Kanalın Para Kazanması Birden Gitti

kimsinsen

Onaysız Kullanıcı
Yaklaşık 2 yıldır ilgilendiğim bir kanal videolarımda genel olarak ünlülerin ig hikayelerini paylaşıyorum 1500 kadarsa video var ve kesinlikle spam değil günde 3-4 video ata ata ilerledim dün gece gördüklerimden sonra şok oldum..Sizce ne yapmalıyım videoların bir kısmını silmelimiyim tekrar başvursam açılır mı? açılırsa ne zaman açılır
(kopya içerik olarak belirtiliyor)
1ERVLj

Ayni durumdayim. Mail attim, geribildirim gonderdim cevap yok. Herkes parayi alirmiyim demiş ama ben 1 aydan erken itiraz ile acabilir miyiz onun pesindeyim.

aynı durum benimde söz konusu para kazanma kapatıldı kanalımın..

benimde para kapanması gitti spam falan değil. zaten youtube'den alıp youtube koyanların allah belasını versin. ekmek paramızdan olduk. adamlar memur falan işleri var ama gözleri doymuyor akşam eve gelince botla motla spam yapıp duruyorlar allah gözünüzü doyursun allah belanızı versin ne diyim siz kanal kapanınca aç kalmiyacaksınız nede olsa. minimum 1 ay beklemek bile zor. resmen ekmek paramızdan olduk.

Birden fazla kanal benzer telifsiz içerikleri kullanıyorsa eğer izinsiz kopya gerekçesiyle para kazanma kapatılabilir.

Nasil yari ozgun ya.Emek sadece baskalarinin videolarini editlemek mi yapmayin arkadaslar youtube ozgun istiyor.Ozgun takilin bskin keyfinize ugrasmayin bu islerle emekleriniz bugun olmasa yarin bosa gidiyor...

o zaman oyun oynayıp para kazanmakta olmaz adam elin yaptığı oyunu oynarken kenarda duran tipsiz suratı hariç hiçbirşey kendi emeği değil.

internete başka yerde bulamadığın eski programlar misal zeki metin tiyatro programlar eski haber bültenleri tartışmalar bütün arşivler komple silinsin kardeş. telif sahiplerinin eli armut toplamıyor zati bir sıkıntı olacak olsa itiraz etme hakları var demek ki aynı oynadığın oyun gibi yada herneyse kulanılan netaryallerde bir sıkıntı yok. youtube kendi kendine gelin güvey oluyor çünkü spamcılar bu adamalrı kızdırdı ve olan yotubeden geçinmeye çalışan garibanlara oluyor.

o milyonlarca izlenen futbolcu kolajlarıda komple silinmeli yada para kaznaması kapatılmalı ve birsürü içerik. google tekel olmanın rahatlığını yaşıyor keşke google bir rakip firma çıksa amerika da

Yaklaşık 2 yıldır ilgilendiğim bir kanal videolarımda genel olarak ünlülerin ig hikayelerini paylaşıyorum 1500 kadarsa video var ve kesinlikle spam değil günde 3-4 video ata ata ilerledim dün gece gördüklerimden sonra şok oldum..Sizce ne yapmalıyım videoların bir kısmını silmelimiyim tekrar başvursam açılır mı? açılırsa ne zaman açılır
(kopya içerik olarak belirtiliyor)
1ERVLj

Seslendirme yaptinizmi kendi sesinizle yoksa sadece yazimi yazdiniz

Yari ozgun nedir arkadas. Alicaksin kamerayi ureteceksin. Oturdugun yerden yok tepkidir yok yarisini yorumladim yok seslendirmeyi ben yaptim diye bir sey yok. Keske hepsi kapansa

Seslendirme yaptinizmi kendi sesinizle yoksa sadece yazimi yazdiniz

seslendirme yok hocam zaten kendinden sesli,video aralarındaki geçişlerde oynamalar var diğer yandan aynı şekilde çalıştığım alt kanalın para kazanması açık hiçbişey anlamadım bu işten,youtube yavaş yavaş incir ağaçlarını dikiyo..

Evet sanirim aynen oyle oldu...

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

Evet slayt kendi sesim...

Sacma olmus bilgi kanallarininda para kazanmasi gitmesi lazim adam kendi sesiyle seslendiriyor sifirdan video yapiyor olaya bak parabkazanmasi gidiyor

Yari ozgun nedir arkadas. Alicaksin kamerayi ureteceksin. Oturdugun yerden yok tepkidir yok yarisini yorumladim yok seslendirmeyi ben yaptim diye bir sey yok. Keske hepsi kapansa

Ne saçmalıyorsun sen arkadaşım.Adamların canı yanmış bir de sen patavatsız yorum yapmışsın.Senin dediğin özgünlük değil kendi gösterme, ticari kullanıma uygun materyallerle hazırlanan kişinin kendi çabasıyla ürettiği, kopyalamadan çalmadan ortaya koyduğu her ürün özgündür.Keşke sen kapansan da forum rahat etse.6 mesajda böyleysen 600de seni düşünemiyorum

Ne saçmalıyorsun sen arkadaşım.Adamların canı yanmış bir de sen patavatsız yorum yapmışsın.Senin dediğin özgünlük değil kendi gösterme, ticari kullanıma uygun materyallerle hazırlanan kişinin kendi çabasıyla ürettiği, kopyalamadan çalmadan ortaya koyduğu her ürün özgündür.Keşke sen kapansan da forum rahat etse.6 mesajda böyleysen 600de seni düşünemiyorum

Kanal linki atsana hocam abone olurum ilk yaparim :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri