Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hikaye...
Bunlar deği miydi iddaadan 100 bin TL tutturduk diyen insanlar aptal yerine koyanlar?
Yine insanlar sırtından bir şeyler yapıyorlar.
Kime faydası var 200k abonesi olsa ne olacak? İnsanlar sizi sevdikleri için takip edecekler.
Bana neden bir çoğu samimi gelmiyor. Sevemedim bir türlü..
nesi hikaye acaba
Hikaye olan şu ;
yanıltıcı başlık aldatıcı açıklama aldatıcı içerik
Aranızdan bir kişiye kanalımızı hediye ediyoruz! Bildiğiniz üzere yakın zamanda 2 milyon abonemiz oldu. Buna özel bir video çekmek istedik ve en özel videonun böyle olabileceğine karar kıldık. Türkiye'de bir ilk olarak adlandırabileceğimiz bu videomuza rekor beğeni bekliyoruz
Burada ek bi kanal açıp abone kasacaz onuda hediye edecez tarzında bişey yok bilmeyen birisi net olarak kendi kanallarını vereceklerini düşünür.
Açıklamada kanalın kendi ajanslarında barınacağını dolayısıyla HEDİYE ettikleri kanalın tüm yönetiminin kendilerinde olduğunu ve HEDİYE edilen kanaldan elde edilecek gelirlerin yüzdesini alacaklarını veya bu yüzdeyi belirtmiyolar.
bu arkadaşlar kurnazlığın sınırlarını fena zorluyor ben şahsi görüşüm olarak söylüyorum yaptıkları herşeyi paraya yönelik yapıyolar bence özellikle tüm videolarını ısrarla 10+ yapmaları bunun en büyük kanıtı 7,5m aboneli casey neistat bile 10+ vidoları dahil sadece başlangıç reklamları koyuyor bu arkadaşların tüm videoları sarı çizgiyle dolu
Kedi ciğer örneğine girecek arkadaşlar için bildireyim içerikleri kaliteli konular falanda iyi ama gelirleri iyi olmasına rağmen daha fazlanın peşinde olmaları samimiyetlerini öldürüyor.
Bence herşeyin altında bir bit yeniği aramanın anlamı yok.Bir kanal açıp fenomen olmak isteyenlere yardımcı oluyorlar.Kanal şimdiden +50k olmuş.1 haftaya kadar 300k olabilir.300k'lık bir kanalı fikri güzel olan birisine verecekler.Partner şirketi kendi şirketleri olabilir bunda da sıkıntı yok sonuçta para kanal sahibinin.Nereye girersin gir illaki kesinti olur zaten.Bu işte gözü olanlar için iyi bir fırsat herşeye kötü gözle bakmanın anlamı yok iyi bir iş yapıyorlar.Bu kardeşlerin samimiyetlerine inanıyorum varsa bir kanıt koyun ama sanmam.
kanalın sahibi bellidir kafalar hep viral video yapıyor yalandan 9 kişi getircekler 10nuncu kişi zaten belli önceden
Hikaye olan şu ;
yanıltıcı başlık aldatıcı açıklama aldatıcı içerik
Aranızdan bir kişiye kanalımızı hediye ediyoruz! Bildiğiniz üzere yakın zamanda 2 milyon abonemiz oldu. Buna özel bir video çekmek istedik ve en özel videonun böyle olabileceğine karar kıldık. Türkiye'de bir ilk olarak adlandırabileceğimiz bu videomuza rekor beğeni bekliyoruz
Burada ek bi kanal açıp abone kasacaz onuda hediye edecez tarzında bişey yok bilmeyen birisi net olarak kendi kanallarını vereceklerini düşünür.
Açıklamada kanalın kendi ajanslarında barınacağını dolayısıyla HEDİYE ettikleri kanalın tüm yönetiminin kendilerinde olduğunu ve HEDİYE edilen kanaldan elde edilecek gelirlerin yüzdesini alacaklarını veya bu yüzdeyi belirtmiyolar.
bu arkadaşlar kurnazlığın sınırlarını fena zorluyor ben şahsi görüşüm olarak söylüyorum yaptıkları herşeyi paraya yönelik yapıyolar bence özellikle tüm videolarını ısrarla 10+ yapmaları bunun en büyük kanıtı 7,5m aboneli casey neistat bile 10+ vidoları dahil sadece başlangıç reklamları koyuyor bu arkadaşların tüm videoları sarı çizgiyle dolu
Kedi ciğer örneğine girecek arkadaşlar için bildireyim içerikleri kaliteli konular falanda iyi ama gelirleri iyi olmasına rağmen daha fazlanın peşinde olmaları samimiyetlerini öldürüyor.
Hocam peki sen bu isi hayrina mi yapiyorsun? Kanallarina reklam vs eklemeden sirf insanlar zevk alsin diye mi video ekliyorsun? Burasi kismen ticari bir mecra ve insanlarin tek amaci reklamini yapmak. Bence bu yorumlarin seni ve karsi tarafi tanimadigim halde bana onlari cekemedigini gosteriyor. Kimse hayrina birsey yapmiyor burda herkesin amaci para kazanmak. Lutfen yanlis anlama sadece dusuncemi belirttim.
Bravo Herkesin sesi oldunhelal sana
![]()
derdinmi var benle ? söyle bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.