Kanalınızı Facebook Sayfalanıza Bağlayın!

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

HuR35

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar iyi çalışmalar arkadaşlar,

Aşağıdaki adresden, Youtube kanalınızı kendi profilimize bağlayabiliyorsunuz bunu bildiğinizi düşünüyorum.

https://www.youtube.com/account_sharing

Peki Youtube kanalınızı sayfalara nasıl bağlayacaksınız? Bu da Facebook üzerinde Rss okuyucular ile mümkün. (Kullandığım bir uygulama)

Rss Uygulamamız (Rss Graffiti) : http://apps.facebook.com/rssgraffiti/

Uygulama Kullanımı:

1) 'Add New Publishing Plan' tıklıyoruz, herhangi birşey yazabilirsiniz ben facebook sayfa ismimi yazdım. Yazdıktan sonra tamam diyoruz.

2) 'Sources' yanında 'ADD NEW' tıklayıp rss adresimizi yazıyoruz (Youtube Rss adresiniz : https://www.youtube.com/user/Kul.ad/feed?filter=2
Rss adresinizi girdikten sonra 'Add Source' diyoruz

3) Rss adresimizi ekledikten sonra 'Add a New Source' bölümü çıkacak, 'Basic' bölümünde 'Scheduling' altında düzenlememiz gereken yerler var.

Update Frequency > As soon as possible
Maximum Posts per Update > System Maximum
Post Order per Update > Publish newest posts first

'Scheduling' ayarlarını yaptıktan sonra 'Save Changes' Tıklıyoruz

4) 'Target Add New' Tıkladıktan sonra 'Choose Target' kısmından sayfamızı seçiyoruz ve 'Save Changes'ı tıklayıp kaydettikten sonra ' -> OFF ' üzerine tıklayıp 'ON' konumuna getirdikten sonra işlem tamamdır.

Artık her video yüklemenizde hem profilinizde hem sayfalarınızda otomatik paylaşılacaktır.

Gözümden kaçmadıysa buna benzer bir paylaşım yapılmadı. yapamayan arkadaşlar olursa takıldıkları yerde pm atsınlar yardımcı olabilirim.

Bol kazançlı seyirler arkadaşlar :)

Eyvallah, teşekkürler paylaşım için. Merak ettiğim bir konuydu.

hocam 10 numara paylaşım birede hocam mesela buna 5 kanal baglaya bılırmıyız 5 tane kanala her video yüklediğimizde direkt sayfada yayınlasın olurmu ?

hocam 10 numara paylaşım birede hocam mesela buna 5 kanal baglaya bılırmıyız 5 tane kanala her video yüklediğimizde direkt sayfada yayınlasın olurmu ?

Tam sayısını bilmiyorum ama 5den fazla kanalını bağlayabilirsin. Aynı işlemi her sayfa ve kanal için yapabilirsin. benim şu an tek kanalım var ve 10 irili ufaklı sayfaya bağlı.

hocam bunda galiba masaüstünden yüklemen lazım normal videoyap veya youtubekisser ile yükleyince videoları paylasmıyor galiba dogrumu acaba?

hocam bunda galiba masaüstünden yüklemen lazım normal videoyap veya youtubekisser ile yükleyince videoları paylasmıyor galiba dogrumu acaba?

Bildiğim kadarıyla nereden nasıl yüklediğin önemli değil çünkü kanala yüklenen videoları paylaşıyor. Kanalına video yükleyince Rss Graffiti paylaşım yapıyor. Bu uygulamayı bazı webmasterlar normal siteler içinde kullanıyor. Mesela haber siteleri. Haber sitesine haber ekleyince, facebook sayfasından paylaşmak için uğraşmıyor. Rss Graffiti bunu otomatik yapıyor.

hocam suan ıkı kanalımada yaptım paylasmadı nedendır acaba ?

yok olmuyor hocam .

hocam masaüstündenmı yükledın? chate gelirsen daha iyi olur buradan zor oluyor :D

chat kısmını görmeye başladım Jitem, çevrimiçi olunca özelden mesaj at, oradan anlatayım. bu uygulamayı kuramayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim bugün ve yarın. (Uzun zaman sonra tekrardan izinliyim, vaktim bol)

Yanlız arkadaşlar birşey gözünüzden kaçmış sanırım bu yöntem ile 1 ay içinde maksimum 300 video yüklemeniz otamatik olarak facebook sayfanıza aktarılıyor daha fazlası için ücret ödemeniz gerekiyor..

Yada youtube kanalınızı twitter onuda face sayfanıza bağlayabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri