Kanalım topluluk ihlalinden kapandı.Diğer kanalları ne yapmalıyım?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar ,
başlıkta da belirttiğim gibi 8 kanalımdan 1'i kapanmış gmaile girdim şu yazıyor.

Hesabınızla ilgili: xxxxxxxxxxxxxxxxxx

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.

Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Ancak videolarımdan birine baktığımda bu yazıyor.

Bu video, YouTube'un spam, aldatıcı ve ticari olarak yanıltıcı içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı.

Şimdi ilk defa başıma geldiği için bir kaç sorum var.

Ben bu kanalın parasını alır mıyım?
Bu kanalı adsense'mden çıkarmanın bir yolu var mı?
Geri bildirim yapabilir miyim ? (ne spam yaptım ne yanıltıcı içerik açıklama etiket küçük resim veya başlık girdim.Haftada 2 video atıyordum bu kanala)
İsimsiz bir seyircinin dediğine göre adsense'imi takibe almışlar.Sizce bu mümkün mü?
Ayrıca bu adsense bağlı tüm kanlları başka adsense'e geçirmeyi düşünüyorum mantıklı mı?
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar,bol kazançlar.

dostum korkut, geçmiş olsun, adsensendekı kanalları taşı, baska bır adseseye bana kalırsa bıraz dınlendır olayı, bu aralar ortalık akrsıkık bıraz durulsun, 1-2 gun de ara ver bana kalırsa...

hocam benim de geçen aynı uyarıdan kanalım kapandı. itiraz ettim ama kabul edilmedi.

kanalın parasını ödüyorlar ama çok fazla kesinti olacak seninkinde de muhtemelen.

ben aynı adense'den yola devam ediyorum. sıkıntı olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum. deneyerek tecrübe edeceğiz artık.

Bu gün bana da 1 Topluluk ihlali geldi saat 16.00-17.00 araları, kabul ettim ister istemez sonuçta ya itiraz et ya da kabul et butonu vardı. Sorun yok, para kazanmaya açık, benim öğrenmek istediğim;
sen 1 uyarı alınca mı kanalın para kazanmaya kapatıldı ? ayrıca adsensenin incelemeye alındığına dair bir bildirim yok ise bu isimsiz seyirci nereden çıkarıyor bu olayı,

NOT : Bu durum ilerler ise telif, topluluk ile para kazanmaya kapatılır ise kanalımda var olan parayı alabiliyor muyum?

Bu gün bana da 1 Topluluk ihlali geldi saat 16.00-17.00 araları, kabul ettim ister istemez sonuçta ya itiraz et ya da kabul et butonu vardı. Sorun yok, para kazanmaya açık, benim öğrenmek istediğim;
sen 1 uyarı alınca mı kanalın para kazanmaya kapatıldı ? ayrıca adsensenin incelemeye alındığına dair bir bildirim yok ise bu isimsiz seyirci nereden çıkarıyor bu olayı,

NOT : Bu durum ilerler ise telif, topluluk ile para kazanmaya kapatılır ise kanalımda var olan parayı alabiliyor muyum?

kardeşim tam postunu anlamadım ama ben kanalı komple sildim şimdi [MENTION=725]yumi[/MENTION] ve [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] sağolsun kanalı plus sayfasından yok ettim sıkıntı olmaz daha

Kanalım topluluk ihlalinden kapandı demişsin, topluluk ihlali alınca kanalın mı yoksa Kanalının para kazanması mı kapatıldı ? Ayrıca kaç topluluk ihlali aldın ?

Anlatmak istediğim ise bu gün benimde 1 adet kanalıma 1 topluluk ihlali geldi, kanalımın kapanmasından veya para kazanmaya kapatılmasından endişe ediyorum.

Kanalım topluluk ihlalinden kapandı demişsin, topluluk ihlali alınca kanalın mı yoksa Kanalının para kazanması mı kapatıldı ? Ayrıca kaç topluluk ihlali aldın ?

Anlatmak istediğim ise bu gün benimde 1 adet kanalıma 1 topluluk ihlali geldi, kanalımın kapanmasından veya para kazanmaya kapatılmasından endişe ediyorum.

1 saat sonra kanal kapandı.

dostum geçmiş olsun niche çalışması filan mı yapmıştın ondan mı oldu dicem

---------- Mesaj saat 22:11:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:45 civarında gönderildi. ----------

ama imzandaki gibi Youtube To Youtube! yaptıysan doğal olarak kaçınılmaz son malesef

dostum geçmiş olsun niche çalışması filan mı yapmıştın ondan mı oldu dicem

---------- Mesaj saat 22:11:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:45 civarında gönderildi. ----------

ama imzandaki gibi Youtube To Youtube! yaptıysan doğal olarak kaçınılmaz son malesef

Yok kardeşim ya.Yaklaşık 50 bölümdür yayınlanan bir tv showuna 49.bölümde giriş yaptım yani youtube'a atmaya başladım.Benim kendime özgü bir metodum oldugu için 50.bölümde 120k izlenim yakaladım.Adamlar 50 bölümdür uğraşıp bu hiti yakalayamadıgı ıcın sıkayet ettı beni.artık kaç şikayet gittiyse google de kapattı hesabı.

Telif-Topluluk-Spam adı altında kapatılan kanalların parası kesinti yapıldıktan sonra ödenir.
Ama ay sonu % olarak ne kadar kesilir onu bilemezsin.

Sorun yok, parası yatar.

Telif-Topluluk-Spam adı altında kapatılan kanalların parası kesinti yapıldıktan sonra ödenir.
Ama ay sonu % olarak ne kadar kesilir onu bilemezsin.

Sorun yok, parası yatar.

Kanalı komple sildim.Ödeme yatacak da şöyle bi sıkıntı var şimdi :D ben bu kanalı ayın 27 sinde eski adsense'ime taşıyım parasını orda kesinleştirecektim :D Şimdi yeni adsense'de kesinleşecek taa ocak sonunda ödeme alacağım adsense'de :)

(Bana pin felan gelmiyor da o yüzden)

Kanalı komple sildim.Ödeme yatacak da şöyle bi sıkıntı var şimdi :D ben bu kanalı ayın 27 sinde eski adsense'ime taşıyım parasını orda kesinleştirecektim :D Şimdi yeni adsense'de kesinleşecek taa ocak sonunda ödeme alacağım adsense'de :)

(Bana pin felan gelmiyor da o yüzden)

ona yapılabilecek birşey yok malesef.
Kanalı Diğer Adsenseye taşıyıp, Silmişsin.
Dediğin gibi bekleyeceksin.

hocam iyi günler bende bi video attım klasik topluluk ihlali dedi cideoyu zaten kendisi silmişti birgün girmedim bugün baktim para kazanma aktif degil çok param yok 10 dolar hepsi soru şu mevcut adsense hesabımı başka bir kanal açıp ona baglayabilirmiyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri