Kanallar Neden Bu Duruma Dusuyor Sızce ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
oyuzden mı boyle oluyor ben devamlı onaylı kanal alıyorum .
sabit hep aynı kişiden alırım kanallarımı, çok temiz çalışır kendisi.

700 civarı mail aldım, 50 tanesi onaylıydı sadece. bu 50 tane hep ünleme düştü isim değişikliğinden dolayı, bi 50 tane de bi ara başka birinden almıştım onda da aynıları olmuştu.

o yüzden onaysız alıp kendim onaylarım hep.

Her kanala girerken modemi resetleyip, ccleaner , wise ve addvanced system care ile temizleyip girerim.

kimden aldın mailleri

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

700 civarı mail aldım, 50 tanesi onaylıydı sadece. bu 50 tane hep ünleme düştü isim değişikliğinden dolayı, bi 50 tane de bi ara başka birinden almıştım onda da aynıları olmuştu.

isim değişikliyle ne alakası var ?

---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Peki açma yönteminiz nedir ?
Sorun nerede?

bende sorun yok sorun
sorun satıcılarda.
ben acmıyorum.

saçma ama evet profil resmi koyup isim değiştirilenler 2 gün sonra böyle oluyor.

kimden aldın mailleri

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

isim değişikliyle ne alakası var ?

---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

bende sorun yok sorun
sorun satıcılarda.
ben acmıyorum.
yap görürsün.

hocam onaylamaları nasıl yapıyorsunuz acaba ?

Profil resmi koymayınca başıma hiç gelmedi bu yüzden kanalın açılışıyla alakası olduğunu sanmıyorum.

yaptım görmedim kanal kaya gibi ayakda.

mail acıclar ile ilgili.
5 dk sonra ünleme düşmüyo zaten. mesela ben onaylı toplamda 100 kanal aldım. 50'sinü forumdan sabırlı'dan aldım, 50'sini de forum dışından kendi mailcimden aldım.

2 partide de ünleme düştü. hatta onaysız alıp kendim onayladığım 4 aydır açık kanalımı da içerik değiştirdiğimden adını da değiştirdiğim için ünleme düştü logosu.

5 dk sonra ünleme düşmüyo zaten. mesela ben onaylı toplamda 100 kanal aldım. 50'sinü forumdan sabırlı'dan aldım, 50'sini de forum dışından kendi mailcimden aldım.

2 partide de ünleme düştü. hatta onaysız alıp kendim onayladığım 4 aydır açık kanalımı da içerik değiştirdiğimden adını da değiştirdiğim için ünleme düştü logosu.

benim tecrübemde şu: A satıcıdan mail aldım kaya gibi duruyor. B satıcıdan mail aldım icerik vs hepsi aynı değiştirmedim 5 kanaldan 4 ü ünleme düştü ve bi cok kanalda tel onayı istedi patladı (satıcı hatasını kabul eti)

eski kanallarda sorun yok duruyorlar.

Youtube kanalını ilk oluştururken açılan sayfada kanal ismini ve profil fotoğrafını düzenlerseniz, g+ ya bulaşmadan, bu sorun ortadan kalkıyor.

genelde profil resmi koyarsan daha çok düşüyor.

Ben de kanalın açılmasıyla alakalı zannediyordum, ama birkaç haftadır deniyorum gerçek olmayan profil resimleri olan kanallar düşüyor bu duruma. Ama kanala bir zararı yok sadece google + profili gidiyor.

Kanal açılmasıyla felan alakası yok.
Alakasız fotoğraf yükleyince oluyor.
Hani şu gmail için G+ için eklenen resimde.
Telefon doğrulaması yapıncada düzeliyor.
Telefon doğrulaması yapınca kanal spamdan felan kapanmıyor.
Kanal bu şekilde de para kazandırmaya devam ediyor.
Baya Eski bu ! olması.

saçma ama evet profil resmi koyup isim değiştirilenler 2 gün sonra böyle oluyor.

Profil resmi koymayınca başıma hiç gelmedi bu yüzden kanalın açılışıyla alakası olduğunu sanmıyorum.

Youtube kanalını ilk oluştururken açılan sayfada kanal ismini ve profil fotoğrafını düzenlerseniz, g+ ya bulaşmadan, bu sorun ortadan kalkıyor.

arkadaşlar tahmınımce profıl resmı ıle alakalı satın aldıgım quiz kanallarımın sadece resmını degıstırdım ve hepsı 2 3 gun sonra bu duruma dustu buna nasıl bır cagre bulabılırız acaba ? sonucda attıgım vıdeolar hakkında resımler koyuyuorum kanalı daha ıyı gosterıyor .

Arkadaşlar soyle bırsey yapsam sorun cozulurmu acaba mesela onayız bır hesap alsam kanal oluşturulmamıs kanalı oluşturup ısmını dıledıgım gıbı koysam resmınıde dıledıgım gıbı koysam daha sonra onaylasam sızce sorun cozulurmu ?

farklı lokasyonlardan kaynaklanıyor sanırım hocam bu durum artık daha fazla olmaya başladı genel oldugunu dusunuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri