Kanalınızın Bot Tarafından Çekilmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar.
Malumunuz bazı hazırcılar bot sayesinde kanallara musallat olup sizin kanalınızı bir nevi emeğinizi hiçbir şey yapmadan çekiyor. 4 Gündür biri de benim kanalıma musallat oldu onca özel mesaj yorum felan işlemedi en son videoların başına reklam slaytı geçtim gene de fayda etmedi. Ne yapılabilir çözümü var mı? İstemiyorum kanalını kapattırmak flaglayarak. :)

Saygılar.
Malumunuz bazı hazırcılar bot sayesinde kanallara musallat olup sizin kanalınızı bir nevi emeğinizi hiçbir şey yapmadan çekiyor. 4 Gündür biri de benim kanalıma musallat oldu onca özel mesaj yorum felan işlemedi en son videoların başına reklam slaytı geçtim gene de fayda etmedi. Ne yapılabilir çözümü var mı?

özgün isen telif at özgün değilse yapcak bişe yok youtube doğası böyledir

özgün isen telif at özgün değilse yapcak bişe yok youtube doğası böyledir

Yani özgün değil de, her video yıgınla emekle hazırlanıyor. Öncelikle program kaydediyorum, daha sonra render vs. Videolar 1 saat ve üzeri gel de yapacak bir şey yok de şimdi.

Yani özgün değil de, her video yıgınla emekle hazırlanıyor. Öncelikle program kaydediyorum, daha sonra render vs. Videolar 1 saat ve üzeri gel de yapacak bir şey yok de şimdi.

hocam yine yapcak bişe yok emek veriyorsundur ama bişe yapamzsın telif atsan sahte telif atmış olursun yani olay bu

özgün değilse yapacak birşey yok. bu arada bende arada o hazırcılar gibi kanal çekiyorum. o yüzden konuda kötü post atmasak sevinirim.

Sahte telif- topluluk atmasında ne yaparsa yapsın umrumda değil :)

özgün değilse yapacak birşey yok. bu arada bende arada o hazırcılar gibi kanal çekiyorum. o yüzden konuda kötü post atmasak sevinirim.

Hocam kötü post most değil derdimiz, yapacaksanız gidin yabancı iceriklerde yapın bu olayı. Sonra neden flag geliyor neden kanallarım kapanıyor diyorsunuz. Ben telif atacak biri değilim ama emin ol herkes benim gibi düşünmüyor. Botla kanal cekenler en azından arada girip mesajlarını kontrol etsinler. :) hehe
Bu herif yüzünden sürekli videolarım indexten düşüyor almam gereken izlenimi o alıyor.

spam yapıyorsun ve flaglıcam diyosun?

Emeği senin olmayan içerikte emeğim var diyemezsin ;)
-Ayrıca bişey yapamazsın kopyalamaya karşı :)

Hocam kötü post most değil derdimiz, yapacaksanız gidin yabancı iceriklerde yapın bu olayı. Sonra neden flag geliyor neden kanallarım kapanıyor diyorsunuz. Ben telif atacak biri değilim ama emin ol herkes benim gibi düşünmüyor. Botla kanal cekenler en azından arada girip mesajlarını kontrol etsinler. :) hehe
Bu herif yüzünden sürekli videolarım indexten düşüyor almam gereken izlenimi o alıyor.

niye kardeşim sen özgünmü çalışıyorsun adam mesaj kutusuna baksın. :cool: sen birinden alıyorsun oda senden alıyor zincirleme oluyor. hep kendime kendime olmazki. sen 10 alıyorsan bırak oda 5 alsın.

hocam yanlış anlama ama bukadar zamandır forumdasın böyle başlıklar açmamalısın. neyin hakkı emeği? engel eşleşen geçtin diye o kategoride tekel mi olacaksın?

Yapacak birşey yok. Özgün çalışmadığınız için kimse size gelip burada şöyle yap böyle yap diyemez.
O yüzden konu kilit.

İçeriğin özgünse telif at fakat başkasının içeriğini alıp sağına ikon önüne 5 sn intro koymak ile, ya da 5 10 videoyu birleştirip compilation yapmak ile videoyu sahiplenmen biraz yanlış oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri