kanalımdaki videolar izlenmiyor

• Kullanıcı profali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

profali

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar,

özgün video da yapsam, en çok izlenenlerden kes yapıştır da yapsam taglarıda ne kadar ne yazarsam yazayım, sosyal medyada paylaşsamda eklediğim videolar izlenmiyor.

indexleme vs. sorunu olabilir mi? yada sorun ne olabilir?

tşk.

zaman herşeyin ilacıdır hocam zamana bırakın

Bekleyin hocam, bekledikçe spam yapıyorsanız başka kanal yapın özgün çalışıyorsanız başka video üretin. Ama yeter ki sabırla bekleyin.

He izlenmiyor mu silme kanalı, kıyada köşede kalsın, ileride patlama da yapabilir yapmayabilir de.

Benimde bir kanalim 8 ay oldu acali neredeyse hic izlenmedi videolar. 1 abonem var. Adresi olsa youtube'un gonderdigi plaketlerden gondercem ona:)

hocam aynen bende senin gibi aynı problemi yaşıyordum,hangi dilde hangi içeriği atsam tek tük izlenim alıyordum...ama o arada boş durmayıp sürekli forumda eski konuları taradım durdum,kesinlikle tavsiye ederim...sürekli araştırın,bir yandan da çalışmalarınızı ihmal etmeden rutin bir şekilde devam edin.

ve tecrübeli arkadaşların bazı konu ve yazılarını okudum,yer etti aklımın bir köşesinde,

şuydu;''izlenmeyen video veya kanallarınızı silmeyin sakın,6 ay sonra bile patlama yapabilir'' diyordu edindiği tecrübeye göre...bunu 2 gün önce birebir yaşamaya başladım,1 ay önce yaptığım ve içinde 60-70 adet video olan kanalım 2 gün öncesine kadar toplamda 1k-2k arası idi,şu an son 2 günde maşallah 120k oldu bir anda...

bu işin en büyük ilacı arkadaşlarında dediği gibi tamamen zaman ve sabır...ama bu arada da sen her türlü konuda bilgi edinmeye çalışmayı bırakma...

kolay gelsin...

izlenim sorunu önemli çünkü video izletmeden tık alamazsınız.. ama bazı videolar da varki az izlenim aldığı halde tbmsi aşırı yüksek olabiliyo.. yani demek istediğim çok aşırı izlenim alsan bile videoların iyi değilse işe yaramıyor.

arkadaşlar sorunun sabır olduğununda sanmıyorum neden mi? 2 sene oldu kanalımı açalı. son 1 senedir hiç dokunmuyorum. 40-50 civarı video var ve ayda 2$ geliyor ortalama.
videolar özgün çekimlerimden ve eski bazı haber videoları vs. den kaynaklanıyor. hala normal oldugunu mu düşünüyorsunuz.

ozaman izlenicek kategori bul yarı özgün çalış hıcam

merhaba arkadaslar,

özgün video da yapsam, en çok izlenenlerden kes yapıştır da yapsam taglarıda ne kadar ne yazarsam yazayım, sosyal medyada paylaşsamda eklediğim videolar izlenmiyor.

indexleme vs. sorunu olabilir mi? yada sorun ne olabilir?

tşk.
zaman ve sabır diyorum hocam suan 3 tane çalıştığım özgün kanalım var 2 tanesinde 1 k izlenim bile yok ama birtanesi zaman içinde tutmaya başladı. günlük 10 k izlenim alıyor sen sadece yapman gereken düzenli video atmak ama açıl paraya ihtiyacım var diyosan al bi bot spam çalış ama unutma özgün bi tutarsa ömürlük olur. spamda en fazla 3 4 ay dayanır kanalların.

Attigin videolarn izlee sureci mutlaka olur birgun beklemekten baska caren yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri