Kanalımı Banlatmama Yardım Edin.

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bir onceki konuda elimde sifre yok demissiniz.

Adsense hesabım üzerinde bulunan bir kanalda sorun oluşmuş ve adsense hesaplarıma bağlı tüm kanallarımda para kazanma iptal olmuş durumda. Sorun yaratan kanalın kullanıcı adı ve şifresi elimde bulunmuyor ve kanalın içerisinde de herhangi bir video yer almamakta

Simdiki konuda da kanalin durumundan bir ekran goruntusu atmissiniz.

Arkadaşlar uzun zaman önce kullandığım bir kanala nasıl olduysa Adsense eklemişim sonradan da o kanaldan dolayı tüm Adsense hesaplarım ipta olmuş durumda:
e0hfSsq.png

Sizde 1 dakkanızı ayırıp kanalımı banlamak için bayraktan şikayet gönderin.

Ben burda supheli bir durum ararim. Onu gectim, sen bu yaptiginla resmen millete o cektigimiz illetin nasil yapildigini ogretiyorsun. Ben bu ise anca bunu derim:

iki ucu b.klu degnek..

Lutfen daha fazla kisi gormeden, konu kaldirilsin.

Ben burda supheli bir durum ararim. Onu gectim, sen bu yaptiginla resmen millete o cektigimiz illetin nasil yapildigini ogretiyorsun. Ben bu ise anca bunu derim:

iki ucu b.klu degnek..

Adamda sifre olsa kendi siler hesabi zaten. Baska kanalinda yaziyordur bu uyari...

Bu arada kesinlikle konu kapatilmali, bilmeyene pratik ile egitim verilmis olacak.

Adamda sifre olsa kendi siler hesabi zaten. Baska kanalinda yaziyordur bu uyari...

Bu arada kesinlikle konu kapatilmali, bilmeyene pratik ile egitim verilmis olacak.

Herkes böyle istiyorsa konuyu düzenlerim hocam ama lanet adsense hesabımı geri almak için Amerikaya mı gidicem anlamıyorum ki. O değil kaliteli kanallarım da adsense iptal olduğu için neredeyse 1 aydır boşa kürek çekiyorlar.

hocam kanal kapansada para kazanmasını açamasın benim kanal kapalı oldu halde gene açılmadı adsense çöp oldun. mailin şifresini mail adresinide biliyorum ama google ürünlerinin hiçbirine erişim salıyamadım için hesabı kökten silemiyorum bu sebepten dolayı senin kide %90 açılmaz tahmin ediyorum İnşAllah açılır

hocam kanal kapansada para kazanmasını açamasın benim kanal kapalı oldu halde gene açılmadı adsense çöp oldun. mailin şifresini mail adresinide biliyorum ama google ürünlerinin hiçbirine erişim salıyamadım için hesabı kökten silemiyorum bu sebepten dolayı senin kide %90 açılmaz tahmin ediyorum İnşAllah açılır

Ben yüzde 1 oran olsa bile ona da razıyım hocam lanet hesap bi kapansa da kurtulsam. O değil https://productforums.google.com üzerinde konu açtım 1 insan evladı bile cevap yazmadı anlamadığım eklenen kanal nasıl silinemez ki Adsense üzerinden aslında panelde istemediğimiz kanalları silme imkanımız olmalı ama elde olmayınca napabiliriz ki.

Çözümü yok hocam benimde 2 adsense bu şekilde çöp oldu. Ama benim sorunum mail ve şifreyi biliyorum lakin Google'ye Gmail'e girişimi mi engellemişler 'Bu ürüne erişilemiyor' gibi hata veriyor.

Kısaca unutmak gerekiyor gibi.

iki ucu b.klu degnek..

Hocam oradaki ekran görüntüsü arkadaşın aynı adsense hesabına bağlı diğer kanalından yanlış anlamışsınız siz.

Baktım kardeşim diğer adsenseme bağlı tüm kanalları sildim 1 gün sonra 12 saat sonra defalarca geri aldım ama bu kanal yüzünden 1 gün sonra tekrardan hepsinin para kazanmaları kapatılıyor. Google + dahil ne varsa denedim. Adsenseye bildiri yolladım kanalı izinsiz eklemişler diye ama adamlar cevap bile vermiyorlar.

1 gün sonra kapanıyor demissin hocam o bir günde temiz bir adsense açıp kanalları o adsenseye bağlasan olmaz mı ?

1 gün sonra kapanıyor demissin hocam o bir günde temiz bir adsense açıp kanalları o adsenseye bağlasan olmaz mı ?

Hiç aklıma gelmedi hocam bu durum bunu deniyim ben şimdi kanalları sileyim yarın öğlen tekrar açarım adsense değiştirmeyi denerim umarım olur da kanalları kurtarırız. Benim konu amacım da buydu zaten aklıma gelmeyenleri denemekti önerin için sağolasın.

Hiç aklıma gelmedi hocam bu durum bunu deniyim ben şimdi kanalları sileyim yarın öğlen tekrar açarım adsense değiştirmeyi denerim umarım olur da kanalları kurtarırız. Benim konu amacım da buydu zaten aklıma gelmeyenleri denemekti önerin için sağolasın.

hocam eskiden adsense den kaldırman yetiyordu kapanan kanalları 1 - 2 ay sonra adsense den kaldırıyorduk ama şimdi öyle oluyor illa başına bir dert açıyor artık her kapanan kanalı kazanç kesinleşince siliyorum arkanda çamurlu iz bırakmıyorum artık kanala video atarken bir tane dünya engeli gelse adsense ye bir ay bağlamam. sağlam kanalın varsa onları başka adsenseye bağla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri