Kanalım para kazanmaya açılacak mı?

ismail_srp

Kayıtlı Üye
Kanalda sorun yokken bir videodaki tekrarlanan telif nedeniyle para kazanma devre dışı bırakıldı.
Sadece para kazanma kapalı 15+dk filan hepsi açık durumda.Kapanmasının nedeni biraz kendi hatam, engelli olduğunu bildiğim bir videoyu özel olarak yükledim tekrar deneme için, ancak özel olduğu halde kapandı.

Resmi aşağı ekliyorum, umarım tekrar açılır :( 1,5 aydır kapalı.Kanal quizgroupta halen aktif gözüküyor sadece kazanca yansımıyor.

1rWWjA.png

Son düzenleme:
Sanmıyorum hocam ama para kazanmayı açma diye bir konu vardı şimdi aklıma geldi ama bu kanalda işe yarar mı bilemem.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Konudaki videoyu izledim, ilk olarak kanalı siliyor daha sonra yardım bölümünü kullanarak kanalın tekrar açılmasını sağlıyor.Bu işlemden sonra kanala videolar geri geliyormuş, ancak abone ve izlenmeler nasıl olacak.Kanal şuan oturmuş durumda sıralamalarda iyi yerde.Bu gibi durumda nasıl etkilenecek.Riske atmaya değer mi bilmiyorum.Google göre 6 ayda açılma durumu olabilir, açıkçası bekleyip eğer açılmazsa bu yöntemi uygulamak daha mantıklı olabilir gibi geldi bana.

5-6 ay kadar önce kanal durumu temiz ama para kazanması kapatılan bi kanalım bugün tekrardan aktif oldu. Yani açılmaz demeyelim biz ona ama açıldığı zaman artık bi işe yarar mı bilemem.

5-6 ay kadar önce kanal durumu temiz ama para kazanması kapatılan bi kanalım bugün tekrardan aktif oldu. Yani açılmaz demeyelim biz ona ama açıldığı zaman artık bi işe yarar mı bilemem.

Tek bir videonun dünya engeli vardı.İlk önce kapanmamıştı.Salak gibi aynı videoyu deneme maksadıyla tekrar yükledim :mad:.Sonra tekrarlanan teliften kapandı uyarısı geldi.İlk olarak +15 dk de kapalıydı o açıldı.Umarım sizin gibi benim de kanalım açılır.

Diğer tüm videolar aynı şekilde duruyor ve izlenme aynı şekilde devam ediyor.Tekrar açıldığında eski performansı vermez mi diyorsunuz?

Tek bir videonun dünya engeli vardı.İlk önce kapanmamıştı.Salak gibi aynı videoyu deneme maksadıyla tekrar yükledim :mad:.Sonra tekrarlanan teliften kapandı uyarısı geldi.İlk olarak +15 dk de kapalıydı o açıldı.Umarım sizin gibi benim de kanalım açılır.

Diğer tüm videolar aynı şekilde duruyor ve izlenme aynı şekilde devam ediyor.Tekrar açıldığında eski performansı vermez mi diyorsunuz?

6 ay uzun bir süre ne olacağını bilemeyiz. Güncel olmayan ama sürekli olarak izlenilebilen bir şeylerse yine izlenir. Abone sayısı çoksa yine izlenir. Bilemeyiz. Ben yeni kanal açıp atmıştım bütün videoları ve aboneleri oraya yönlendirmeye çalışmıştım az çok tuttu. Geçmiş olsun tekrardan.

maılı sılıp 12 saat sonra acmak da ıse yaramıyor bılgın olsun

6 ay sonra açılır o zamana kadar partnerde kalmaz kanal atılır büyük ihtimalle.. Kanalı komple gizleyebilirsin açılana kadar

Sanmıyorum hocam ama para kazanmayı açma diye bir konu vardı şimdi aklıma geldi ama bu kanalda işe yarar mı bilemem.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

bu işlem partnerde olmuyor malesef.ama kanalın para kazanması büyük ihtimal açılır 6 ay sonra benim öyle kapanıp açılan ve hala açık olan kanalım var

---------- Spam Engelliyici 08:59 ---------- Önceki Mesaj 08:59 ----------

Kanalda sorun yokken bir videodaki tekrarlanan telif nedeniyle para kazanma devre dışı bırakıldı.
Sadece para kazanma kapalı 15+dk filan hepsi açık durumda.Kapanmasının nedeni biraz kendi hatam, engelli olduğunu bildiğim bir videoyu özel olarak yükledim tekrar deneme için, ancak özel olduğu halde kapandı.

Resmi aşağı ekliyorum, umarım tekrar açılır :( 1,5 aydır kapalı.Kanal quizgroupta halen aktif gözüküyor sadece kazanca yansımıyor.

1rWWjA.png

kanalın para kazanması büyük ihtimal açılır 6 ay sonra benim öyle kapanıp açılan ve hala açık olan kanalım var

Hocam benimde böyle oldu ve içinde parada vardı o parayı alamadım kesinlesmelerde ..parayı odeyeceklermi ?

Para kazanması devre dışı kalan ayın parasını alamadım.Quiz de kanal aktif ancak ödeme bölümüne yansımıyor.
Para kazanması giden kanalın parasını ödemiyor quiz üzgünüm. Aynı şekilde benim de var ve mail attığımda ödemeyeceklerini söylediler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para kazanması giden kanalın parasını ödemiyor quiz üzgünüm. Aynı şekilde benim de var ve mail attığımda ödemeyeceklerini söylediler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok bi miktar yoktu, ama şöyle düşünüyorum para youtube de quize yollanmadı yollansa öderdi.Çünkü kanal hala yeşil ve aktif gözüküyor sadece sanki kazancı sıfır gibi oluyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri