Kanallara Giriş Yöntemi

• Kullanıcı goodhead64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

goodhead64

Yasaklanmış
Arkadaşlar Kendi pcmden kanalı oluşturup, kanal ayarlarını yapıp, vdsmden (Günde Tek Kanala Giriyorum bu arada) Giriş yapsam herhangi bi sıkıntı olurmu ?

Türkiye'den kanal ayarlayıp yurtdışı lokasyon vds den kanal girmek şüpheli oturum açma sebebi olarak algılanır. Tabi arada ki süre önemli burada. Kanalı açıp vds den 1 saat sonra girersen yakalanır ama 2-3 gün beklersen (süre belirsiz) şüpheli oturuma yakalanma ihtimali azalır. Ama herzaman olumsuz taraf vardır...

Türkiye'den kanal ayarlayıp yurtdışı lokasyon vds den kanal girmek şüpheli oturum açma sebebi olarak algılanır. Tabi arada ki süre önemli burada. Kanalı açıp vds den 1 saat sonra girersen yakalanır ama 2-3 gün beklersen (süre belirsiz) şüpheli oturuma yakalanma ihtimali azalır. Ama herzaman olumsuz taraf vardır...

Yani günde 1 kanal vdsden oluşturayım kafam rahat olsun öylemi ?

Benim sunucudan bu aralar günde 5 kanala giriyorum tek IP ile. Ancak ağır spam çalışmıyorum ben max 30 videodur.

Kanala neden giriyorsunki ? Disardan takip et.Disardan bakinca'da goruyorsun telif geldigini yada kapandigini.Kazanc icin giriyorsan birak ne birakirsa biraksin nede olsa odeme zamani alacaksin o parayi. :D

Kanala neden giriyorsunki ? Disardan takip et.Disardan bakinca'da goruyorsun telif geldigini yada kapandigini.Kazanc icin giriyorsan birak ne birakirsa biraksin nede olsa odeme zamani alacaksin o parayi. :D
ağır spam çalışıyorsa para kazanmayı açmak için giriyordur hocam belki :D eğer yeni birşeyler varsa bu konuda bizede tüyo lütfen, kanallara gir çık öldüm valla :D saygılar

Kanal acma ve resim aciklama vb islerini bilgisayarimdan yapiyorum TR lokasyon vdsemden yukleme yapiyorum 30-40 kanalim var sıkıntı olmadi bugüne kadar

ağır spam çalışıyorsa para kazanmayı açmak için giriyordur hocam belki :D eğer yeni birşeyler varsa bu konuda bizede tüyo lütfen, kanallara gir çık öldüm valla :D saygılar
Ustad spam yapanlarin cogu kanal acip birakiyor.Hani az kanalla calisipda ayni kanala surekli icerik atanlar zaten bu benim dedigimle alakasi yok.Ama sen kanalina belli bir icerigi atip geciyorsan herseyini ayarladikdan sonra ne gerek var girmeye o kanala.

Videolarini yukle etiketini aciklamani herseyini ayarla bitir.Ver gitsin piyasaya.Sonra disardan takip et o kanali.Niye girecemki bir daha o kanala yani onu demek istiyorum.

Abi yanlış anladınn :) vdsden render falan yapıyorum. Tek ip ile sıkıntı olması diye sadece giriş yapcam atcam videoları açıklama etket, reklam flaan ayaralayıp çıkıcam. O yüzden dedim yani yanlış anlama :D
Kendi pcnden oluşturursan vds den hemen girme kanala. Vds den girdiğinde de pcnden girme hemen. Kanalları nereden oluşturacağın sana kalmış...
anladım hocamm. o zaman vdsden uğraşcaz
Yok hocam ağır spam bize fazla. Üç beş bişeyler yetiyo Çok şükür. Gözü doymayanlar yansın kendine :S
Kanal acma ve resim aciklama vb islerini bilgisayarimdan yapiyorum TR lokasyon vdsemden yukleme yapiyorum 30-40 kanalim var sıkıntı olmadi bugüne kadar
Tr lokasyon ya işler değişiyo tabii :) Rusla İng. Var bende :D
Partner hocam adsense yok. Sülalem raad :D
Akrabamıyız ? Aynı Sülaleye sahibizde ?
Edit:Tamam Vurmayınn :D

Ustad spam yapanlarin cogu kanal acip birakiyor.Hani az kanalla calisipda ayni kanala surekli icerik atanlar zaten bu benim dedigimle alakasi yok.Ama sen kanalina belli bir icerigi atip geciyorsan herseyini ayarladikdan sonra ne gerek var girmeye o kanala.

Videolarini yukle etiketini aciklamani herseyini ayarla bitir.Ver gitsin piyasaya.Sonra disardan takip et o kanali.Niye girecemki bir daha o kanala yani onu demek istiyorum.
abi ben arada yeni eklediğim kanallara giriyorum quiz network reklam aralıklarını değiştiriyo arada bakmak gerekiyo o yüzden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri