kanalınızı kopyalayana ne yapıyorsunuz

• Kullanıcı sendemi71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spam Yapan Kişi Kanalı Kopyalandığında Şunu Yapsın :D
Spam Yaptığın Kanalın Sahibinin Yerine Koy Kendini :D
Başka Söyleyecek Hiçbirşey Yok :D

5 Temmuz 1996 yılında koyun kopyalandı Dolly sizin kanalınız kopyalanmış çok mu? Esefle kınayın efendim ben olsam öyle yapardım :)

spam çalıştığım için tabiki hiçbirşey.
ayıptır hem spam yap hem senin kanalını spamlayana birşey yap.
senin olmayan içerikleri sahiplenmek nereden çıktı.. !!

Şimdi paylaştığınız video amatör video ise yani halka aciksa siz buna intro logo outro eklediyseniz telif atabilirsiniz. Ancak bu bir filmsediziys e yani tamamen baskasina ajt bi icerikse intronuz logonuz size özel tasarlandiysa yani su free template degilse intronuzun oldugu kisma telif atabilirsiniz

benim gibi düşünende varmış hiç bir zaman yaptığım kanalı aratmam yt de. o yüzden o içerikte kaç kişi vs var bilmiyorum.

bence ugrasma abi, oyle seylere kafa yorma sen

videoyu sen çekmediysen ne gibi bir şey yapabilirsin? bir kere video hakları senin değil.

Senin kanal orjınalse boşver, orjınal kalanın sabit ve kalıcıdır. Senin reklamını bedava orada burada birileri yapıyor çok şahane. Senin yapabileceğin orjınal %100 sana aitse eşleşen atman ve o kanaldaki videolardan para kazanman ;) bırak seni dunyaya tanıtsınlar... orjınal deilse, sen para kazanmana bak

Video renderlarken ortasına silik şekilde web site adresimi yazıyorum :) istediği kadar kopyalasın bedavadan sitemin reklamını yapmış olur :) Videonun Ortasını Söküp Çıkaracak Hali Yok Ya :)

Herkez ne kadar dürüstçe ne yaptıklarını yazmış :)

youtubede hiç biryerde olmayan cinema 3d ile kendine özgü intro yap onukoy adam senden videoları çaldığında büyük ihtimal intro olan yerleri kesmez sende spam olan videoya değilde intronun olduğu kısıma telifi yapıştırırsın spam olan videoda kalkar böylece o yüzden video çalarken dikakt edinde benim videolara denk gelmeyin acımam ...

Son düzenleme:
sen başkasından alıyorsun oda senden alıyor senin başkasından alışın hak olmuyor da bu adamın senden almasınamı yanıyon :D

Birisi bi tane araba çalsa 1 tane yeni lastik taktırsa ve bu çalıntı arabayı başka biri çalan kişiden çalsa nasıl olursa aynı mantık. Arabayı ilk çalan kişi ben bu arabaya bi tane lastik taktırdım araba benimdir diyebilir mi? Bu ne kadar etik davranışsa yt de de durum aynı.

youtubede hiç biryerde olmayan cinema 3d ile kendine özgü intro yap onukoy adam senden videoları çaldığında büyük ihtimal intro olan yerleri kesmez sende spam olan videoya değilde intronun olduğu kısıma telifi yapıştırırsın spam olan videoda kalkar böylece o yüzden video çalarken dikakt edinde benim videolara denk gelmeyin acımam ...
introya nasıl content id alabiliriz. Botçulardan illallah geldi lanet herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri