kanalımın kopyası var ne yapayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snowboarder

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
yabancı içerikli global bir kanalım var çektiğim kanalıda aynen benim gibi çeken başka bir kişi daha var ama o 1-2 yıldır yapıyor işi, çektiğimiz kanal bir kuruluş ve videoalrında reklam yok ama biz koyuyoruz, neyse ben bu sektörde 3. yüm yani 1. aslı 2. si 2 yıldır yapan eleman 3. benim şimdi 2. aradan kaldırmak aklıma geldi eleman yabancı, kazanmasada olur diye geçiriyorum içimden yanlış bir düşüncedir belki bilmiyorum aklıma gelen şey şu; elemanın sayfasına girecem ayrı bir bilgisayar ve internetten reklamlarına tıklayacam bol bol spamdan gidecek yapsammı?
ekmeğine taş koysammı? :)
içimdeki şeytani hisler diyoki; elin amerikalısı zaten bas spamı gitsin :)

merhaba arkadaşlar,
yabancı içerikli global bir kanalım var çektiğim kanalıda aynen benim gibi çeken başka bir kişi daha var ama o 1-2 yıldır yapıyor işi, çektiğimiz kanal bir kuruluş ve videoalrında reklam yok ama biz koyuyoruz, neyse ben bu sektörde 3. yüm yani 1. aslı 2. si 2 yıldır yapan eleman 3. benim şimdi 2. aradan kaldırmak aklıma geldi eleman yabancı, kazanmasada olur diye geçiriyorum içimden yanlış bir düşüncedir belki bilmiyorum aklıma gelen şey şu; elemanın sayfasına girecem ayrı bir bilgisayar ve internetten reklamlarına tıklayacam bol bol spamdan gidecek yapsammı?

Bi başkasıda gelip elin Türkü zaten bas spamı derse hoşunuza gitmez sanırım :)

Bence yapma. Dil'i, Din'i, Irk'ı bir kenara koy insanlığa sığmaz. Yinede sen bilirsin ben yapmamanı ama ben tavsiye ederim. Atalarımız da boşa tecrübe etmemiş belli ki bir bildikleri var: "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner."

Bence de yapma işinde zaten sen kaliteliysen sen kazanırsın .

---------- Mesaj saat 01:05:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:58 civarında gönderildi. ----------

sonuçta sizde başkasından alıyorsunuz videoları kendi videolarınız olmadan kesinlikle başkasına sahte telif spam şikayeti vs gibi işlemlerde bulunmamanızı öneririm .
Bırakın sizi taklit etsinler siz işinizi iyi yaparsanız onlar hiç bişey yapamaz size ...

senin başına geldiğini düşün ? iyi niyetli ol ister elin amerikalı ister başka biri hepimiz insanız iyi niyetli ol daha çok kazan

hocam bende spam çalışıyorum.adam 3 kanal açmış çizgifilm ben 27 tane kanaldan çekip 4 kanala yayıyorum mesela.öylelikle yolumuzu buluyoruz.adamın kanal kapanınca gelip benden çekiyor öyle öyle devam ediyor.
şöyle düşün 1 mahallede 2 berber var sen onu kapattırmaya çalışıyorsun.herkes kısmetini bulsun boşver.

merhaba arkadaşlar,
sen böyle kanalı veya adsenseyi patlatabileceginimi zannediyorsun.

siz adsensedeki tık artışını videom patladı olarak algılarken adamlar olagan üstü durumda direk supporta saldırı alıyorum diye mail atıyorlar. yaptıklarınla adamı yıldıramazsın belki ama iyi bi güldürürsün emin ol.

hayır yapacaksın madem adam gibi bişey yap 1 kerede bitir adamı.

işte senin gibiler yüzünden pisleşiyor youtube işi. bir de gelmişin bunu forumda soruyorsun. kafa mı buluyorsun bizimle?

Bu zihniyette olanların ne bu forumda ne youtube de nede internet dünyasında bulunması ne yazık ki çok acı.ve konuyu açan arkadaş senin zihniyetinde olanlar yüzünden sürekli kanallarımız kapatılıyor.ettiğimiz bedduanın küfürün miktarını hespla artık.

Arkadaş yapmamaya karar verdiğini söyledi .Konuyu da fikir alma amaçlı açtığı anlaşılıyor başlıktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri