goodhead64
Yasaklanmış
Arkadaşlar Kendi pcmden kanalı oluşturup, kanal ayarlarını yapıp, vdsmden (Günde Tek Kanala Giriyorum bu arada) Giriş yapsam herhangi bi sıkıntı olurmu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkiye'den kanal ayarlayıp yurtdışı lokasyon vds den kanal girmek şüpheli oturum açma sebebi olarak algılanır. Tabi arada ki süre önemli burada. Kanalı açıp vds den 1 saat sonra girersen yakalanır ama 2-3 gün beklersen (süre belirsiz) şüpheli oturuma yakalanma ihtimali azalır. Ama herzaman olumsuz taraf vardır...
Benim sunucudan bu aralar günde 5 kanala giriyorum tek IP ile. Ancak ağır spam çalışmıyorum ben max 30 videodur.
Yani günde 1 kanal vdsden oluşturayım kafam rahat olsun öylemi ?
ağır spam çalışıyorsa para kazanmayı açmak için giriyordur hocam belkiKanala neden giriyorsunki ? Disardan takip et.Disardan bakinca'da goruyorsun telif geldigini yada kapandigini.Kazanc icin giriyorsan birak ne birakirsa biraksin nede olsa odeme zamani alacaksin o parayi.![]()
Risk Riskdikkat edin hocam sonra niye adsensem patladı. Spamdan kapandı falan falan
![]()
Ustad spam yapanlarin cogu kanal acip birakiyor.Hani az kanalla calisipda ayni kanala surekli icerik atanlar zaten bu benim dedigimle alakasi yok.Ama sen kanalina belli bir icerigi atip geciyorsan herseyini ayarladikdan sonra ne gerek var girmeye o kanala.ağır spam çalışıyorsa para kazanmayı açmak için giriyordur hocam belkieğer yeni birşeyler varsa bu konuda bizede tüyo lütfen, kanallara gir çık öldüm valla
saygılar
Abi yanlış anladınnKanala neden giriyorsunki ? Disardan takip et.Disardan bakinca'da goruyorsun telif geldigini yada kapandigini.Kazanc icin giriyorsan birak ne birakirsa biraksin nede olsa odeme zamani alacaksin o parayi.![]()
anladım hocamm. o zaman vdsden uğraşcazKendi pcnden oluşturursan vds den hemen girme kanala. Vds den girdiğinde de pcnden girme hemen. Kanalları nereden oluşturacağın sana kalmış...
Yok hocam ağır spam bize fazla. Üç beş bişeyler yetiyo Çok şükür. Gözü doymayanlar yansın kendine :Sağır spam çalışıyorsa para kazanmayı açmak için giriyordur hocam belkieğer yeni birşeyler varsa bu konuda bizede tüyo lütfen, kanallara gir çık öldüm valla
saygılar
Tr lokasyon ya işler değişiyo tabiiKanal acma ve resim aciklama vb islerini bilgisayarimdan yapiyorum TR lokasyon vdsemden yukleme yapiyorum 30-40 kanalim var sıkıntı olmadi bugüne kadar
Akrabamıyız ? Aynı Sülaleye sahibizde ?Partner hocam adsense yok. Sülalem raad![]()
abi ben arada yeni eklediğim kanallara giriyorum quiz network reklam aralıklarını değiştiriyo arada bakmak gerekiyo o yüzden.Ustad spam yapanlarin cogu kanal acip birakiyor.Hani az kanalla calisipda ayni kanala surekli icerik atanlar zaten bu benim dedigimle alakasi yok.Ama sen kanalina belli bir icerigi atip geciyorsan herseyini ayarladikdan sonra ne gerek var girmeye o kanala.
Videolarini yukle etiketini aciklamani herseyini ayarla bitir.Ver gitsin piyasaya.Sonra disardan takip et o kanali.Niye girecemki bir daha o kanala yani onu demek istiyorum.
abi ben arada yeni eklediğim kanallara giriyorum quiz network reklam aralıklarını değiştiriyo arada bakmak gerekiyo o yüzden.
mlsf yeni kanlların hepsinde reklam aralıkları deişiyo hocam hani mecbur giriosun en az 1 kez daha ama ben onların reklamlarına okeyim dersen sorun yokbuna girmeden de bakabilrsn. Kanal linkini kopyala tek tek videoalra gir kontrol et hangi dklarda diye.
mlsf yeni kanlların hepsinde reklam aralıkları deişiyo hocam hani mecbur giriosun en az 1 kez daha ama ben onların reklamlarına okeyim dersen sorun yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.