Kanalımı 2 ay sonra bağlasam ne olur ?

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ?
Youtube ile ilgili bir kanal açtım ancak 3 gün içinde 2 telif ihbarı aldım 3.cüsünde de kapanıyor galiba, bunu adsenseye bağlamıyorum ancak, bu ayın 15'i değilde diğer ayın 15ine kadar kapanmazsa mayıs 13'ünde bağlamak istiyorum bağlarsam iki ayın birikmiş hesabıda adsenseye yansırmı arkadaşlar?
Bu konuda bilgisi olan var mı?

hep sormak istediğim soru :) neden yansımaz hocam ? 2 telif yediği için mi?

Cevap: Kanalımı 2 ay sonra bağlasam ne olur ?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ?
Youtube ile ilgili bir kanal açtım ancak 3 gün içinde 2 telif ihbarı aldım 3.cüsünde de kapanıyor galiba, bunu adsenseye bağlamıyorum ancak, bu ayın 15'i değilde diğer ayın 15ine kadar kapanmazsa mayıs 13'ünde bağlamak istiyorum bağlarsam iki ayın birikmiş hesabıda adsenseye yansırmı arkadaşlar?
Bu konuda bilgisi olan var mı?

zaten kanalın az zamanda parakazanması gidecek ozaman o kazancıda alamassın en azından kesinti olur bence ya telifi geri çektir yada sende birtane yolla kanal kapansın en azından paranı al?

bağladığın anda sorunlu kanal olursa ve adsenseye bağladığın diğer kanalların da para kazanması giderse pişman olursun..deneme bile.

Re: Cevap: Kanalımı 2 ay sonra bağlasam ne olur ?

hep sormak istediğim soru :) neden yansımaz hocam ? 2 telif yediği için mi?

2 telif yedim ama dolar işareti gitmedi ki?
Yani para devre dışı kalmadı bağlayıp parayı çektikten sonra tamamen kanalı ortadan kaldırmak amacım?
Bu ne gibi sorun verir ki?
Bir zararı olur mu?

bağladığın anda sorunlu kanal olursa ve adsenseye bağladığın diğer kanalların da para kazanması giderse pişman olursun..deneme bile.
Bu sorunu düşündüm ancak o an 15 inde kesinleştiği için kesinleştiğinde tamamen kanalı silmeyi düşünüyorum.

Mesela hocam deneme amaçlı bir kanal açtık riskli . Belirli bi süre telif gelmedi ve adsense bağladık . O zaman kazandığımız para yansır değil mi herhangi bir sıkıntı olmaz

Mesela hocam deneme amaçlı bir kanal açtık riskli . Belirli bi süre telif gelmedi ve adsense bağladık . O zaman kazandığımız para yansır değil mi herhangi bir sıkıntı olmaz

yansır sıkıntısız adsenseye yansı ama o adsensede sıkıntı varsa sorun yaşarsın

yansır sıkıntısız adsenseye yansı ama o adsensede sıkıntı varsa sorun yaşarsın

Hocam o halde paraların kesinleşmesine 1-2 gün bağlamak daha iyi , bir kanala gelen telifden dolayı tüm kanalların para kazanması kapatılma riski ortadan kalkar..Bunu öğrendiğim çok çok iyi oldu :) teşekkürler

Vay beee
Bu mantık yürüse hocam hiç kanalları adsenseye baglamaya gerek yok.Aç bolca kanal biriksin içlerinde paracıklar, 2-3 ay sonra bağla adsenseye al paraları, Türk zekası bu işte, cin gibiyiz cin maaşallah.Yanlız adamlar bu derece safmı o tartışılır.
Kesin bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar.Gerçekten para yansıyormu adsenseye...:confused:

Vay beee
Bu mantık yürüse hocam hiç kanalları adsenseye baglamaya gerek yok.Aç bolca kanal biriksin içlerinde paracıklar, 2-3 ay sonra bağla adsenseye al paraları, Türk zekası bu işte, cin gibiyiz cin maaşallah.Yanlız adamlar bu derece safmı o tartışılır.
Kesin bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar.Gerçekten para yansıyormu adsenseye...:confused:

Evet arkadaşlar kesin bilgi sahibi olan var mı aceba ?

1-2 kişiye ödül olarak bir kısım yansıtıldı.başka da duymadım.
şehir efsanesi gibi bir şey ama bence yansımaz..
koca mühendisler bunu mu düşünemeyecek

1-2 kişiye ödül olarak bir kısım yansıtıldı.başka da duymadım.
şehir efsanesi gibi bir şey ama bence yansımaz..
koca mühendisler bunu mu düşünemeyecek

Aynı fikirdeyim ama, ''içimede bir kurt düştü'' usta, bu konuyu araştırmak lazım.:)

bilmeyerekte olsa denedim(Adsense hesabıma bağlamayı unutmuşum 3 ay sonra farkettim. izlenmeler vs. herşey yerindeydi ancak kazanılan $0.00 ) ve sonuç olarak kanalın parasın alamadım.

Hocam o halde paraların kesinleşmesine 1-2 gün bağlamak daha iyi , bir kanala gelen telifden dolayı tüm kanalların para kazanması kapatılma riski ortadan kalkar..Bunu öğrendiğim çok çok iyi oldu :) teşekkürler

ünlem / eşleşen / dünya geneli videolarda eger kanalda sıkıntın varsa baglasan da ertesi gün parakzanma gider hocam yapman gerekn sıkıntısız kanala baglantı yapman inan bana senden benden daha ileride bu yt hiç bişe yapamasa bana yaptıgı gibi o ödeme yansımaz

.....

Son düzenleme:
kesinlikle 2 telifli kanalların para kazanması gidiyor kısa bir süre içinde
test edildi onaylandı

yanlış bilgi vermeyin hocam o zamana kadar kazandıgı para yansımaz karşıda ki adamda bunu soruyor zaten

bilgide yanlış yok kanalı 2 gün önceden baglarsam telifden dolayı para kazanmayı aşarız yazmış bende aşamassın sıkıntısız kanal için geçerli oldgunu yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri