5 gün 5-10usd kazandırır daha sonra 30-40usd yaparsınız ama bir anda yükselen bu rakamı "sabit" olarak belirleyemeyiz. Birkaç video ya da bir video izlenir daha sonra o videonun gündemi bittiğinde bu kazanç yine eski rakamlara düşer.

Awe kanalların durumu herkes tarafından genelde şüphelidir bu bölümü ve tabii kanalın zamanla düşebileceğini de değerlendirirsek kanalınız çok ciddi paralar etmeyebilir. İçeriği nedir? En son video ne zaman yüklenmişti? Günlük 40usd kazancın ne kadarını ve çoğunlukla kaç video üzerinden yapar gibi birçok değerlendirme var.

Bunların hiçbirini belirtmeden soruyorsanız, ben alacak olsam 500TL'nin üzerinde bir rakam ödemem. (İçindeki para bir değer adletmez çünkü alıp alamaycağınız kesin değil)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri