Kanallar Kapaniyor Kapanmiyora Son Nokta!!

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar ..

Arkadaşlarımın başına gelmiş ve benim başıma gelmiş kapanmaları yazacağım buraya ..

Ister alakası yok diyin ister uçuk bir düşünce olmuş diyin ..

1. Kanaları aldığınız kişiler önemlidir. En önemli etken budur.

2. Bot kullanmayiniz. Bot kullanan kisiler genelikle YT ye zaman ayiramiyan arkadaşlardir. Garanti olmasa da olur diyen arkadaşlardir.

3. VDS Manuel çalışabilirsiniz. Ama şu var Sürekli kanalarınız da çıkış giriş yapmayınız. Bu Kapanma Sebebi olmuştur. Yabancı bir arkadaşın ve 2 real arkadaşımın başına gelmiştir. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun da başına gelmiştir bu olay .. Spamdan kanal kapanıyor.

4. VDS Manuel diyip te abartmayin 300-400 video yu ayni anda yüklemeyiniz. 30-40 Şeklinde Yükleyiniz.

5. Oraya şuraya mail gönder abone ol kanaliniz kapanmaz tür şeylere inanmayin. Bunun asli astari yok .. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] örneği mesela ne yaparsa yapsin kapaniyordu :)

6. son olarak 2 aydir hiç bir şekilde tek kanalim kapanmamıştır. Çalışma şeklimi de size yazayim .. 3 VDS var bende .. [MENTION=16165]VPS.Systems[/MENTION] ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] dan aldigim vdsler ve her 2 arkadaştan da memnunum .. 3 VDS de tüm tarayicilar yüklü. Her tarayici da 1 kanal kullanıyorum ve asla çıkış yapmıyorum. Kapanan oldu mu hemen yerini başka kanalla dolduruyorum ..

Eleştiriye açığım ama düşünmeden ve yazimin tamamini okumadan yorum yapmayiniz Ltf.

Hocam herseyi yazmısın iyi güzelde telefon onaylarıda cok önemli 3cx ile onayladıgım kanallar 1 hafta dayanmıyorken simdi kullandıgım USA numara sistemi ile kanallarım kapanmıyor yaklasık 2 haftadır :)

Kanaları Navi den aldım .. kanalar da kapanma olmadı. Onaysızlarla da C3 kullanmadigim icin o an ya kullanan arkadaşlar dan numara alıyorum yada gerçek numarayla kayıt ediyorum.

Bunun numara onaylamayla alakasi olsaydi YT de inan kimse sağlam kalmazdı. Dediğim gibi bu kanaların açılma şekli ve sürekli giriş çıkışından kapanır. Ha birde fazla yüklenmekten. ..

Son düzenleme:
Manuel Çalışmak bence cok onemli bir etken. Sağlamlik açisindan.

Hocam herseyi yazmısın iyi güzelde telefon onaylarıda cok önemli 3cx ile onayladıgım kanallar 1 hafta dayanmıyorken simdi kullandıgım USA numara sistemi ile kanallarım kapanmıyor yaklasık 2 haftadır :)

Bunlar önemli taktikler Tebrik ederim Hunterlord sizinlede bir ara tanışıp sohbet etmek isterim :D

xwfs63.jpg

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] hocam şu söylediğinize katılmıyorum demişsiniz kanala sürekli giriş çıkış yapmayın demişsiniz fakat sonra 200 video varsa 40 40 upload edin demişsiniz.Ben kanallar güncel değilse isterse 400 video olsun atılıp tek bir maile yönlendirip bir daha girilmememesi yönündeyim hocam.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] hocam şu söylediğinize katılmıyorum demişsiniz kanala sürekli giriş çıkış yapmayın demişsiniz fakat sonra 200 video varsa 40 40 upload edin demişsiniz.Ben kanallar güncel değilse isterse 400 video olsun atılıp tek bir maile yönlendirip bir daha girilmememesi yönündeyim hocam.

6 ci secenegi okumamışsın babuş .. okumuş olsaydın bu yorumuda belki yapmicaktin.

Çıkış yapmıyorum ben vds de kanal hep açıktır.

Bide 400 Video yu 30-40 şeklinde spam bile olsa yüklerken sürekli giriş çıkışa gerek yok .. 3-4 saat aralıklarla 24 saate kanalınıza tüm videoları atmış olursunuz ..

6 ci secenegi okumamışsın babuş .. okumuş olsaydın bu yorumuda belki yapmicaktin.

Çıkış yapmıyorum ben vds de kanal hep açıktır.

Bide 400 Video yu 30-40 şeklinde spam bile olsa yüklerken sürekli giriş çıkışa gerek yok .. 3-4 saat aralıklarla 24 saate kanalınıza tüm videoları atmış olursunuz ..
özür dilerim hocam ben orayı okumamışım gerçekten ama ben torrentle indiriyorum videoları bundan sonra 1 günde 5 6 kanala upload yapıcam uzun sürmez mi bunu yapmak?

özür dilerim hocam ben orayı okumamışım gerçekten ama ben torrentle indiriyorum videoları bundan sonra 1 günde 5 6 kanala upload yapıcam uzun sürmez mi bunu yapmak?

İşte kaybımız sürekli kapanmalarımız bundan kaynaklanıyor. Hemen diğerine geçeyim diye düşünüyoruz ama kaybeden biz oluyoruz.

Sonra spamdan kapaninca tüm emeklerimiz boşa gidiyor. Keşke 100 video degil de 10 tane atsaydim da kanal kapanmasaydi diyoruz.

Bide artik video yu yükle geç devri bitiyor. Yarın diğer gün kanalına 3 dünya geneli geliyor kanaldan 1 habersin .. bi sabah uyandiginda tüm kanalar para kazanmasi devre dişi ..

bunu yaşayan [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] .. etiketliyim kendisi baya sıkıntılı günler geçirdi. Belki halende o sıkıntı devam etmekte ..

İşte kaybımız sürekli kapanmalarımız bundan kaynaklanıyor. Hemen diğerine geçeyim diye düşünüyoruz ama kaybeden biz oluyoruz.

Sonra spamdan kapaninca tüm emeklerimiz boşa gidiyor. Keşke 100 video degil de 10 tane atsaydim da kanal kapanmasaydi diyoruz.

Bide artik video yu yükle geç devri bitiyor. Yarın diğer gün kanalına 3 dünya geneli geliyor kanaldan 1 habersin .. bi sabah uyandiginda tüm kanalar para kazanmasi devre dişi ..

bunu yaşayan [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] .. etiketliyim kendisi baya sıkıntılı günler geçirdi. Belki halende o sıkıntı devam etmekte ..
hocam ben partner çalışıcam da ne yapmam lazım 100 200 kanal yapıcam toplu kapanma olmaz herhalde toplu para kazanma da gitmez ama vaktim sınırlı benim okullar açılana kadar 100 200 kanal yapmam lazım yani.Günde 5 6 kanala yükleyip geçen arkadaşlarım var kanalları sapasağlam hocam ama.

hocam ben partner çalışıcam da ne yapmam lazım 100 200 kanal yapıcam toplu kapanma olmaz herhalde toplu para kazanma da gitmez ama vaktim sınırlı benim okullar açılana kadar 100 200 kanal yapmam lazım yani.Günde 5 6 kanala yükleyip geçen arkadaşlarım var kanalları sapasağlam hocam ama.

Bende günde 10 kanala yükler geçerim ama yarın diğer gün yt nin botları bunu yakalayacaktır.

Partnere geç partner adsense kanalına göre baya avantajlı .. Spamdan kanalar kapandiginda sadece partner kanallarim saglam kalmisdi ..

O şekil girebileceğin Partner creative music nation folera ve freedom var ..

Creative kafasina göre bloke koyuyor ..

Mn kafasina göre bloke koyuyor ( Kanal kapanirsa hiç bir şekilde alamazsın alan yok )

Folera sadece mn ve creativiyle ayni oldugunu duymuştum ..

Freedom da tek telifden uçuruyor.

100 Kanalı belki hiç bir partner kabul etmez .. bu konuda bilgisizim ..

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/40888-partnerler-hakkinda-kisa-kisa-aciklamalar.html

burayi da okumadan geçme partner düşünüyosan

ayrıca hocam ben 100 200 kanal yapsam bile 100 200 tane vds almamın imkanı yok o yüzden bu yöntemi uygulayamıyorum inşallah kapanmaz hocam.

ayrıca hocam ben 100 200 kanal yapsam bile 100 200 tane vds almamın imkanı yok o yüzden bu yöntemi uygulayamıyorum inşallah kapanmaz hocam.

Kardeşim sen mesajlarımı yarımyamalak mı okuyosun yoksa sadece ilk kelimeleri mi okuyosun? :))

100 kanal için 100 vds ye gerek yok .. 2 vds 5 tarayici araliklarla kanalardan çıkış yapıp yükle o zaman .. :)

Bende günde 10 kanala yükler geçerim ama yarın diğer gün yt nin botları bunu yakalayacaktır.

Partnere geç partner adsense kanalına göre baya avantajlı .. Spamdan kanalar kapandiginda sadece partner kanallarim saglam kalmisdi ..

O şekil girebileceğin Partner creative music nation folera ve freedom var ..

Creative kafasina göre bloke koyuyor ..

Mn kafasina göre bloke koyuyor ( Kanal kapanirsa hiç bir şekilde alamazsın alan yok )

Folera sadece mn ve creativiyle ayni oldugunu duymuştum ..

Freedom da tek telifden uçuruyor.

100 Kanalı belki hiç bir partner kabul etmez .. bu konuda bilgisizim ..

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/40888-partnerler-hakkinda-kisa-kisa-aciklamalar.html

burayi da okumadan geçme partner düşünüyosan
hocam ayriyetten azat_usta ile konuştum şöyle dedi paypal hesabına 10 tane mail bağla dedi freedom onu farklı paypal gibi görür dedi 1 maile 20 tane kanal bağlasan dedi 10 mail 200 kanal olur dedi %100 ödemeni alırsın dedi bana.Ayrıca Freedom çalışıcam hocam.

Kardeşim sen mesajlarımı yarımyamalak mı okuyosun yoksa sadece ilk kelimeleri mi okuyosun? :))

100 kanal için 100 vds ye gerek yok .. 2 vds 5 tarayici araliklarla kanalardan çıkış yapıp yükle o zaman .. :)
hocam bir de benim bir kanalım 10k görüntleme aldı 1 tane telif yedi deneyimli bir arkadaşa sordum bana ödemeni yapar dedi ama.Doğru mu bu siz daha iyi bilirsiniz belki :)

hocam okuyorum ama para yok işte 1 vds alabiliyorum sadece :(

Bi arkadaş VDS konusunda bana tövbe ettirdi. Umarim sana VDS alacak birini bulursun .. Yada o parayi kazanirsin ..

bide yeter bak post kasıyorsun diye şimdi beni şikayet ederler :)

Soru Soracaksan ozelden sormaya devam et :)

hocam bir de benim bir kanalım 10k görüntleme aldı 1 tane telif yedi deneyimli bir arkadaşa sordum bana ödemeni yapar dedi ama.Doğru mu bu siz daha iyi bilirsiniz belki :)

freedom uçuruyor diyorlar ama 1 partner kanalımda 1 telif var freedom herhangi bir sıkıntı çıkmadı daha 3 haftadır telifi yemişim ..

freedom son ödemelerdede kapanan kanallara dahi ödeme yaptıgı için öneriliyor şuan.mn filan bloke koyacak yer arıyor,kanal kapanadıysa zaten hiç ümitlenme mnde ama freedom partnerden atsada ödedi şuana kadar.fakat gel gör ki bugün kral dedigimiz partner yarın başımıza neler açıyor yani hangisi napıcak belli olmuyor :)

Ben VDS den kanal actım fazla yükleme yapmasam bile kapanıyordu.
Örnegin 100 kanala video atacaksın bunları tek ip VDS den mi yapıyorsun yoksa 100 farklı ip mi satın alıyorsun ? :)

freedom son ödemelerdede kapanan kanallara dahi ödeme yaptıgı için öneriliyor şuan.mn filan bloke koyacak yer arıyor,kanal kapanadıysa zaten hiç ümitlenme mnde ama freedom partnerden atsada ödedi şuana kadar.fakat gel gör ki bugün kral dedigimiz partner yarın başımıza neler açıyor yani hangisi napıcak belli olmuyor :)

ek olarak Creative, 2 telifli kanalımı partnerlikten atıp bir iki gün önce 3 haneli hatrı sayılır bir miktarı ödedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri