Kanalımın şifresini değiştirdiler

• Kullanıcı orcunkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Herkeze hayırlı akşamlar
Bu sabah 9 da bir kanalımın şifresinin değiştirildiğine dair mail aldım. Birisi kanalımın şifresini değiştirmiş nasıl yaptı bunu bilmiyorum. Kurtarma maili fln yapmamıştım. 2 aylık bi kanal öle kazandıran bir kanalda değildi. Ama adsense me bağlı bi kanal . ( yönetici olarak işaretli değildi)

Kanalın şifresini nasıl almış olabilir?
Adsenseye bir zararı olabilir mi ?

keyloger olabilir veya güvenip birine verdiysen alınabilir adsense zararı olmaz

Eğer çalan kişi psikopatsa adsenseye bağlı tüm kanallarının para kazanmasını kapattırabilir :)

Herkeze hayırlı akşamlar
Bu sabah 9 da bir kanalımın şifresinin değiştirildiğine dair mail aldım. Birisi kanalımın şifresini değiştirmiş nasıl yaptı bunu bilmiyorum. Kurtarma maili fln yapmamıştım. 2 aylık bi kanal öle kazandıran bir kanalda değildi. Ama adsense me bağlı bi kanal . ( yönetici olarak işaretli değildi)

Kanalın şifresini nasıl almış olabilir?
Adsenseye bir zararı olabilir mi ?

Adesneseyi de değiştirmiş mi, kontrol ettin mi?

Kontrol ettim adsensede bir problem yok .kanal hala açık . Kanalın adı japoncaydı. Çince yapmış .

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------

keyloger olabilir veya güvenip birine verdiysen alınabilir adsense zararı olmaz
Yok hocam kimseye vermedim kanalımın şifresini . Keyloger olsaydı adssenseyide almazmıydı

kanal patlarsa diğer kanalları da etkiler, yani para kazanması giderse..

kanalı adsenseden at gitsin.kanal patlarsa adsensedeki diger kanallarda magdur olur.

kanalı kendin mi açıyorsun yoksa birisinden mi alıyorsun?ben herzaman satın alırım,kendim açmıyorum ve bikaç kez aldıgım kişilerin degiştirdigine şahit oldum. (kanalı aldıkdan sonra şifreyi degiştirmedigim kanallar vardı,onların şifresini bildigi için degiştirmişlerdi sonra ben giremedim kanalı bi daha.)

kanalı kendin mi açıyorsun yoksa birisinden mi alıyorsun?ben herzaman satın alırım,kendim açmıyorum ve bikaç kez aldıgım kişilerin degiştirdigine şahit oldum. (kanalı aldıkdan sonra şifreyi degiştirmedigim kanallar vardı,onların şifresini bildigi için degiştirmişlerdi sonra ben giremedim kanalı bi daha.)
Yok hocam kendim açmıştım kanalı

Şifremi unuttum deyince en son hatırladığın şifre, hangi hizmetleri kullandığın kanalın ne zaman açıldığını en son ne zaman giriş yapıldığını falan soruyor bunu deneyerek alamadın mı şifreyi? Şifresini unuttuğum kanalda denemiştim daha önce işe yarıyor.

Şifremi unuttum deyince en son hatırladığın şifre, hangi hizmetleri kullandığın kanalın ne zaman açıldığını en son ne zaman giriş yapıldığını falan soruyor bunu deneyerek alamadın mı şifreyi? Şifresini unuttuğum kanalda denemiştim daha önce işe yarıyor.
Denedim hocam dün öğlen aynı soruları cevaplayarak mail attım google a . Cevap bekliyorum

2 ay önce 5 milyon gmail hacklenmişti. Onlardan birisi olabilir. Şifreyi rakam ve harf kombinasyonları yüksek tutmak şart

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri