Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar1

Yasaklanmış
para kazanmayı aktif etmek için gelişmiş bölümünden ülke değiştirme kısmı yok 4 kanalda denedim yine yok başka yerden değiştirebiliyormuyuz

edit: Kısa süreli bi hata olduğunu düşünüyorum çünkü az önce alt kanal oluşturdum ve para kazanma sekmesinde ülkenizi seçin yazıyodu ve basınca gelişmiş e yönlendirdi büyük ihtimalle geçici bi sorun

Son düzenleme:
hocam şimdi bende baktım değişiklik var o kısımda allahalla
edit: anladıgım kadarıyla yt'de aleyhimize oynayacak bi değişiklik daha.. Bundan sonra kanal açarken hangi ülke diye açıyorsak o ülkede kalıyo ve değiştirilemiyor olabilir..
edit2: reklam alınır, bu konu uçacak gibi.

Son düzenleme:
Kısa süreli bir sorun sanırım
En azından öyle olmasını umuyorum

Eğer aktifliği mailin açılış lokasyonuna göre otomatik yapacaksa hapı yuttuk demektir.

Valla lokasyonun açıldığı maile göre verirse adsense felan çok sıkıntı olur.

Gmail hesap ayarlarında da köklü bi değişiklik yapılmış.

Bu yaz çok sıcak geçecek anlaşılan

Kısa süreli bi hata olduğunu düşünüyorum çünkü az önce alt kanal oluşturdum ve para kazanma sekmesinde ülkenizi seçin yazıyodu ve basınca gelişmiş e yönlendirdi tekrar büyük ihtimalle geçici bi sorun

Sonunda telefon doğrulamayı atlattım kanalı açtım ama şimdi de bu sıkıntı çıktı. Eğer kalıcı bir şeyse bu yandık demektir.

bir sorun deyil galiba genel olarak yapmışlardır ama üye olurken abd felan seçince lokasyon o oluyor bir sıkıntı yok

ülke ayarı kaldırıldı...
partnere bağlamak için kriter sorunu vermeye başladı quiz...

amca yeni bir güncellemeyi hepimize sunmak üzere hayırlısı diyelim :)

Umarım sadece basit bir çalışma sonucudur bunlar :)

yarım saat önce 11 kanal açtım, ülke ayarlarını değiştirdim, upload'a bıraktım. şimdi ben de baktım hiç birinde ülke ayarı yok. :/

Ancak daha 20 dakika önce yaptım bende ülke olayını bu güncellemelerden dolayı bir sıkıntı olabilir.
Ayrıca spam açısından yapıldığını düşünmüyorum çünkü eski hesaplardada ülke olayı kalkmış yeni hesaplara yönelik değil bu çalışma bana göre.

Arkadaşlar türkiyeden açılan gmaillerin para kazanması açıkmı şu an ona bakmamız lazım kontrol edebilecek varmı ? Etkinleştir tuşu çıkıyor mu yani.

bu sefer delinin biri değilde direkt youtube kuyuya bi taş atmışa benziyor..s hayırlısı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri