kanalin biri videolarimi caliyor

• Kullanıcı Efsane1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz olsaniz sizde gicik olursunuz editlemeden yuklesem neyse diycem adam alir yukler ama editliyorum videolari

Şimdi forumun çoğu bende dahil spamcı olduğumuz için herkes kendine nasıl uygun geliyorsa öyle konuşuyor. Ama şu mantığa anlam veremiyorum dizi film neyse çekenler ne kadar kızgınmış sen onun emeklerini alıyormuşsun vs vs. Bu adamlar emeklerinin yendiğini düşündüğü için yada emeklerini yedirmemek için yt zaten onlara eşleşen dünya engeli vs haklar tanımış ve yeri geliyo adam telif atıyor yeri geliyo eşleşen gönderiyo buraya kadar normal. Ama benimde emek verdiğim (edit zaman vs) videonun haklarını korumak sana mı düştü. Sana ne arkadaş diziyi filmi çeken gelsin desin ben emek verdim buna da sen burda kimsin ki o dizinin emeğini savunuyosun bana.
Kraldan çok kralcılık yapmasın kimse
Otursun 7-8 saat dünya engelini geçsin veya parasına kıysın tv kartı alsın yayınları tvden çeksin uğraşsın sonra birileri gelsin onun videosunu alsın koysun burda diziyi çekenlerin emeklerinden ondan sonra konuşalım ki tekrardan söylüyorum diziyi filmi ya da başka birşeyi çeken adamı zaten youtube koruyor veya kendisi zaten koruyr Kimse burda birilerinin yaptığı emeği savunma kaygısına düşmesin. Herkes kendi verdiği emeğin derdine düşsün.
Menfaatimize nasıl uygun düşüyorsa o şekilde konuşmanın anlamı yok.

Ahhh aşkısıı ahh bebeğimm benim bitaneemm üzülmee üzülmeee :) Dediğim gibi git contect id mi ne var özgüncüelr alıyor sende al.ÖZGÜNSEN.Yoksa sus tamammı tatlı şey seni çılgın çocuk.

kendi içeriğin olsaydı buraya konu bile açmazdın bence sende farkındasın spam yaptığının tam olarak olmasanda .

bende dahil forum yarısından fazlası yt to yt yapıyor sen editleyince senin olmuyor benim 3-4 kanaldan topladığım videoları benden kopyalayıp aynı kanalı yapanda var bu onunda hakkı video benim değil bende kopyalarım başkasıda benden kopyalar bunun için konu dahi açmayın dicem yarın sizin gibi birinin kanalını kopyalacağız sizde flag telif atarsınız ama siz kopyalarsanız başkası flag telif atınca konu açıp sahte flagdan bıktım dersiniz kanal ifşa nedir özgün ol biri video kopyalasın sende telifde bulun anlarım ama başkasının videosunun kenarısına çerçeve ekleyip kanalım koypalıyolar deme!!!

Ahhh aşkısıı ahh bebeğimm benim bitaneemm üzülmee üzülmeee :) Dediğim gibi git contect id mi ne var özgüncüelr alıyor sende al.ÖZGÜNSEN.Yoksa sus tamammı tatlı şey seni çılgın çocuk.

sendemi milletin editledigi videolari caliyon yoksa

arkadasın mantığıyla hareket edersek, taksimde emniyetin önüne tezgah açıp güncel sinema filmlerini sinemadan çekererek satabiliriz. polis sorarsa sinemadan çektik korsan değil deriz.

Spam dediklerinizin hiçbiri değildir. Bu yapılanlar video kopyalamaktir. Spam yanıltıcı içerik girmek o iceriklerle insanları reklam tiklamaya veya başka sitelere yonlendirmektir. Ama alisilageldi her şeye Spam diyoruz. Bu da bir hatırlatma notu olsun.

Şimdi forumun çoğu bende dahil spamcı olduğumuz için herkes kendine nasıl uygun geliyorsa öyle konuşuyor. Ama şu mantığa anlam veremiyorum dizi film neyse çekenler ne kadar kızgınmış sen onun emeklerini alıyormuşsun vs vs. Bu adamlar emeklerinin yendiğini düşündüğü için yada emeklerini yedirmemek için yt zaten onlara eşleşen dünya engeli vs haklar tanımış ve yeri geliyo adam telif atıyor yeri geliyo eşleşen gönderiyo buraya kadar normal. Ama benimde emek verdiğim (edit zaman vs) videonun haklarını korumak sana mı düştü. Sana ne arkadaş diziyi filmi çeken gelsin desin ben emek verdim buna da sen burda kimsin ki o dizinin emeğini savunuyosun bana.
Kraldan çok kralcılık yapmasın kimse
Otursun 7-8 saat dünya engelini geçsin veya parasına kıysın tv kartı alsın yayınları tvden çeksin uğraşsın sonra birileri gelsin onun videosunu alsın koysun burda diziyi çekenlerin emeklerinden ondan sonra konuşalım ki tekrardan söylüyorum diziyi filmi ya da başka birşeyi çeken adamı zaten youtube koruyor veya kendisi zaten koruyr Kimse burda birilerinin yaptığı emeği savunma kaygısına düşmesin. Herkes kendi verdiği emeğin derdine düşsün.
Menfaatimize nasıl uygun düşüyorsa o şekilde konuşmanın anlamı yok.

Adamlar haklarini korumak icin zaten eslesen, dunya engeli,vb. seyler uyguluyorlar. Sense bunu gormezden gelip engel geciyorsun. Ne farkeder adam ha senden alip direkt yuklemis, ha senden alip logo basip yuklemis? Ayni mantik cunku, logo basarkende emek harcayacak sonucta.

sendemi milletin editledigi videolari caliyon yoksa
Hayır ben milletin çektiği filmi editleyip atıyorum yakışıklı çocuk.

Sevgili adminler hakaretten dolayı arkadaşın cezalandırılmasını istiyorum.ŞAhsıma '' Hırsız '' diye bir ithamda kimse bulunamaz.

arkadasın mantığıyla hareket edersek, taksimde emniyetin önüne tezgah açıp güncel sinema filmlerini sinemadan çekererek satabiliriz. polis sorarsa sinemadan çektik korsan değil deriz.

nerden nereye cektin konuyu niye korsan satilmiyormu Turkiyede adamlarin dukkaninda bi tane orjinal film oyun yok satiyorlar kimsede gelip bisi demiyor ankaranin gobeginde adamlar tezgah kuruyor film oyun icin kim bisi diyor

hep 2 aylık üyeler hep aynı başlıklar. flagları kim atıyor diye merak ediyodunuz bunlar atıyor işte. konuyu açan kişi flag atıyor demiyorum ama bu zihniyettekiler atıyor.

bu işi yapacaksan bunlar başına gelecek...
al o zaman telefon kamerasını hebele hübele deyip youtube a koy.
o zaman bizden bir farkın olmuş olur.bugün ona karşı bir şey düşünsen yarın bir başkası alacak videoları.

hep 2 aylık üyeler hep aynı başlıklar. flagları kim atıyor diye merak ediyodunuz bunlar atıyor işte. konuyu açan kişi flag atıyor demiyorum ama bu zihniyettekiler atıyor.

benim uyelik tarihime bak kendi uyelik tarihine bak once bi kere bile birisinin videosuna flag atmadim

---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------

bu işi yapacaksan bunlar başına gelecek...
al o zaman telefon kamerasını hebele hübele deyip youtube a koy.
o zaman bizden bir farkın olmuş olur.bugün ona karşı bir şey düşünsen yarın bir başkası alacak videoları.

eyv en dogru yorum senden geldi tesekkurler konu kapanabilir

Adamlar haklarini korumak icin zaten eslesen, dunya engeli,vb. seyler uyguluyorlar. Sense bunu gormezden gelip engel geciyorsun. Ne farkeder adam ha senden alip direkt yuklemis, ha senden alip logo basip yuklemis? Ayni mantik cunku, logo basarkende emek harcayacak sonucta.
Bak hocam olay burda benim veya senin verdiğin emekte dünya engelini geçsende telif geliyor mu geliyo adam zaten kendi hakkını koruyor bizse burda işimize nasıl geliyorsa öyle konuşuyoruz çünkü elimizd botlarımız var bağlıyoruz kanala takır takır çekiyo.

Olaydaki mantık hatası şu " diziyi çekenlerin emeklerinden bahseden arkadaş zaten benim editlediğim diziyi yükleyerek o emekleri hiçe saymış oluyor. Ama burda diziyi çekenlerin emeklerini bana anlatıyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri