Kanalımdaki Video Ana Haber'de Kullanılmış?

• Kullanıcı pisipc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

pisipc

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Özgün Youtube kanalımdaki video Kanal D ana haber bülteninde kullanılmış benden izinsiz, öyle 1-2 saniye falanda değil haberin içeriğini oluşturmuş. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Telif hakkı falan alma şansım var mı? :D

Daha öncede lig tv benim içeriği kullanmıştı.
'' Öncelikle '' Sabri halayıyla mest etti '' isimli 24 Mayıs 2014 tarihinde yayınladığınız videoyu, youtube video paylaşım platformu altında ilk paylaşan ve yayınlayan kişiyim. Bu videonun youtube sitesinden kopyalanıp, şahsımdan izin veya istek talep etmeden kendi sitenizde yayınlanmasını uygun görmüyorum. '' gibisinden bir mail atmıştım.

Sonraki gün video kaldırmışlardı sitelerinden.

Hep onlar mı bize telif atacak :D

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/32786-ligtv-sitesine-kanalimdaki-videoyu-yuklemis-d.html

Evet tamamen kamera karşısına geçip çektiğim kendimi çektiğim bir video.

pek birşey olacağını sanmam videoyu paylaştığın an film vs değilse internette dağılmasına izin vermiş sayılıyorsun

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydu, zaten bir beklentim yoktu fakat merak ettim böyle durumlarda ne oluyor diye.

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydu, zaten bir beklentim yoktu fakat merak ettim böyle durumlarda ne oluyor diye.

Sen yinede araştır benim bilgim eksik olabilir ama birşey olsa şu sadece facebook arkadaşlarıyla video paylaşıp videosu nete düşenler yapardı mesela siyaset konuşan bir kız vardı onun videosu yayıldı ya zaten burası Türkiye fazla araştırmayada gerek yok kanal sahibi seni borçlu çıkarmadıysa şükret :D

Sen yinede araştır benim bilgim eksik olabilir ama birşey olsa şu sadece facebook arkadaşlarıyla video paylaşıp videosu nete düşenler yapardı mesela siyaset konuşan bir kız vardı onun videosu yayıldı ya zaten burası Türkiye fazla araştırmayada gerek yok kanal sahibi seni borçlu çıkarmadıysa şükret :D

Doğru söylüyorsun bu şekilde binlerce örnek çıkarılabilir :)

Binlerce kişinin videosu var ama belki de binlerce kişi "zaten binlerce kişinin videosu var, benimki de olsun ne olacak" dediği için telif falan yollayamıyordur. Bir araştır belki hakkın vardır.

hiç bir şey çıkmaz bu konudan.z
amaninda emre nin videosunu da kullandılar

Hakkın var tabi haberciler haber niteliği olan 10 sn lik klip için kaç para veriyor içerik sahiplerine, eskiden habercilere clip satmak için millet bişiler çekerdi şimdi yt den sosyal medya adı altında yürüt ne güzel.

bedavadan sana reklam olmus daha ne istiyorsun ?

Youtube da özgün video yu mahkeme de delil olarak kullanarak tazminat davası açabilirsiniz. Youtube yapılan video yükleme anlaşmasında zaten bu şartlarda video yüklemeye izin veriyor mahkemeyi kazanırsan o yayınlanan içeriğin dakikası ve o içerikte el edilen gelir hesaplaması yapılıyor nerden biliyorum buna benzer bir olay bir müzik parçası ile bir dizi de yaşanmıştı yılbaşı şarkısı cingilbey :) için telif ödediklerini açıklamıştı dizinin yapımcısı ... Tabi en başta bu işten anlayan avukat bulmak lazım :)

yapsa emreyt diye biri vardı o yapardı. Adamın videosunu internette,ana haberlerde 3 günde 1 2 milyon kişi izledi belkide ama kanalında 10bin kişi izlememişti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri