kanallara hala 400-500 video atılabilir mi?

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkdaşlar kanallarıma 100 video atıyorum onların da çoğu ünleme düşüyor 5-10 video elimde kalıyor haliyle kazanmak çok zor oluyor.eskisi gibi kanallarıma 400-500 video atsam kanallarım kapanır mı acaba denemeye değer mi?

hayır ama hepsi ünlem alır :D şu ünlem sorununu halletemeiz gerek

kesinlikle basabilirsin sıkıntı yok

Hocam bence sayı ile alakalı bir durum.
Maximum 100 video artık. Kaç tane sağlam video kalırsa. Onunla devam. Başa çare, özgün çalışacaksın

sayı ile alakası yok 60-70k videolu kanallar ayakta abuk subuk spam kanallar biz beceremiyoruz bu sayı işini

Kapanma tehlikesi var ben bi taraftan video sayısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim hiç video atilmamis kanalina gir bir gün içinde 300 videoyu at ondan sonra videolarin unlemede düşmez o kanala başkada video atma

10 bin video atın 400 500 neymiş ondan sonra neden index alamıyoz neden ünlem geliyo neden kanalım kapanıyo diye konular açın mesajlar yazın.

bu 100 - 500 - 1000 sevdasından en zaman vazgeçeceksiniz bakalım youtube un daha ne yapması gerekecek.Kaliteli spam diye bas bas bağırıyor millet hala aynı yol.

bu 100 - 500 - 1000 sevdasından en zaman vazgeçeceksiniz bakalım youtube un daha ne yapması gerekecek.Kaliteli spam diye bas bas bağırıyor millet hala aynı yol.

hocam kalitel ispam diyince bnm aklıma iyi izlenm alan videolar geliyor onları yükleyince de ünlem geliyor hep bildikleriniz varsa paylaşın lütfen nedir yani bu kaliteli spam ?

ünlem gelmesin de her kanala 25 video atıyım önemli değil, ne atarsam ünlem geliyor eskiden gelmeyen videolara bile ünlem geliyor anlamadım gitti...

hocam kalitel ispam diyince bnm aklıma iyi izlenm alan videolar geliyor onları yükleyince de ünlem geliyor hep bildikleriniz varsa paylaşın lütfen nedir yani bu kaliteli spam ?

Kaliteli spam

Yeni başlık -
etiket -
açıklama -
resim -
mümkünse youtube da olmayan videolar -
yeni yüklenen popüler olabilecek videolar -
eskiden yüklenen yükleyenin önemsemediği videolar -
İntro eklemek -
Azıcık kesip biçmek vs aklıma gelenler..
Hepsini yapmak zorunda değilsin, en azından bi kaçını yap biraz özgünleştir videoları olduğu gibi atarsan her zaman sıkıntılı

Kaliteli spam

Yeni başlık -
etiket -
açıklama -
resim -
mümkünse youtube da olmayan videolar -
yeni yüklenen popüler olabilecek videolar -
eskiden yüklenen yükleyenin önemsemediği videolar -
İntro eklemek -
Azıcık kesip biçmek vs aklıma gelenler..
Hepsini yapmak zorunda değilsin, en azından bi kaçını yap biraz özgünleştir videoları olduğu gibi atarsan her zaman sıkıntılı

hocam bu dediklerinizi manuel olarak mı yapıyorsunuz yoksa botla mı?

hocam bu dediklerinizi manuel olarak mı yapıyorsunuz yoksa botla mı?
Botla yapmıyorum.
Giriyorum googlea, youtubea veya farklı bir siteye araştıracağım kategoriyi yazıyorum, videolara kanallara bakıyorum, kafama yatanları not defterine yazıp kaydediyorum.
Sonra videoları veya kanalı indiriyorum. İsmini, açıklamasını değiştiriyorum, etiketleri ayarlıyorum, video içinden güzel bir kare alıp koyuyorum ( istersen çok iyi resimler bulup internetten koyabilirsin ama kategorine göre alacağın tepkiler farklı olur, içerik ve resim aynı yapıyorum ben).
Videonun kesilmesi gereken yerleri varsa youtubea yükledikten sonra kesiyorum. Yani biraz emek harcıyorum sizin anlıycanız, riskli kategorilerden de uzak duruyorum. Çok yavaş yapıyorum bunları da iş olarak görmediğimden belkide üşendiğimden 2-3 gün bulduğum videoları atmaya falan üşeniyorum o derece. Siz daha ciddi ve hızlı şekilde (vds kullanarak olabilir) yaparsanız doğru yol bana göre bu en azından benim inandığım. Böyle bir sürü kaliteli spam kanal yaparsınız. Kapanmalardan da en az hasarla ayrılırsınız. Kpss den sonra devam edicem bu şekilde bir süre daha.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri