Kanalımda Tuhaf Bir Saçmalık Var

• Kullanıcı cash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cash

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanalımda son 1 aydır videoyu attıgım an dakikada 40 50 kişi izlerken videoya nezaman 1 diskle geldigi an o hit ölüyor dakikada 2 3 kişiye düşüyor böyle bir saçmalık yaşadınızmı sizde

Bir kereye mahsus like dislike'ı kapat öyle dene

Bir kereye mahsus like dislike'ı kapat öyle dene

denedim 80 90 like geliyor ama o bir kişi dikleyi attıgı an video çöp oluyor

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

az önce bir diskle geldi ve sonuc
IRkYo3.jpg
[/url][/IMG]

Attığım bir video ilk bir saat birkaç izlenme aldı ve dislike almaya başladıkça hiti artmaya başladı. 700 dislike 10 küsür de like almıştı. Bu durumun hite olumlu etkisini gördüm ben açıkçası

Attığım bir video ilk bir saat birkaç izlenme aldı ve dislike almaya başladıkça hiti artmaya başladı. 700 dislike 10 küsür de like almıştı. Bu durumun hite olumlu etkisini gördüm ben açıkçası

evet dislike çok bariz bir oran olmadıkça like gibi etki eder.Önemli olan etkileşim zira.

Selamlar youtube forumunda okadar garip sorular bazen saskinlikla soru ve cevaplari okuyorum☺️ disslike ile nasil bagdastirsiniz izlenme eğrisini dostum. Senin yayinladigin videolarin herzaman ilk 30-60 dakika araliginda mevcut bir izlenmesi olur. Bu izlenme sayisinin artmasi veya ornekte verdigin gibi dusus ivmesi gostermesi tamamen youtube'nin kullanici edinme istatistigine baglidir. İzlenme suresi, gozatma ozelliklerinde tiklama orani yani izleyicilerin gosterdigi ilgi.. Tüm videolarim ilk 30 dakika sabit izlenim alir. Fakat dedigim gibi kullanicinin ilgisini cekmiyorsa grafikteki gibi caklilir.

Selamlar youtube forumunda okadar garip sorular bazen saskinlikla soru ve cevaplari okuyorum☺️ disslike ile nasil bagdastirsiniz izlenme eğrisini dostum. Senin yayinladigin videolarin herzaman ilk 30-60 dakika araliginda mevcut bir izlenmesi olur. Bu izlenme sayisinin artmasi veya ornekte verdigin gibi dusus ivmesi gostermesi tamamen youtube'nin kullanici edinme istatistigine baglidir. İzlenme suresi, gozatma ozelliklerinde tiklama orani yani izleyicilerin gosterdigi ilgi.. Tüm videolarim ilk 30 dakika sabit izlenim alir. Fakat dedigim gibi kullanicinin ilgisini cekmiyorsa grafikteki gibi caklilir.

kardesim biz burda boşuna laf salatası yapmıyoruz bak az önce video 22 like 0 diskle vardı kendime diskle attım izlenim çöktü sonra geri aldım tekrar tavan yaptı hatta 50 60 kişiye cıktı dakikada az önce disk attım yine çöktü
imTaD8.jpg
[/url][/IMG]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri