Kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı

• Kullanıcı fenomen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

fenomen

Kayıtlı Üye
Kanalımın para kazanması devre dışı bırakıldı buraya kadar herşey normal ama kanal öyle ahım şahım birşey degil içeriside 4 tane kendi masaüstümden çektigim videolar vardı telif hakkı olmadan kapatılmıştır, bunun sebebi ne olabilir.
sx4ny.jpg

buda kanaldaki videolar
sx4q1.png

Yabancı youtube forumunda okudum herkeste var bu sorun düzelicek diyorlardı ya inşallah düzelir banada geldi aynı böyle 1 hafta önce aydınspor maçlarından video atıım sonra oldu ne alakaysa

Bu ara benimde kanalların para kazanması gitmeye başladı durduk yere.

Son gunlerde benim de 3-4 tane kanalimin kazanci iptal edildi. Bir tanesi haric digerlerinde uyarilar falan vardi ama o bitanesini kesinlikle haksiz yere yediler...

Buyuk sirketler mali durumlarini ceyrek yillik donemlere gore ayarlarlar. Bu ayin sonunda 3'ncu ceyrek bitmis olacak. Youtube veya Google'un ucuncu ceyrekte ekonomik hedefi tutturamama gibi bir durumu soz konusu olabilir. Onun icin Eylul'un son gunlerine girerken boyle bir vurgun yapmis olabilirler, birkac gundur bu da aklima gelmeye basladi.

ben hala idda ediyorum bu is videolarla ilgili degil bu is g+ dan kaynaklaniyor
herkez dumya genelinde engellendiye takildi ama bu iste bi isvar

dün bir kaç kısıde sorun oldu. ve benım bu başım bır kaç kez geldi ben halletim hatta yıne aynı problem olursa yıne sorunu cozecegım ıcın rahatım

1.cisi youtube ayarlarına gir (Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın) buraya tıkla youtube ıle google+baglantısını kes ve 30 dakıka bekle sonra yeniden bu kısma gir bu sefer de kanalını yenıden google+bagla nick degıstır ve 3 saat hıcbır ayarı degıstırmeden bekle kanalın para kazanmaya aktıf olacaktır.

ben yaptım 3-4 kez :) ıyı bılıyorum

ben hala idda ediyorum bu is videolarla ilgili degil bu is g+ dan kaynaklaniyor
herkez dumya genelinde engellendiye takildi ama bu iste bi isvar

Gelen maillerde dünya genelli video ve topluluk kuralı ihtarlarından bahsediliyormuş zaten para kazanması gidenlerin çoğuda dünya genelinde engellenen videolardan çıkanlar bu iş iyice canımı sıkıyor

---------- Mesaj saat 17:41:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:05 civarında gönderildi. ----------

dün bir kaç kısıde sorun oldu. ve benım bu başım bır kaç kez geldi ben halletim hatta yıne aynı problem olursa yıne sorunu cozecegım ıcın rahatım

1.cisi youtube ayarlarına gir (Geçici olarak Google+ sayfası ile bağlantısını kesin ve YouTube kullanıcı adınızı kullanın) buraya tıkla youtube ıle google+baglantısını kes ve 30 dakıka bekle sonra yeniden bu kısma gir bu sefer de kanalını yenıden google+bagla nick degıstır ve 3 saat hıcbır ayarı degıstırmeden bekle kanalın para kazanmaya aktıf olacaktır.

Hocam sen bunu yapalı kaç gün oldu ?
kanalın para kazanması geri geldikten sora bir daha gitti mi

Birkac hafta icinde bu uygulamam patlamamissa bizde deneriz :)

hocam sen hala ordamisin o cozum gecici yarin yine kapaniyor

4 gün önce devre dışı oldu para kazanma, bu uygulamayı yaptım 3 saat sonra aktif oldu..

Birkac hafta icinde bu uygulamam patlamamissa bizde deneriz :)

Senin giden kanallar ne oldu az evvel bir konu açtım para kazanmayı tekrar altif ettikten sonra kanalı silme diye bir şey var aklımda

---------- Mesaj saat 17:44:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:44:11 civarında gönderildi. ----------

4 gün önce devre dışı oldu para kazanma, bu uygulamayı yaptım 3 saat sonra aktif oldu..

Yani 4 gün oldh hala para kazanma aktif mi gitmedi mi ?

Toplu olarak para kazanma kapandımı hocam kapandıkdan sonra yaptıgında açıtıgnda toplu olarak açıldımı ?

evet hocam toplu olarak aktıf oluyor ama 1-2 video da bazen inceleniyor diye aksilik olabilir onları da aktif etmek basit:isim ve etiketi sil sonra tekrar isim etiket gir aktif olur.

benim para kazanma ilk kez 1 ay önce devre dışı kaldıgın da cok sinirlendim cunku kanalımın hiti 500 bin 200 abonem vardı ve pek video yuklemem 4 tane sağlam videodam sağlam kazancım var sonra bir baktım para kazanma devre dışı kalmış :) yakın bir arkadaşım bu uygulamayı denememi söyledi ve denedim açıldı

evet hocam toplu olarak aktıf oluyor ama 1-2 video da bazen inceleniyor diye aksilik olabilir onları da aktif etmek basit:isim ve etiketi sil sonra tekrar isim etiket gir aktif olur.

benim para kazanma ilk kez 1 ay önce devre dışı kaldıgın da cok sinirlendim cunku kanalımın hiti 500 bin 200 abonem vardı ve pek video yuklemem 4 tane sağlam videodam sağlam kazancım var sonra bir baktım para kazanma devre dışı kalmış :) yakın bir arkadaşım bu uygulamayı denememi söyledi ve denedim açıldı

Yani sen 1 ay önce mi bunu yaptın anladım bu taktik yayıldıktan sonra işler değişti artık geri kapatıyorlar

geri mi kapatıyorlar :) yo hayır benim adsenseme bağladığım 3 kanalım da para kazanma devre dışı oldu ve yeniden açtım halen takır takır kazancım katlanıyor :)

3 gün önce yeni kanallar açıp devam edeyim dedim adsenseye görüntülenme yansıdığı an onlarda kapandı ne yapmaya çalışıyor bu yt anlamıyorum valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri