Kanalımı Quize taşıdım hale dolar yeşil olmadı

azizacar

Yasaklanmış
Kanalımı Quize taşıdım hale dolar yeşil olmadı, dolar hala gri ( 1gün oldu )
acaba quizle ilgili çalışma yapılıyodu onlamı alakalı?

hocam davetiyeyi kabul ettikden sonra para kazanmalari kendin acacan

Ben bugün başvurdum ve 5 dakika sonra kendiliğindne yeşil oldu para kazanmalar.

Ben bugün başvurdum ve 5 dakika sonra kendiliğindne yeşil oldu para kazanmalar.

evet hocam bende daha önce başvurmuştum yeşil olmuştu ama bu başvurduğum kanalda hiç açmamıştım para kazanma vs onla alakalı galiba manuel açmam gerekli galiba

evet hocam bende daha önce başvurmuştum yeşil olmuştu ama bu başvurduğum kanalda hiç açmamıştım para kazanma vs onla alakalı galiba manuel açmam gerekli galiba

para kazanmayı acın davetiyeyi kabul ettinden sonra vıdeolarınızın para kazanmasını acın tabi(ilk once unlemdekı videoları pasife çevirin) ardından dolar yakın

Reklam biçimleri, para kazanma politikası olmadan videoya uygulanamıyor. Lütfen reklam biçimlerini uygulamayı denemeden önce videoya para kazanma politikası uygulayın.

bunun sebebi nedir

Ayni sorunu bende yasiyorum konuyu takipteyim

hocam bende işlem yapılıyodu yine aynı hatayı verdi tek tek düzenle deyip para kazanma açmam gerekicek galiba işin yoksa 1000 videoya aç tek tek :(

toplu video yapınca bekliyo daha sonra hata veriyo

Belli bir süre bekledikten sonra ( max 30dk) sorun düzeliyor. Uzun süredir beklediği halde hala aynı sorunu yaşayan var mı?

Ayni sorunu bende yasiyorum konuyu takipteyim

hocam o hatayı toplu videoda alıyosanız tüm videoları seçin ardından kullanım politikası >>> monetize in all counteries seçin sorunsuz bir şekilde para kazanmaları açılır umarım yardımcı olmuşumdur

işlemlerden bütün videoları seçip kullanım politakası monizate yapmanız lazım ondan sonra hepsi dolarlı oluyor.

arkadaşlar bu zaten en başında beri life ve quizde yaşanan bi olay ilk gün para kazanması bazı videolarda hata veriyor diğer gün otomatik kendi kendine düzeliyor korkulacak bi durum yok bunda.

Arkadaşlar yeni aldığım quizde olan kanallar var fakat boş hepsi. Birde imza işi var biliyorsunuz. Boş şekildeyken imza maili geliyormu yoksa videoları attıktan sonra mı gelir? Kaç tane kanal soktum şu partnere hala kafam karışık. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri