Kanallar Kapaniyor Kapanmiyora Son Nokta!!

zaten adı üstünde bot :) yasak olan birşeyi kullanıyoruz illaki kapattırır botlar.. zaten benim gibi çalışan insanların eli mahkum botlara mecburiyetten kullanıyoruz vaktimiz olmadığı için.. şükürki benimde kanal kapanma derdim yok 2 haftadır hepsi sağlam.. USA onaylı candır gerisi teferruat :) güzel konu olmuş tebrikler [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

Kapanmamanın sırrı manuel çalışmak.Zaten bir insan manuel çalışırsa günde max 100 video atabilir.(renderlı)

freedom son ödemelerdede kapanan kanallara dahi ödeme yaptıgı için öneriliyor şuan.mn filan bloke koyacak yer arıyor,kanal kapanadıysa zaten hiç ümitlenme mnde ama freedom partnerden atsada ödedi şuana kadar.fakat gel gör ki bugün kral dedigimiz partner yarın başımıza neler açıyor yani hangisi napıcak belli olmuyor :)

Hocam freedom boş kanal alıyo mu?

Kapanmamanın sırrı manuel çalışmak.Zaten bir insan manuel çalışırsa günde max 100 video atabilir.(renderlı)

manuel de çalışmak sadece kanalın ömrünü uzatır , spam olup da kapanmayan kanal olmaz. sadece kanalın ömrü uzar eğerki bunun aksini yapan biri varsa oda burda olmaz ve yaptığı kanllaın parasını yerdi. ama halen burda kanal yapıyorsa buda o kanlları yaptıkca arkadan kapana kapana geliyor demektir. en güzel yöntem 1 kanala 10 videoyu geçmicek şekilde video atmak ve ünlemsiz video atmak , nekadar az öz video atarssan flagdan , telifden okadar kurtuluyorsun ve kanalın kimsenin youtubenin bile gözüne batmıyor. ben 20 kanal , kanal başı 5 video dan aylık 10k aldım 45 kanal 25k video dan da 10k para aldım demekki içerik ve içeriğin sürüklenişi çok önemli bugün 1 video 1 milyon izleniyorsa , demekki bir kanala 300 video vs sadece hızlı kapanışı getirir demektir.

hocam işte dediğim gibi ben okudum sizin yazılarınızı 1 vdsde 5 browser açıp mı yapıyım günün belli saatlerinde farklı farklı browserlerde farklı kanallar sıkıntı çıkarır mı her gün çerezlerini falan silsem hocam sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.

her brosversen den günde 1 kanala yükleme yap .. video sayısınıda abartmadan

Valla ben seri halinde yüklediğim için 20-50 arası her kanala video atıyorum ve o kanala bir daha girmiyorum.Şuana kadar hiçbir kanalım kapanmadı.Telif gelirse direk gmaili siliyorum.Olay bu.
manuel de çalışmak sadece kanalın ömrünü uzatır , spam olup da kapanmayan kanal olmaz. sadece kanalın ömrü uzar eğerki bunun aksini yapan biri varsa oda burda olmaz ve yaptığı kanllaın parasını yerdi. ama halen burda kanal yapıyorsa buda o kanlları yaptıkca arkadan kapana kapana geliyor demektir. en güzel yöntem 1 kanala 10 videoyu geçmicek şekilde video atmak ve ünlemsiz video atmak , nekadar az öz video atarssan flagdan , telifden okadar kurtuluyorsun ve kanalın kimsenin youtubenin bile gözüne batmıyor. ben 20 kanal , kanal başı 5 video dan aylık 10k aldım 45 kanal 25k video dan da 10k para aldım demekki içerik ve içeriğin sürüklenişi çok önemli bugün 1 video 1 milyon izleniyorsa , demekki bir kanala 300 video vs sadece hızlı kapanışı getirir demektir.

Valla ben seri halinde yüklediğim için 20-50 arası her kanala video atıyorum ve o kanala bir daha girmiyorum.Şuana kadar hiçbir kanalım kapanmadı.Telif gelirse direk gmaili siliyorum.Olay bu.
Hocem peki 40 50 atıyorsunuz siz 200 tane falan atsak sorun olur mu ben günde 5 6 kanal yapmak istiyorum okullar başlyana kadar mailleri de [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] arkadaştan alıyorum 3cx onaylı.Kendim açmıyorum çünkü kanallar hep kapanıyor usa onaylı falan mı önerirsiniz 1tlyi geçmeyecek şekilde hocam bir aknala en az günde 100 video atıcam sorun olur mu günde 5 6 kanal yapsam 500 600 video.

ben 3cx onaylı kullanıyorum.Temiz çalışan her satıcıdan alabilirsiniz.Bir kanala 200 video atmak çok mantıklı değil.3 kanala bölün öyle atın derim.
Hocem peki 40 50 atıyorsunuz siz 200 tane falan atsak sorun olur mu ben günde 5 6 kanal yapmak istiyorum okullar başlyana kadar mailleri de [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] arkadaştan alıyorum 3cx onaylı.Kendim açmıyorum çünkü kanallar hep kapanıyor usa onaylı falan mı önerirsiniz 1tlyi geçmeyecek şekilde hocam bir aknala en az günde 100 video atıcam sorun olur mu günde 5 6 kanal yapsam 500 600 video.

ben 3cx onaylı kullanıyorum.Temiz çalışan her satıcıdan alabilirsiniz.Bir kanala 200 video atmak çok mantıklı değil.3 kanala bölün öyle atın derim.
Hocam Hidra temiz calisiyor ama usa da alicam 30 40 tane [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] arkadastan.bir de cok param olsa bolerek atardim ama hocam para yok iste o kadar kanal icin.200 videoyu mesela her gun gun 50 50 olak sekilde mi yukliyim hocam?yoksa tum videolari atip imacros kullanarak kanal kapak fotograf yapip mi geciyim hanginde kanallar daha iyi olur?

S.a arkadaşlar ..

Arkadaşlarımın başına gelmiş ve benim başıma gelmiş kapanmaları yazacağım buraya ..

Ister alakası yok diyin ister uçuk bir düşünce olmuş diyin ..

1. Kanaları aldığınız kişiler önemlidir. En önemli etken budur.

2. Bot kullanmayiniz. Bot kullanan kisiler genelikle YT ye zaman ayiramiyan arkadaşlardir. Garanti olmasa da olur diyen arkadaşlardir.

3. VDS Manuel çalışabilirsiniz. Ama şu var Sürekli kanalarınız da çıkış giriş yapmayınız. Bu Kapanma Sebebi olmuştur. Yabancı bir arkadaşın ve 2 real arkadaşımın başına gelmiştir. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun da başına gelmiştir bu olay .. Spamdan kanal kapanıyor.

4. VDS Manuel diyip te abartmayin 300-400 video yu ayni anda yüklemeyiniz. 30-40 Şeklinde Yükleyiniz.

5. Oraya şuraya mail gönder abone ol kanaliniz kapanmaz tür şeylere inanmayin. Bunun asli astari yok .. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] örneği mesela ne yaparsa yapsin kapaniyordu :)

6. son olarak 2 aydir hiç bir şekilde tek kanalim kapanmamıştır. Çalışma şeklimi de size yazayim .. 3 VDS var bende .. [MENTION=16165]VPS.Systems[/MENTION] ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] dan aldigim vdsler ve her 2 arkadaştan da memnunum .. 3 VDS de tüm tarayicilar yüklü. Her tarayici da 1 kanal kullanıyorum ve asla çıkış yapmıyorum. Kapanan oldu mu hemen yerini başka kanalla dolduruyorum ..

Eleştiriye açığım ama düşünmeden ve yazimin tamamini okumadan yorum yapmayiniz Ltf.

Kanaları Navi den aldım .. kanalar da kapanma olmadı. Onaysızlarla da C3 kullanmadigim icin o an ya kullanan arkadaşlar dan numara alıyorum yada gerçek numarayla kayıt ediyorum.

Bunun numara onaylamayla alakasi olsaydi YT de inan kimse sağlam kalmazdı. Dediğim gibi bu kanaların açılma şekli ve sürekli giriş çıkışından kapanır. Ha birde fazla yüklenmekten. ..

Bu kadar paylaşımcı bir arkadaş madalya yı hak ediyor dimi hocam [MENTION=9224]mNote[/MENTION] :) adam aşmış imzasına bile paylaşım linklerini veriyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri