KANALLAR ARASI HIZLI DOLAŞIM PROGRAMI v1

Ozsoy05

Kayıtlı Üye

Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğum "Toplu Kanal Takip Programı"'nın ardından hız kesmeden sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yeni programımızın tanıtımını yapmaktan sevinç duyuyorum.

Birden fazla kanalınız varsa hepsine email ve şifreyi tekrar yazıp girmek sizi çok yoruyorsa ve kanallarınıza ait bilgilerinizi bir yerde tutmak istiyorsanız karıştırmamak istiyorsanız bu program tam size göre !

Program hakkında gerekli tüm açıklamayı tanıtım videosunda yaptım. Lütfen tanıtım videosunu dikkatlice izleyiniz.

Tanıtım videosu;

KANALLAR ARASI HIZLI DOLAŞIM PROGRAMI KULLANIMI - YouTube

Program görüntüleri;

KFhnnC3.png

q9AlGX8.png

yk3lX3D.png

PROGRAM ÜCRETİ : 30TL

ÖDEME SEÇENEKLERİ: MİSLİ.COM - ENPARA.COM

BANKA HESAPLARI

Misli.com Üye Numarası:
Üye numaram almak için konu altına yazınız.
Enpara.com
ENPARA.COM - FİNANSBANK
Alıcı: Mert Özsoy
Şube Adı:
Şube Kodu:
Hesap No: 540866
TR16 0011 1000 0000 0043 0139 97
Programla beraber size verilen lisans sadece bir bilgisayarda çalışır.Birden fazla bilgisayarda çalıştırmak için ek lisans almanız gerekmektedir.Ek lisans (bilgisayar) ücreti +5 tldir.

Her türlü iletişim için:
Telefon 541 382 91 86

Cevap: KANALLAR ARASI HIZLI DOLAŞIM PROGRAMI v1 |

Konunu baltalamak gibi olmasın ama chromenin uzantılarında quick login diye bir program var. Çok daha güvenilir ve ücretsiz.

Cevap: KANALLAR ARASI HIZLI DOLAŞIM PROGRAMI v1 |

Mert güvenilirdir daha önce programını aldım kısa sürede yepyeni bir program daha yazmış hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri