Öncelikle senin ticaret mantığına yatmayan işlerden para kazanan arkadaşlar var. Senin mantığına yatmaması mantıksız olduğu anlamına gelmez hocam![]()
Şov amaçlı demişsin ya, buyur satış için açtığım ama satışı iptal ettiğim bir konu. Bir kaç günlük nakit ihtiyacım için uygun fiyata satışa çıkardım. Quiz ödemeleri yapmaya başlayınca da elime nakit geçti iptal ettim. Ne için para lazımdı diye 3-4 cümle yazmadım diye şov mu yapmış oldum? O ara alıcı çıktı da ben mi vermedim? Bazı şeyleri yazarken konuşurken daha dikkatli davranmak gerekiyor.
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/64995-satilik-gelirli-mn-kanal.html
Bak o konuda bahsi geçen kanalın şubat kazancı (26 günlük) 1375$ ve günlük kazancı 90-100$ seviyelerine çıktı. Gel alıcıysan uygun fiyata vereyim kanalı, bas parayı al kanalı şov mu değil mi öğrenmiş olursun![]()
Vay arkadaş ne çok üstüne alınan olmuş yorumumu.
Ben kimseye kanal satamadınız yada o kadar etmez mi dedim?
Gerekçelerimi yazdım, PARASI OLAN alsın banane.
Her zaman forumda ticareti savunan biriyim, kim ne isterse satsın, istediği fiyatada satsın dedim bu zamana kadar.
Neyini anlamadınız bu yorumlarımında herkes üstüne alınıp, gelmiş bana çemkiriyor.
Darall'a yazdığımı sanada yazayım, benim yorumumda ahmetrz bunu yaptı felan yazmış mıyım?
Gördün mü?