Kanalın yediği dünya engellerinin etkisi ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1 kanal açtım, spam yapıyorum.

500 video salladım kanala, 20 tane dünya engelli video yedim.

Ama bu kanal henüz adsense e bağlı değil.

Güzelce dünya engellerini temizledim adsense e öyle bağladım.

Soru şu: Kanala adsense yi bağlamadan önce yenilen dünya engelleri adsense ye bağlandıktan sonra olumsuz etki yaratır mı?

güzel soru bu biraz teknik kısma giriyor

olmaz ama hiç uğraşma spamla çünkü o dünya genellerini sildikten sonra bir daha gelmiyeceği anlamına gelmez.

1 kanal açtım, spam yapıyorum.

500 video salladım kanala, 20 tane dünya engelli video yedim.

Ama bu kanal henüz adsense e bağlı değil.

Güzelce dünya engellerini temizledim adsense e öyle bağladım.

Soru şu: Kanala adsense yi bağlamadan önce yenilen dünya engelleri adsense ye bağlandıktan sonra olumsuz etki yaratır mı?

şahsi fikrimce,adsenseye bağlı değilken gelen ve silinen dünya genelleri bir tehlike teşkil etmiyor,ama dünya geneli yiyen bir kanalı adsenseye bğlamadan en az 3-4 gün bekletmek lazım,sonra adsenseye bağlamak daha doğru olur..1,5 ay önce para kazanmalarım gittiğinden beri 2 adsense ve 50-60 kanal çalışıyorum,tek bir dünya engeli bile gelse kanalı hemen siliyorum.

En iyisi deneme kanalına videoları atıp güzelce temizleyip risksiz atmak bence

Dünya geneli yemenin başımıza ne çorap öreceğinden emin olamazken video deneme yapmak en iyi seçim gibi

En iyisi deneme kanalına videoları atıp güzelce temizleyip risksiz atmak bence

Dünya geneli yemenin başımıza ne çorap öreceğinden emin olamazken video deneme yapmak en iyi seçim gibi

alex aynen dediğin gibi çalışıyorum, şuana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım herşey güzel gidiyor.adsense'e bağlı olmayan 4 deneme kanalım war, bu kanallar sayesinde süzgeçten geçiriyorum her videoyu

süzgeçten gecen videolarada sahipleri telif atiyor 2 gün sonra.

2 Gün sonra dünya engeli yemeyeceğinin garantisi yok...sık sık kontrol edip anında silmeye çalışıyorum...sürüyle de yiyorum.bot yapmasan manuel yüklemede de dünya engeli yemeyeceğinin garantisi yok...

En azından süzgeçten geçirerek para kazanma kapanma riskini azaltıyoruz bence değer

yalnız süzgeçten geçiriyoruz ama ben şahsen aceleci davranmıyorum videolar deneme kanallarında belırlı bir süre bekliyor.kimisinin telifi hemen geliyor kimisinin 2-3 gün sonra

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri