Kanallar durduk yere Awesomeness ten cıkartılıyor

minnos

Kayıtlı Üye
Merhaba bugun 160 adet kanalın dashboarduna gelen onaydan onayı yaptım basta awesomeness yazıyor ama 2 saat sonra baktıgımda partnerden atılmıs oldugunu görüyorum herhangi bir mail falan gelmemiş video dahi atılmadı kanallara bu sorun sadece bendemi var acaba :)

[MENTION=144]M.A.A[/MENTION] dada aynı sorun vardı boş kanalı atmışlardı.

Sanırım boş kanalları atıyorlar yada genel bir sorun.

@M.A.A dada aynı sorun vardı boş kanalı atmışlardı.

Sanırım boş kanalları atıyorlar yada genel bir sorun.

Genel diye düşünüyorum bazılarını atıyorlar bazıları duruyor. Düzelir umarım.

Başta gelen onayları geç kabul ettiğim için partnerden düşüyor sandım ama daha 6 saat önce daveti elen kanallarda atıldı geçmişe yönelik kanallarda düşmez umarım :)

Bu bir sorun olamazki. Demekki boş kanalları atıyorlar bu kadar basit :D

Bu bir sorun olamazki. Demekki boş kanalları atıyorlar bu kadar basit :D
o iş öyle olmuyo işte :) bugune kadar boş kanalları kabul edip atmayan bi network bi anda böyle bişeye başlayınca sorun oluyor :) bunun yeni şirket politikalarımı yoksa benden kaynaklı bir sorun mu onu anlamak adına açtım konuyu :)

sermayeyi kediye yükledik:D Benim de patır patır gitti freedomlar

gecen bende freedom da aynı seyi yasadım yaklasık 30-40 kanal dashboarddan onayladım kanallar networke girdi ama yaklasık 5-6 saat sonra video atıım dedim birine kanal atılmıs sonra baska birine atıım dedim onuda atmıslar bi baktım ki alayı atılmış :) var bir sorun

Ben de az once 5 gun once basvurdugum bi kanalin davetini kabul ettim 2 video attim eslesen geldi 2 daha attim baktim ki networkten sutlamislar bahar temizligine denk geldik heralde :(

1 hafta önce boş kanalımla partnerden çıkma istediği göndermiştim 2 gün önce red ettiler bugünde kendileri partnerden atmışlar herifler resmen sen istifa edemezsin ben kovuyorum diyolar

herkeste varsa sorun bugune kadar yüzüne zor bakılan awesomeness ve freedom kanalları fiyat patlaması yasayacak demektir :)

Benim de kanal ayarlarına tıklayınca Awesomeness TV yazmıyordu baktım mail gelmemiş Awesomeness TV 'a girdim Login dedim kanal daha halen duruyor galiba genel sorun var arkadaşlar.

Bu işi bırakırım yine de aweye 5 liradan fazla para vermem:D

Arkadaşlar atılma yok bence, sorun geçici yüksek ihtimalle. Tekrar başvuru yaptım atılan kanallarla zaten ağa bağlısınız dedi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri