Merhabalar arkadaşlar dün akşamdan itibaren girilen kanallarda tel onayı isteme durumu mevcut.Kanallar açık durumda fakat girmeye çalıştığımızda tel onayı istiyor.Bu durumda içerik girdiğim her kanala tel onayı yapıp giriş yapıyorum.Fakat hiç giriş yapmadığım halde bu şekilde olan bir sürü kanalım var bu olay Android mail satıcılarında ve Pc den açılan mail satıcılarında farklı şekillerde oluyor.Bir kanal Android ile açılmışsa defalarca da girseniz yine tel onayı istiyor fakat Pc ile girişlerde ikinci deneyişinizde lokasyon istiyor ve kanala giriş yapıyorsunuz.Benim almış olduğum mailler Android ile açılmış olanlardı.Bu durumda benim onaysız kanal alıp telefon onayını kendim yapmam ile bu durumda uyarı veren kanalların onayını yapmam arasında hiçbir fark olmayacak.Bu durumda onaylı kanal satıcılarının giriş yapmadığım kanallar için (Genelde onaylı kanal satış fiyatı onaysızın iki katı olduğundan) en azından ücretin yarısını ödemeleri gerektiğini ya da ona eş değer kanal iadesi yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu durumda kanal satıcıları gibi kanal alan kişilerin de yapacağı bir şey olmadığını düşünüyorum. KONUYU DİKKATLİCE OKUYUP YORUMLARINIZI PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM.