Kanalınıza telif riski düşük içerik bulma ve uygun etiket ayarlama(Videolu Anlatım)

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Şu konunun herkes kıymetini bilsin, basit gibi görünse de bu konu paha biçilmez özellikle yeni başlayanlar için.

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] benim hala kullandığım kriterleri müthiş anlatmış. Ufacık bir şey eklemek gerekirse;

* Son olarak kanalın en popüler videolarına bakıp ortalama izlenimine bakın. Çok kötüyse başka kanala geçin. Ortalama ve iyi izlenimlileri alın.

Herkese bol kazançlar.

arkadaşlar konulara göz atarken bu siteye rastladım ama tam olarak nasıl kullanıldığını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

sağlam konu. çok teşekkürler yardımcı olucak inşallah

An itibari ile ayni sorun suan bende de var. Genel sanirim. Kanal temiz 4-5 gün olduydu acali.

Not : Foruma öncedende ayni sorunu dile getirmisler. Belli saatlerde yasaniyor demek.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iyor-lutfen-daha-sonra-yeniden-deneyin-5.html

Yararlı bir paylaşım kanal çekme açısından teşekkürler.
Adsense'ye hesap bağlayabilen var mı ? 'İşlev şuanda kullanılamıyor' hatası alıyorum, tekrar mı hortladı bu problem ? Geçici mi yoksa, ip adresi sıkıntıya mı girdi ?

Etiketleri google translate ile istediğiniz dile çevirebilirsiniz :)

2 aydir kullandigim bir taktik. [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] etiket canavarinin youtube icin olanini yapabilirse cok güzel olur. Bu ise baslayan veya gelistirmek isteyenler icin güzel paylasim.

ben finans çalışıyorum ama finans ile ilgili video ile alakasız 5 etiket giriyorum.3 tanesinde reklam çıkmıyor 2 tanesi nice finans ile ilgili reklamlar çıkıyor videoda.1 tane de video ile ilgili etiket giriyorum.to 60 falanda dün bugün 18 33 izlenim. Bir de ben en çok nereden hit alıyorsa o google adreslerini engelliyorum.banlanir miyim sizce? Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Iyi kazançlar.

An itibari ile ayni sorun suan bende de var. Genel sanirim. Kanal temiz 4-5 gün olduydu acali.

Not : Foruma öncedende ayni sorunu dile getirmisler. Belli saatlerde yasaniyor demek.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iyor-lutfen-daha-sonra-yeniden-deneyin-5.html

Yararlı bir paylaşım kanal çekme açısından teşekkürler.
Adsense'ye hesap bağlayabilen var mı ? 'İşlev şuanda kullanılamıyor' hatası alıyorum, tekrar mı hortladı bu problem ? Geçici mi yoksa, ip adresi sıkıntıya mı girdi ?

Etiketleri google translate ile istediğiniz dile çevirebilirsiniz :)

2 aydir kullandigim bir taktik. [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] etiket canavarinin youtube icin olanini yapabilirse cok güzel olur. Bu ise baslayan veya gelistirmek isteyenler icin güzel paylasim.

Keyword canavarı programı çalışmıyor giriyorum birşey yazıyorum başlat diyorum ''Done'' diyor 0 yazıyor.

Keyword Canavarı - RockNRolla

Hocam ben finans çalışıyorum ama finans ile ilgili video ile alakasız 5 etiket giriyorum.3 tanesinde reklam çıkmıyor 2 tanesi nice finans ile ilgili reklamlar çıkıyor videoda.1 tane de video ile ilgili etiket giriyorum.to 60 falanda dün bugün 18 33 izlenim. Bir de ben en çok nereden hit alıyorsa o google adreslerini engelliyorum.banlanir miyim sizce? Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Iyi kazançlar.

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu youtube işiyle uğraşıyorum. 1 kanalımda 69 video var 1 aydan beri sadece günlük bıraktığı 10 sent. (1 aylık kazanç Toplam 9 dolar 35 sent).A:(nlamadım gitti. Ne yapmalıyım . Özgün 5 tane kanalım var ama izlenmeleri yok. PARA KAZANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR .ÖĞRENCİYİM YANİ GÜNDE 5 DOLAR KAZANSAM DA KAFİ. AMA BİR TÜRLÜ ADAM AKILLI KAZANÇLARA ULAŞAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BİR ZAHMET CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.:(:(

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu youtube işiyle uğraşıyorum. 1 kanalımda 69 video var 1 aydan beri sadece günlük bıraktığı 10 sent. (1 aylık kazanç Toplam 9 dolar 35 sent).A:(nlamadım gitti. Ne yapmalıyım . Özgün 5 tane kanalım var ama izlenmeleri yok. PARA KAZANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR .ÖĞRENCİYİM YANİ GÜNDE 5 DOLAR KAZANSAM DA KAFİ. AMA BİR TÜRLÜ ADAM AKILLI KAZANÇLARA ULAŞAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BİR ZAHMET CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.:(:(

Dostum dur bakalim kanalin otursun biraz ayakustu biseyler olmaz öyle hele biraz zaman geçsin

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel ironi :)

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu yapmanızı hiç önermem artık youtube toplu video atanları uyarısız bir şekilde bütün videolarını ünleme düşürüyor. Sakın yapmayın. İlk gün bakarsınız ha olmamış bişi ama 3-4 gün sonra kokusu çıkar. Artık ünlemi de çubuk olarak kullanırsınız.

Keyword canavarı çalışmıyor arkadaşlar malesef Alternatifi var mı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri