Kanalımı satın alıp paypaldan para iadesi istiyen üyeden şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DariusTr

Yasaklanmış
Machinima partner kanalımı private111 Nickli üyeye sattım 2 Gün önce Gece 5:57 Civarı paypal adresime 35 tl para gönderdi arkadaşa kanalını teslim ettim şifresini değiştirdi ve ben zorla söyleyip 2 adımlı doğrulama açtırdım ki başına birşey gelmesin diye.Bugün parayı çekmek için paypal adresime girdiğimde paypal işleminde iade istediği ve paranın paypal hesabımdan geri alındığını gördüm hemen hak talebinde bulundum paypal incelemeye aldı gerekli bilgileride paypal'a gönderdim. ÖNEMLİ olan kısım ise Kanalıma giriş yapamıyorum hem şifre hem 2 adımlı doğrulama olduğu için paramda elimden alındı kanalımda Arkadaştan şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum.

Machinima partner kanalımı private111 Nickli üyeye sattım 2 Gün önce Gece 5:57 Civarı paypal adresime 35 tl para gönderdi arkadaşa kanalını teslim ettim şifresini değiştirdi ve ben zorla söyleyip 2 adımlı doğrulama açtırdım ki başına birşey gelmesin diye.Bugün parayı çekmek için paypal adresime girdiğimde paypal işleminde iade istediği ve paranın paypal hesabımdan geri alındığını gördüm hemen hak talebinde bulundum paypal incelemeye aldı gerekli bilgileride paypal'a gönderdim. ÖNEMLİ olan kısım ise Kanalıma giriş yapamıyorum hem şifre hem 2 adımlı doğrulama olduğu için paramda elimden alındı kanalımda Arkadaştan şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum.

benımde basıma gelmıstı, ılgılı konu adı altında yaptıgınız gorusmelerı ekran goruntusu olarak paypala hak talebınde ek olarak gonderebılırsen sorununu cozuyorlar, gecmıs olsun bu arada hocam

Paypal ile alışveriş yaparken bunu her zaman düşünmeniz lazım,güvenilir kişilerle alışveriş şart onun dışında nakit çalışın

Sana tavsiyem paypalı telefonla ara durumu anlat hatta burdaki linkleri de ver kesinlikle yardımcı oluyorlar bir kez yapmıştım böyle parayı almıştım aynı gün.

[MENTION=5471]private111[/MENTION] Arkadaşa pm atılmıştır ve kendisi konuya beklenmektedir.Taraflar dışında yorum atmazsak sevinirim arkadaşlar.

Paypal ile alışveriş yaparken bunu her zaman düşünmeniz lazım,güvenilir kişilerle alışveriş şart onun dışında nakit çalışın

Sana tavsiyem paypalı telefonla ara durumu anlat hatta burdaki linkleri de ver kesinlikle yardımcı oluyorlar bir kez yapmıştım böyle parayı almıştım aynı gün.

benımde basıma gelmıstı, ılgılı konu adı altında yaptıgınız gorusmelerı ekran goruntusu olarak paypala hak talebınde ek olarak gonderebılırsen sorununu cozuyorlar, gecmıs olsun bu arada hocam

hocam 2inizde teşekkür ediyorum yardımlarınız için arkadaşın aldığına dair bilgiyi fotoğraf olarak gönderdim paypala karşı hak talebinde bulundum işleme alındığı yazıyor bekliyoruz

hocam 2inizde teşekkür ediyorum yardımlarınız için arkadaşın aldığına dair bilgiyi fotoğraf olarak gönderdim paypala karşı hak talebinde bulundum işleme alındığı yazıyor bekliyoruz

dostum ben almadım demiyorum paranında üstüne yatamam sen bana kanalı sattın ama demedinmi bir saat içinde paypal değişecek diye bunun garantisini vermedinmi yöneticiler o verdiğin garanti mesajlarınıda okuyordur umarım
partnerin ödeme paypal hesabını değiştir ödeyeyim
bana satarken dedinki bir saat içinde mail değişir diye şimdi diyorsun ki ne acelen var ödeme zamanına kadar gelir mailin ayıp olmadı mı

---------- Mesaj saat 23:09:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:14 civarında gönderildi. ----------

iki dakikada insanı dolandırıcı ettiniz Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim bu sizin başınıza gelse tamam mı diyeceksiniz

Koray bu darius arkadaş private111 arkadaşa machinima partnerli bir kanal satmış. Machinima partnerli kanallarda paypal adresini değiştirmek zordur (İmkansız diyelim hatta) Bu arkadaşa satarken 1 saat içinde felan değişir demiş paypal adresi.

Alan arkadaşta bu işleri iyi bilmediği için almış kanalı şimdi paypal adresini değiştiremiyor. Buraya el atarsan sevinirim. Bir taraf parayı yollasın bir tarafda alınan kanalı iade etsin şu sorun ortadan kalksın artık.
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Geçen günde yazdık machinima da bu sorun oluyor,arkadaş değiştirebilir belki paypal ı ama 1 saat dememek lazım o çok kısa bir süre.

Tavsiye olarak Machinima satmaya niyetli arkadaşlar paypal olarak boş bir email bağlasın hesaba daha sonra alıcı o maili paypalına bağlasın böylece hiç bir sorun kalmaz.Diğer türlü değiştirmenin bir garantisi yok.

Kim 1 saat demiş zack ? Sen gittin mailleri kontrol ettin konuda bana 1 saat içinde cevap geldi dedim kime 1 saat içinde değişicek demişim ben ? Bana 1 saat içinde döndüler dedim sende baktın maillere 1 saat içinde dönmüşlerdi bana ?

Arkadaşlar kanalda da değilim parada da ben bilmiyorum sonuçta arkadaşa dedim ki kesin değişiyor mu oda değişiyor dedi o zaman sen gönder benim adıma dedim gönderdi sonrasında mesaj attım bana ne acelen var daha ödeme zamanı bile değil dedi bu olur mu insanlık mı bana deseydi ki kusura bakma değişmezse iade alırım diye vallahi değişmese dahi ağzımı açmazdım
şimdi hem maili alacağım hem parayı diye mesaj attı pm den ayıp
şimdi ytkoraya gönderdim ben hesap bilgilerini
yönetici arkadaşlarda eğer haksız buluyorsa beni bir dakika beklemesinler silsinler hesabımı

Kim 1 saat demiş jack ? Sen gittin mailleri kontrol ettin konuda bana 1 saat içinde cevap geldi dedim kime 1 saat içinde değişicek demişim ben ?

Sen 1 saat içinde değiştiriyorsunda paypal adresini diğer arkadaşlar nasıl değiştiremiyor acaba? (Ve alan arkadaş)

Ayrıca fazla uzatmıycam. Benim görevim sorunu bulmak ve meydana çıkarmaktır.
Kararı üst yetkili versin. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Evet siz benim para mı bloke ederseniz bu dolandırıcılık olur ben 2 sinide geri almasını bilirim.Ben size değişiyor dedim gün zaman verdim mi ? Bana 1 saat içinde döndüler ve bilgiler değişti diye mail attılar ben geri alma veya başka birşey konusu açmadım

---------- Mesaj saat 23:38:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:38 civarında gönderildi. ----------

Sen 1 saat içinde değiştiriyorsunda paypal adresini diğer arkadaşlar nasıl değiştiremiyor acaba? (Ve alan arkadaş)

Ayrıca fazla uzatmıycam. Benim görevim sorunu bulmak ve meydana çıkarmaktır.
Kararı üst yetkili versin. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Siz maillerde oynama var sanıp maillere bakmadınız mı ? Bana 1 saat içinde döndüler sizde maili gördünüz ben kimseye 1 saat sözü vermedim SADECE BANA 1 SAAT İÇİNDE DÖNDÜKLERİNİ BELİRTTİM.

[MENTION=5471]private111[/MENTION], parayı geri almışsın sanıyorum. Kanal bilglerini [MENTION=6370]DariusTr[/MENTION] 'ye ver. DariuesTr eğer paypal bilgilerini düzeltip kanal panelindeki isterse o zaman private111 parayı DariuesTr'ye verir kanalın bilgilerini alır. Şuan öncelikli olarak private111 kanal bilgilerini DariuesTr'ye ilet. DariuesTr sen de kanal bilgilerini aldığın anda paypal'e göndermiş olduğun geri şikayeti iptal et (ediliyorsa). Ardından sorunları çözüp tekrar ticaret yapmak isterseniz yaparsınız, aksi takdirde sorun çıkaranı moderatör arkadaşlar uyarısız uzaklaştıracak dolandırıcılıktan.

hocam ben kanal bilgilerini ytkora a gönderdim

---------- Mesaj saat 23:52:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:55 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5471]private111[/MENTION], parayı geri almışsın sanıyorum. Kanal bilglerini [MENTION=6370]DariusTr[/MENTION] 'ye ver. DariuesTr eğer paypal bilgilerini düzeltip kanal panelindeki isterse o zaman private111 parayı DariuesTr'ye verir kanalın bilgilerini alır. Şuan öncelikli olarak private111 kanal bilgilerini DariuesTr'ye ilet. DariuesTr sen de kanal bilgilerini aldığın anda paypal'e göndermiş olduğun geri şikayeti iptal et (ediliyorsa). Ardından sorunları çözüp tekrar ticaret yapmak isterseniz yaparsınız, aksi takdirde sorun çıkaranı moderatör arkadaşlar uyarısız uzaklaştıracak dolandırıcılıktan.

hocam ben kanal bilgilerini ytkora a gönderdim

Hocam private111 33 yaşında sanırım abim oluyor abimize yardım etmek amacıyla kanalı teslim etmeden onun adına ve paypal adresi için bile ticket attım.Kendiside biliyor konumda sadece yazdığım Bana 1 saat içerisinde döndüler o abimizde görüyor maillerden biliyor bana niye dönmediler diyor bende diyorum ki kanalı alan abimize abicim 2-3gün bekle elbet dönerler.Ben olduğunca yardımcı oluyorum.

Hocam private111 33 yaşında sanırım abim oluyor abimize yardım etmek amacıyla kanalı teslim etmeden onun adına ve paypal adresi için bile ticket attım.Kendiside biliyor konumda sadece yazdığım Bana 1 saat içerisinde döndüler o abimizde görüyor maillerden biliyor bana niye dönmediler diyor bende diyorum ki kanalı alan abimize abicim 2-3gün bekle elbet dönerler.Ben olduğunca yardımcı oluyorum.

tamam dostum ben farklı birşeymi diyorum ben mail için bir haftada beklerim ama paypal hak talebinde 7 gün sorunu var
yada şöyle yapalım mı sen bana bir söz ver eğer değişmezse mail gelmezse paranı iade edeceğim diye bu kadar milletin içinde bende şikayetimi geri alayım

Tamam arkadaşlar o zaman lütfen bekleyelim bulunduğumuz şekilde. Koray'a gönderilmiş bilgiler, gerektiği takdirde o gerekli hamleyi yapar. İki üyemiz de yeni sayılabileceğinden herhangi biri için güvence verip işlemi devam ettiremiyorum; ancak bu aşamada beklemek en mantıklısı, sadece [MENTION=5471]private111[/MENTION] lütfen [MENTION=6370]DariusTr[/MENTION] 'e de kanal bilgilerini gönderin, onda kalsın geri cevap gelene kadar ya da parayı da [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'a gönderin, ikisi de Koray'da olsun gerektiği şekilde dağıtsın. Mail geldiğinde, sorunlar çözüldüğünde.

tamam dostum ben farklı birşeymi diyorum ben mail için bir haftada beklerim ama paypal hak talebinde 7 gün sorunu var

Ben size 1 saat içerisinde KESİN GARANTİ dönücekler diye birşey söyledim mi acaba ? yada herhangi bir yerde KESİN DÖNÜYORLAR dedim mi ? Ben sadece bana döndüklerini söyledim.Paypal Sorunu beni ilgilendirmez abi ben yardımcı olabileceğim kadar yardımcı oldum sana yalansa yalan dersin beni banlasınlar.

Konu anlaşıldı, hep aynı şeyler dönüp duracak. İki taraf da aynı şeyleri söylüyor. Koray konuyu görüp hem ücreti hem kanalı teslim aldıktan sonra ikisini de iletsin gerekli taraflara. O zaman konuyu açar gerektiği takdirde ;)

Kanal bilgileri bendedir.Şifre vs değiştirilmiş olup tarafların olayı çözüme kavuşturması beklenmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri