kanalımda izlenme oluyor ama hesaba yansımıyor

• Kullanıcı mayrit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mayrit

Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim youtube hesabı 13 aralıkta 6 aylık ceza yedi. ancak bende herkes gibi bir şekilde para durumlarını aktif ettim banlama sebebi olan kanalı kapattım derken 13 aralıktan bu yana tek kuruş para birikmedi. bunun sebebi ne olabilir. para aktif izlenme var ama hesaba yansımıyor bunlar?

Youtube seni takibe almış aslında şuan artıyor ama sen göremiyorsun.3 Gün içerisinde düzelir , 2 gün önce benim de başıma geldi.

Fakat adsense<performans<ürünler<aşağıda mavi bir yazı var ona tıkla < bütün kazançlarını güncel görürsün

arkadaşlar benim youtube hesabı 13 aralıkta 6 aylık ceza yedi. ancak bende herkes gibi bir şekilde para durumlarını aktif ettim banlama sebebi olan kanalı kapattım derken 13 aralıktan bu yana tek kuruş para birikmedi. bunun sebebi ne olabilir. para aktif izlenme var ama hesaba yansımıyor bunlar?

para kazanmaya kapatılan gmail kökten sildiniz mi? birden adsense yönetici mail adresine temiz bir gmail atayım..

kanalın adsense iliğini değiştir deyip temiz eklediğiniz gmaili bağlayın..

kolay gelsin hocam.

Tekrar konu açmiyim sorum için bende musadenle bu konu altında sorumu sorayım ..

Arkadaşlar benim adsenseye baglı 15 kanal var ve nerdeyse her kanal 1000 goruntuleme getiriyor izlenmeler de reklamlarda sorun yok .. hatta kendi reklamıma deneme amaçlı arkadaşları arayıp telden tıklatırdım ve onlar işlendi ama başka da yok ..

15 kanal ortalama 5 bin bile getirse en dusuk rakam ama adsenseye islenen sadece 100*200 izlenim ..

bi fikri olan var mı?

Tekrar konu açmiyim sorum için bende musadenle bu konu altında sorumu sorayım ..

Arkadaşlar benim adsenseye baglı 15 kanal var ve nerdeyse her kanal 1000 goruntuleme getiriyor izlenmeler de reklamlarda sorun yok .. hatta kendi reklamıma deneme amaçlı arkadaşları arayıp telden tıklatırdım ve onlar işlendi ama başka da yok ..

15 kanal ortalama 5 bin bile getirse en dusuk rakam ama adsenseye islenen sadece 100*200 izlenim ..

bi fikri olan var mı?

youtube analatic den 1000 izlenimin nerden geldiğini bakın, adsense tablet ve telefon izlenimlerini saymıyor..

Cevap için teşekkürler umarım oyledir adsense de sorun olması yerine boyle bir şey olması daha iyi

adsense soruna bakmaz hocam :) Sorun olsa bekletmez banlar, onlar için ufak sorun, büyük sorun yok onlar gözünüzün yaşına bakmaz.. Ama sorun çözümü için sizde adsense mail adresinizi değiştirip kanalları tekrar temiz mail adresine bağlayabilirsiniz.. En azından sonucu görebilirsiniz..

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] konuyu acdik adsense konuyu mu gördü ne izlenimler 100 den 450 ye cıktı :)

bazı kanalar değerli az izlenimli ama uzun kanal hic bir zaman da telif yemeyecek kanal ..

diğer adsensenin kesinleşmiş parası bile var ama onun önemi yok gozumde zaten 1 kere para kazanması devre dışı kaldı tüm kanaların tiksindim ondan ..

mobilde reklamlar çıkıyor hocam, saymaması garip. bu bilgiyi nerden teyit ettiniz acaba?

geçen sene bu işe başladığımda ben de aynı problemle karşılaştım burada post açtım bi yönetici söylemişti, denedim mobil izlenimler de reklam çıkmasına rağmen adsenseye yansımıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri