Kanallar durduk yere Awesomeness ten cıkartılıyor

hiç biri mail atmıyor sadece awe'ye has bir durum değil.

Adsense'ye başvursak mı ki? :)

Not: Evet ben de bugün yaklaşık 1 haftadır boş duran kanala 360-370 video yükledim teker teker video ortası reklamlarını açtım şimdi tekrar gireyim dedim atmışlar... Diğer kanallar duruyor.

Birisi bilgi verirse çok iyi olur awesomeness ile bu freedom'un hali ne olucak partnerden atılma olayları yeni politika sözleşmeleri vs yüzünden mi acaba gerçekten genel bir sorun mu?

Bende cıkma iştegi gönderdim hala kabul etmediler :(

çıkarılmış benim de ,
dashboarda girdi mi böyle yazıyor

''We're still working on your network application so not everything is available. If it's been more than a few days, please let us know!''

Evet hocam gördüm bendede var - freedomda hiçbirşey yazmıyor dashboard filan gözüküyor genel bir sorun olabilme olasılığı varmı acaba?

yeni kanallarda olmuş durumda göründüğü kadarıyla..boşları atıyor diye bişey de yok sabah biri vine atmıştı çıkartılmış keza benim de vardı videolar dün yüklediğim çıkartılmış..aslında tam çıkartılma gibi de deil o panele giremezdik yoksa..
bence uğraşmak yerine yeni kanallar açıp life falan diğer partnerler için uğraşalım ya da adsense şimdilik beklesin..
bu sorun ya çözülür ya da yeni şartlar falan getirirler .. elbet bi şekilde çözülür
inşallah ödemeleri yaptılar diye diğer partnerler gibi şart getirmeye kalkmazlar

benim bi kanaldada goruntuleme yoktu bugun video attım demin partnerden atmıs awesomenes.kanalı adsenseye bagladım bu sefer de para kazanılma seçenekleri kaydedilemedi diyor.

Kişişel Görüşüm
Yanlış hatırlamıyosam 2 3 hafta kadar önceydi forumdan 4 5 kişi 200 ve üzeri awesomeness siparişi vermişti ve teslim etmiştik verirkende dogru zamanda aldıklarını yakında awesomeness ve freedom gibi networklerinde üyeliğinin zor olacagını söylemiştim.Açıkcası bu son olayın networklerin yeni politikası oldugunu ve geri adım atmıycaklarını düşünüyorum 2 gündür yabancı forumlarda falan dolastım ve kanalları tekrar alacaklarına dair bir bilgiye rastlamadım 2 networkte pazar payını büyütmek için bu kadar basit kanal alıyordu özellikle ünlem olayından sonra partner kanalların avantajı çok çok arttı ve herkes partnere yöneldi awesomeness ve freedom da bu süreçte en çok tercih edilen networkler oldu muhtemelen diğer networkler bu durumdan rahatsız olup bunun önüne geçmek için önlem aldılar awe ve freedom da muhtemelen yapılan uyarılar sonrası artık boş kanalı bünyeleri altında tutmama kararı aldılar umarım geri adım atarlar ama sanmıyorum geri adım atacaklarını:)
İnşallah yanılıyorumdur herkese iyi forumlar ünlemsiz günler diliyorum :)

Kişişel Görüşüm
Yanlış hatırlamıyosam 2 3 hafta kadar önceydi forumdan 4 5 kişi 200 ve üzeri awesomeness siparişi vermişti ve teslim etmiştik verirkende dogru zamanda aldıklarını yakında awesomeness ve freedom gibi networklerinde üyeliğinin zor olacagını söylemiştim.Açıkcası bu son olayın networklerin yeni politikası oldugunu ve geri adım atmıycaklarını düşünüyorum 2 gündür yabancı forumlarda falan dolastım ve kanalları tekrar alacaklarına dair bir bilgiye rastlamadım 2 networkte pazar payını büyütmek için bu kadar basit kanal alıyordu özellikle ünlem olayından sonra partner kanalların avantajı çok çok arttı ve herkes partnere yöneldi awesomeness ve freedom da bu süreçte en çok tercih edilen networkler oldu muhtemelen diğer networkler bu durumdan rahatsız olup bunun önüne geçmek için önlem aldılar awe ve freedom da muhtemelen yapılan uyarılar sonrası artık boş kanalı bünyeleri altında tutmama kararı aldılar umarım geri adım atarlar ama sanmıyorum geri adım atacaklarını:)
İnşallah yanılıyorumdur herkese iyi forumlar ünlemsiz günler diliyorum :)

Life 1 k üstü herkesi alırken sorun yok creative 300 500 izlenim üstünü alıyor gene sorun yok ave boş kanalı alınca neden sorun olsun ki benim 200 izlenmeli kanalı attılar tam boş kanal atıyolar denmez sorunda olabilir sistemlerinde eğer güncelleme olsaydı zaten başvuru kısmında illa yazardı şu kadar izlenme vb diye.

son durum nedir beyler

bazıları boş kanalla başvurduğunuz için atılıyor..doldurup başvurursak atılmaz diyor..iki gün öncesinden bugüne atılan var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri