1-kanalı ilk açtığınızda nasıl bir izlenim aldınız? Profesyonel gözüküyor mu?
2-video kapak fotoğraflarına yazı eklemedim. Sizce eklemeli miyim yoksa böylesi daha mı iyi olmuş?
3-ai kullanımı rahatsız etti mi? Yoksa aksine beğendiniz mi?
4-pazartesiden cumartesiye her akşam 22’de 1 gün uzun içerik, 1 gün shorts paylaşıyorum. Bu strateji sizce nasıl?
5-hedef kitlem uyuyarak video dinleyenler, arkada ses yapsın diye video açanlar veya tamamen kafasını dağıtmak isteyen kişiler. Sizce videolar bu kişiler için doğru kurgulanmış mı?
Biraz çok soru sordum ama geri dönüşlerinizi bekliyorum
youtube.com
2-video kapak fotoğraflarına yazı eklemedim. Sizce eklemeli miyim yoksa böylesi daha mı iyi olmuş?
3-ai kullanımı rahatsız etti mi? Yoksa aksine beğendiniz mi?
4-pazartesiden cumartesiye her akşam 22’de 1 gün uzun içerik, 1 gün shorts paylaşıyorum. Bu strateji sizce nasıl?
5-hedef kitlem uyuyarak video dinleyenler, arkada ses yapsın diye video açanlar veya tamamen kafasını dağıtmak isteyen kişiler. Sizce videolar bu kişiler için doğru kurgulanmış mı?
Biraz çok soru sordum ama geri dönüşlerinizi bekliyorum
ThePureMiles Mitoloji
Burası, günün gürültüsünden uzaklaşıp kadim zamanların hikayelerine kulak verdiğimiz bir durak. İnsanlığın en eski hikayelerini, unutulmuş tanrıları, destansı kahramanları ve yaratılış efsanelerini yeniden keşfediyoruz. Türk Mitolojisi'nin bozkırlarından Antik Mısır'ın kumlarına, Olimpos'un...