kanalıma ne oldu?

ScrolLock

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugun 9 hesap actim bir kenara biraktim gece kullandigim diger kanallara bakayim dedim video özeldir dedi dedim ya hesap calindi yada baska bisey neyse girmeye calistim telefon numarasi istedi ne yapmam gerek sıfır telefon numarasi giriyorum kullanilmis diyor

kayit olurken tel istemedimi sizden? 0 olsa kabul eder. önceden kullanılmış google servisinde

spama nasıl sokuyorsunuz? günde 1k video falan mı?

Geçmiş olsun benimde 10 kanalım kapandı dün gece geri dönüşü yok

Ard arda açtığın kanallar yüzünden kapanmış

Spama girme olayı mail ile alakalı zaten

havada bulut sen o kanalı unut.sürekli hesap açtın için multi olmuş spama düşmüş o hesap açılmaz artık.herkesin başına gelen bu

Textnow, K7 ücretsiz gmail servisi sağlayarak açılan tüm kanallar bir şekil spama düşüyor hiç düşmesin istiyorsanız, sağlıklı bi kanal Orjinal telefon numarası kullanacaksınız arkadaşlar.

Arkadaşlar bugun 9 hesap actim bir kenara biraktim gece kullandigim diger kanallara bakayim dedim video özeldir dedi dedim ya hesap calindi yada baska bisey neyse girmeye calistim telefon numarasi istedi ne yapmam gerek sıfır telefon numarasi giriyorum kullanilmis diyor

Soruyu tam anlayamadim bir kac kez okudum ama tam net anlayamadigim anladigim kadariyla cevap veriyim,

Sanirim Googlede hesap acamiyorsunuz.

Numara hic kullanilmadigi halde kullanilmis diyor ise Google ile irtibata gecmeniz gerekiyor, destek forumlari falan var adres olarak bilmiyorum ama o forumda sorununuza care bulunur. Burdaki gibi video ozeldi hesap actim geri geldim gittim gibi yazmayin... Eger dogru anladiysam Google hesabima giremiyorum Dogrulama istiyor numarayi giriyorum kabul etmiyor deyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri