Kanalım ve eksiklerim hakkında ne yapmalıyım ?

• Kullanıcı BulentY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

BulentY

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlarım,

Özgün çalışma ve yeni bir iş projem hakkında her türlü bilgi ve önerinize ihtiyacım var. Yaptığım çalışmalarda eksiklerim ve giderilmesi gereken hatalarım yada doğru bildiğim şeyler konusunda bana yardımcı olmanızı istiyorum. özgün olarak başladığım bu işe bir web sitesi ve sosyal kanallarımı açarak aktif olarak hem sitemde hem youtube kanalımda emek harcıyor yararlı yada bilgi vermek amaçlı şeyler sunuyorum insanlara.

henüz bir kitle ve çevre toplayamadım ve başlangıçta belki rezil olmadan kitlem olmadan yaptığım yanlış ve geliştirilmesi gereken yerleri bana söylerseniz çok sevinirim.

Çok profesyonel programlarla çalışamıyorum ama öğrenerek elimden geleni yapıyorum elimde olan bir miktar paramla mikrofon ve bilgisayarımı yeniledim. Umarım Allah utandırmaz yolumuz açık olur.

Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCIrrcHhruMeTwwXbBeUpRwA

Web sitem : https://faqphone.com

site adresini görünce telefon onay sistemi sanıp sevindim bir an :)

Kanalın henüz oturmamış, sağda benzer kanalların çıkmaması youtube'unda henüz bir karar veremediğini gösteriyor.

Hergün aynı saatte 1 video yayınlaman lazım.Sabah saatleri genelde daha iyi sonuç veriyor.Hergün 10/11 gibi bir video yayınlarsın.

Benzer kanallara gidip yorum yap, botlar açısından ve link kazanman konusunda faydalı olacaktır.Açıklamaların çok zayıf.Bazı videolarında rekabet gücü yüksek anahtar kelimeler var.Şu an için ordan hit gelmeyecektir.

Başlıkları daha iddialı yaparsan hite faydası olacaktır.Küçük resimleri benzer formatta hazırlarsan , kitlen açısından belli bir alışkanlık oluşmasını sağlayabilirsin.

Playlist adlarını mümkün olduğunca videolara da koyman iyi olabilir.

Kanal çok yeni bu yazılanların doğruluğunu biraz da zaman gösterecek.Şu an tahmini şeyler söyleyebiliriz.

Kanalın henüz oturmamış, sağda benzer kanalların çıkmaması youtube'unda henüz bir karar veremediğini gösteriyor.

Hergün aynı saatte 1 video yayınlaman lazım.Sabah saatleri genelde daha iyi sonuç veriyor.Hergün 10/11 gibi bir video yayınlarsın.

Benzer kanallara gidip yorum yap, botlar açısından ve link kazanman konusunda faydalı olacaktır.Açıklamaların çok zayıf.Bazı videolarında rekabet gücü yüksek anahtar kelimeler var.Şu an için ordan hit gelmeyecektir.

Başlıkları daha iddialı yaparsan hite faydası olacaktır.Küçük resimleri benzer formatta hazırlarsan , kitlen açısından belli bir alışkanlık oluşmasını sağlayabilirsin.

Playlist adlarını mümkün olduğunca videolara da koyman iyi olabilir.

Kanal çok yeni bu yazılanların doğruluğunu biraz da zaman gösterecek.Şu an tahmini şeyler söyleyebiliriz.

Yorumunuz için teşekkürler söylediklerinizi dikkate alıcam

Hocam sunum şeklin trt spikeri gibi geldi bana :) birazdaha sıcak ve samimi bir ses tonu kullanabilirsin.
Hatta mümkünse kendinde ekran karşısına çıkmalıyım.
Akıllı telefonlar için 5 aksesuar vs. Olan videondan bahsediyorum.
Güzel bir kanal olacağa benziyor. Başarılar dilerim.

Kanalin banner resmini sevdim, kucuk resmi biraz daha iyi olabilir.
Intro'yu sevdim.
Video'larin kucuk resmini hic sevmedim.
Anlatim biraz daha samimi olabilir.
Video sureleri biraz daha uzun yapabilirsin.

Genele bakilirsa, titiz ve devamli calisildiginda gelecek vaad eden bir kanal.

Basarilar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri