Kanalimin Sanirim Bir Hastaligi Var

BlackRam

Yasaklanmış
Evet arkadaslar baslik komik gelebilir ama durumu hic komik degil..
1 senelik kanalim sürekli yüksek izlenim aliyorum ama nedense bgbm hic düzelmedi actigimdan beri hep böyle..

Ryj1Q7.png

P3jnnO.png

Birkac aciklama yapayim; kategori türkce vine videolari, videolarin hepsi 720HD, video uzunluklari 3-10dk arasi ve partnerligimde Etc Network (zoomin TV). BGBM arttirmaya cözüm bulabilecek arkadasa nasil yüksek izlenim alindigini üste cikmayi vs karsilikli bilgi transferi yapabiliriz.

Eşleşen gelen videon var mı?

Türkçe içerik olduğu için ve vine olduğu için bu normal aslında. Daha fazla arttırabileceğini sanmıyorum.

Eşleşen gelen videon var mı?

Türkçe içerik olduğu için ve vine olduğu için bu normal aslında. Daha fazla arttırabileceğini sanmıyorum.

Hayir eslesen gelen videolarim yok. Millet forumda sürekli 7-15 arasi bgbm resimler paylasiyor bunlari gördükce sonunda konu acmak istedim :)

Hayir eslesen gelen videolarim yok. Millet forumda sürekli 7-15 arasi bgbm resimler paylasiyor bunlari gördükce sonunda konu acmak istedim :)

Onlara çok aldanma gerçekten öyle kazanan az insan var bir de bgbg youtube'ta çok fazla gösteriliyor önemli olan partner dashboardda yazan ya da adsense'de.

Dizi falan yüklersen evet BGBG çok artıyor çünkü 1 saat videoya 6-7 reklam koyuyorlar tıklanma oranı yükseliyor ve bgbg artıyor doğal olarak. Benim yabancı içerik iyi izlenen 5 dk civarı videoların hiç 1 dolar olduğunu görmedim bgbg. Senin türkçe içerik bir de yine iyi yani, arttırman pek mümkün görünmüyor doğal yollarla.

niche kelime kullanabilirsin uzun videolar atabilir 3-5 dk arayla reklam koyabilirsin illa 7 dk arayla koyman gerekmiyor benim bi kanalımın bgbg 20 dolar yazıyor ancak 10 dolar veriyor anlamadım ama 3dk arayla reklam koydum videolar 10-15 dk arası :)

dediğim gibi reklam aralarının sürelerini kısalt uzun video yükle yada niche kelime kullan partner oldugu için niche kelimeden sıkıntı olmaz die düşünüyorum.

neden 7 dk arayla değil çünkü partner partnerde 2:40 dk arayla reklam koyabilirsin ;) bunu 3 dk yap nolur nolmaz..

vereceğin taktik için teşekkürler ama bende var sağol.

Aşırı düşük kazanç,7-8 k izlenimle alıyorum ben bu kazanıc zoominde.

videolar uzun,video yerleşimi 7-10 dakika arası,niche çalışması olmadan.

Aşırı düşük kazanç,7-8 k izlenimle alıyorum ben bu kazanıc zoominde.

videolar uzun,video yerleşimi 7-10 dakika arası,niche çalışması olmadan.

bende bu kazancın 2 katını 5-6 k ile alıyorum freedom partner 10-15 dk arası 3dk arayla reklam yerleşimi en son 2 ay önce video yükledim :)

çıkma isteği gönderdim inş. çıkarırlarda kurtuluruz %40 kesintiden.

Peki arkadaslarlar yorumlariniz icin tesekkür ediyorum. Anladigima göre uzun video yükleyip fazla reklam koyarak yüksek bgbm oranina ulasiliyor.

bende bu kazancın 2 katını 5-6 k ile alıyorum freedom partner 10-15 dk arası 3dk arayla reklam yerleşimi en son 2 ay önce video yükledim :)

çıkma isteği gönderdim inş. çıkarırlarda kurtuluruz %40 kesintiden.

belkide partnerden dediğin gibi denemeden birşey söylemek zor,benimde freedom-zoom in iyi mesela ama quiz grup'ta düşük geliyor kazanç yükseltemedim,içerik freedom-zoomin ile aynı olmasına rağmen kazanç düşük

Benimde 2 gün önce 4500 video attım vine ingilizce life partnere soktum BGBG 6$

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri