Kanalıma hit çekebileceğim video türleri?

basit örnek vereyim nette yada gündemde olan bir oalyı patlamış ise onu hemen youtube a at örnek olarak haber ve diziler medcezie kurtlar vadisi tabi bunlar telif yersin biraz forumu araştır

Peki dediğiniz yerlerin videolarını kopyalayıp kendi kanalımda paylaştığım zaman kanalım kapatılmazmı?

Beyler biraz düzgün konuşsanız keşke, adam yeni
başlamış ve bilmediği bi konuda yardım istiyo.
Siz biliyosunuz diye yardım isteyen biriyle dalga geçmeniz gerekmez.​

---------- Mesaj saat 23:12:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:19 civarında gönderildi. ----------

adsenseni ver benim kanallara bağlayayım.oturduğun yerden gelir böylece..

Sözde yardımlaşma forumu ama sizin gibi kibirli insanlar yardımdan ne anlar.

Ben burada değerli hocalarıma bir kaç soru sormuşum ama buraya konuya gelip laf kalabalığı yapmak amacıyla cevap yazanlar var. Bakın ben bir soru sordum ve hocalarım cevapladı ama sizin mesaj kasma amacınız nedir anlamıyorum? Eğer sorunu cevabını bilmiyorsa bakmadan geçersin, ama birkaç sayın hocam bana yardım etmek amacıyla bir kaç şey yazmış bazıları ise azarlamak amacıyla bir şeyler de yazmışsınız lütfen bu tür ön yargılardan kurtulun sizinde ilk halinizi biliyordur herkes. SAYIN HOCALARIMA BANA YARDIMCI OLDUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA BOŞ YERE MESAJ KAZAN ARKADAŞLARADA ANLICAKLARI HAVADA TEŞEKKÜR EDERİM?

---------- Mesaj saat 13:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:37:34 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:12:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:19 civarında gönderildi. ----------

Hocam güzel lafınız dan dolayı elinize sağlık.

bende benzer konu açmıştım banada alaycı yorumlar atan olmuştu kimse hit alacağın video türlerini söylemez

Ben burada değerli hocalarıma bir kaç soru sormuşum ama buraya konuya gelip laf kalabalığı yapmak amacıyla cevap yazanlar var. Bakın ben bir soru sordum ve hocalarım cevapladı ama sizin mesaj kasma amacınız nedir anlamıyorum? Eğer sorunu cevabını bilmiyorsa bakmadan geçersin, ama birkaç sayın hocam bana yardım etmek amacıyla bir kaç şey yazmış bazıları ise azarlamak amacıyla bir şeyler de yazmışsınız lütfen bu tür ön yargılardan kurtulun sizinde ilk halinizi biliyordur herkes. SAYIN HOCALARIMA BANA YARDIMCI OLDUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA BOŞ YERE MESAJ KAZAN ARKADAŞLARADA ANLICAKLARI HAVADA TEŞEKKÜR EDERİM?

Önce Forum kurallarını okuyun bu kadar insanın buraya mesaj yazması bile size saygı gösterdiğinin kanıtıdır.

selam bal cocuk sana tavsiyem , [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nın gecmiste actıgı bir konu vardı mesajlarını aratıp bulabilirsin , aynı zamanda [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] buna benzer konu actı , dunde [MENTION=625]KacaK[/MENTION] nickli arkadas actı [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] konularını zaten söylemeye gerek yok. konuyu acmıssın iyi güzel yardım istiyorsun ama birseyleri talep ediyorsan onu gidip kendin almalısın iyi forumlar.
forumda arastıracagın okuyacagın yuzlerce konu mesaj var. zaten dun baslamıssan yapman gereken 2 haftanı bunlara ayırmaktı. umarım yardımcı olabilmisimdir.

biz yenı başladığımızda armut piş agzıma düş demedik.muslera saatlerce video çekmiş,diğerleri sayfalarca tüyo paylaşmış.hiç birine bakmadan haftada 2,3 defa ne yükleyeyim konusu açılıyor.

Beyler bu yukardan bakma nedir ya adam "Yeni başlamışım" diyor biraz anlayış gösterip konuyu izah etseniz insanlığa değer bir hareket sergilemiş olurusunuz.Adamla geçmişsiniz dalganızı, olay armut piş ağzıma düş değil yardım etmek farklı bir erdemdir.Bilgin varsa insanların yararı için kullanırsın incitmek dalga geçmek için değil,bu forum böyle değil dışardan gelenler lütfen böyle tanımasın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri