Kanalımın Değeri Ne Kadar?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

flyx

Süper Moderatör
adsiz.jpg

Kanalda Abone Sayısı: 425 ( Hergün artıyor)
Kanal Açılma Tarihi: Ağustos 2013
Partner Kanal: Awe
Kategori ve kanal linki: Sadece Alıyıca
Dil: İngilizce
İçinde Olan video sayısı: 300

Resimdeki görüntüleme sayısı kanal açıldığından beri fakat kazançlar neden düşük derseniz kanal mayısa kadar adsense bağlıydı mayıstan sonra partnere geçtim.. yani burada ki kazanç mayıs ayından itibaren bugüne kadar olan kazançtır..

kanala aynı kategoride farklı bi video attığınızda hemen izlenim alıyor.. haftada 2 video falan atıyorum..

şimdi merak ettiğim ben bu kanalı içindeki parasıyla birlikte kaça satabilirim..
acil paraya ihtiyacım olduğundan satmak istiyorum..

fikirlerinizi veya tekliflerinizi tecrübelerinizle birlikte bekliyorum arkadaşlar..

edit: kanalda herhangi bi telif uyarı vs yoktur

Son düzenleme:
Günlük ne kadar getiriyor son 3 haftadır ortalama ?

Bence 750 eder

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

250-500 tl filan etmez.

günlük 5 dolar ise aylık 150 dolar buda 300 tl eder.

3 katı verse 750-1000 tl eder.

O kanal üç ay sağlam kalacak tam 3 ay.bu devirde spam kanal o diyara satılmaz.1200 tl diyen arkadaş ben o istatistiklerle sana 1000 tlye satayım sende 1200 1400e satıp kar edebilirsin.

günlük 10 lira bırakan kanalın değeri 1200-1400 var mıymış bea. piyasa hiç düşük değilmiş aslında gayet iyi.

O kanal üç ay sağlam kalacak tam 3 ay.bu devirde spam kanal o diyara satılmaz.1200 tl diyen arkadaş ben o istatistiklerle sana 1000 tlye satayım sende 1200 1400e satıp kar edebilirsin.

ağustostan beri sağlam dostum hatırlatırım

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] musadenle bende sorayım ..

içerisinde 120 $ olan ve son 6 gunde 13-14-16-14-17-16$ şekinde geliri olan kanalın fiyatı nedir acaba? fikrinizi alıntı yapıp yazarsanız sevinirim kategori ingilizce telif den yana yada topluluktan yana sıkıntı yok gelmez de sahte telifciler yine çıkmaza piyasaya

Benim elime geçer patlar hocam garantisi var mı ? Birisi 1k üzerinde miktar belirtti diye gaza gelmeyin.içindeki para dahil etmeden max 400 450 etsinki oda çok zor.

[MENTION=9549]flyx[/MENTION] musadenle bende sorayım ..

içerisinde 120 $ olan ve son 6 gunde 13-14-16-14-17-16$ şekinde geliri olan kanalın fiyatı nedir acaba? fikrinizi alıntı yapıp yazarsanız sevinirim kategori ingilizce telif den yana yada topluluktan yana sıkıntı yok gelmez de sahte telifciler yine çıkmaza piyasaya

3000 veren çıkar demekki arkadaşlara göre ver 2750ye satarlar 3 e piyasa o ya hani :)

Benim elime geçer patlar hocam garantisi var mı ? Birisi 1k üzerinde miktar belirtti diye gaza gelmeyin.içindeki para dahil etmeden max 400 450 etsinki oda çok zor.

tabi ki spamın garantisi olmaz....

erkekler gazla çalışırmış hocam unutma ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri