Kanalınızı partnere bağlamak istiyorsanız 2 defa düşünün :)

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
URL yi duzgun attim sonra degistirdim bilerek , cunku biliyorumki tartisma cikacakti , photoshop diyeceklerdi , tamam dostum sen haklisin.

kardeş yanlış anlıyorsun iğneleyici kelimeler kullanıyorsun sonra tartışma çıkıyor olay büyüyor cidden ilk yazımı tam okumalısın anlatmak istediğimi yazdım zaten kusura bakma haklı olan kimdir bilmemde partnere davet edenler haksızlık yapıyor onu iyi biliyorum işte :)

ben baglantıyı kaldır dedım awede adamlar hemen reddetti.Çıkamadım valla :D

sıkıntı genel sanırım benim 2 gün önce 100$+ verirken suan 30$ geldi düzelir diye umuyorum bi kaç güne.

söylemeyim söylemeyim dedimde alın size zoomin.tv rezilliği :) her partner konusunda denirki 1000 gösterim başına 3-10 $ arası para kazandırıyor diye üstüne basa basa yazarlar ben 3 aydır falan zoomin.tvdeyim. hiçbir partnerde çıkıp demiyor arkadaş 1000 gösterim değil 1000 reklam gösterimine veriyoruz o parayı sen istersen 100bin gösterim yap ama 1000 reklam gösterimi almıyorsa kanalın 3dolarda kazanmaz 10 dolarda kazanmaz demiyor anca diyorlarki 1000 gösterim 3 dolar 5 dolar tabi milletde inanıp giriyor gerçekçi olun artık evet para var ama laf cambazlığıyla kanal çekmeye çalışmayın gerçekleri yazın zaten gelen gelir...

Al bende zoomindeyim yılbaşına kadarki oranlara iyi bak

w1PoR5.png

beyler ne olacak benim ecpm olayı :D

çok güzel maşallah Allah bozmasın daha çok versin sende okumamışın yazdığımın tamamını

Sağolasın.Anladım aslında dediğini.Ama videoların kısa olduğu için karşılamıyodur.Misal 12 bin izlenme 3 bin para kazandıran izlenme ama 24 doları rahat geçiyorum.Yinede karşılıyor 1k ya 2 dolar olayını.

İlk defa bir partnerliğe başvurdum beyler forela digital diye onlarda kabul etti etmez olaydılar şimdi pişmanım :) iptal edin diye mesaj attım bakalım inşallah iptal olur :)

xVpEYn.jpg

bu resimden anlayacağınız üzere herkesin yanlış bildiği birşey var networkler GÖRÜNTÜLEME ye göre para verir dendi çoğu kişide böyle biliyor bende ona göre başvuru yaptım öyle zannediyordum

soru 1
görüntülemeye göre veriliyorsa paralar niye 5923 reklam görüntülemesi alan 3.342$ kazandırıyorda 11276 reklam görüntülemesi alan 1.955$ kazandırıyor demekki tbm ye göre kazandırıyormuş

soru 2
partnerler adsenseye oranla fazla kazandırır deniliyordu ama hesaplamama göre ben partner olmadan önce 20bin izlemeye 10$ kazanırken partnere bağladıktan sonra 30 bin izlemeye 10$ kazandım

soru 3
partnere göre değişir biliyorum ama arkaşımda zoomin.tv ye bağlı kanal var onun dashboardu ile bunun dashboardu aynı yani networkler arasında uçurum kadar fark olduğuna inanmıyorum bunlar benim şahsi tecrübelerimdir partnere girecekler gözönünde bulundursun arkadaşlar

Güzel kardeşim sana şu şekilde özetleyim durumu.

Reklam görüntülemesi diye yazdıkların normal görüntüleme kazandıran görüntüleme değil. Görüntüleme başı veriri dediğimiz olay ise her fırsatta bunu dile getirdim ben. Analizde gördüğün görüntüleme değil. Kazandıran oynatma. Oda çıkan reklama göre yükselir. az kazandıran çok kazandıran diye birşey yok bunların hepsi aynı yolun yolcusu.

adsense networklerden zoomin.TV, Awesomeness, Fullscreen, Forella Djital fark etmez bunlar kendileri belirlemiyor reklam fiyatlarını. Bizim gibi Adwors reklamları verenlerden yani adsenseden alıyorlar reklamları. Yani Zoomin.TV de ayni şartşarda aynı görüntülemelerde kanalın olsun biri 10 dolar verirken diğeri 5 dolar verebilir. Bu durum farklı networklerde yaşanınca o iyi bu kötü diyorsunuz aynı şey adsense içinde geçerli.

Adsenseye göre network avantajlı hemen kazançları açması en büyük etken. Adsenseye göre çoğu kategorilerde bu avantaj kazanç olarak yansıyor. Network çok kazandırıyor diyoruz evet çok kazandırıyor ancak bu şu düşünce ile yapıyoruz. Network daha çok kazandırıyor, sanki aynı reklamı adsense 1 dolara network 2 dolara veriyor gibi algılanıyor bu yanlış.

Normal görüntülemeyi kesinlikle öne almayın adsensede ve networkde. Reklam performansından kazandıran oynatmaya bakın. En yüksek BGBM hangi ülke vermiş. İçerikleriniz hangi ülkeye hitap ediyor. Videolarınız nerde oynatılmış bunları değerlendirdikten sonra çalışmalarınıza yön verin.

Adsensede de Networkde de karlı çıkarsınız. Netwrokde dediğim gibi avantajları var.

Network seçimi yaparken hangisi daha çok veriri diye seçmeyin. Bunu defalarca söyledim önce para demek başlamadan iflas demektir. Awe çok veriyor dedinzi ne oldu ?

Networkde arayacağınız ilk şart. HIZMET olsun.
Dürüstlük ve Tecrübe olsun.

Eğer kazanamaz isen bu networkün yada adsensenin suçu değil eksiklik kendinizde demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri