Kanalları ifşa etsem ?

500 kisi bi anda reklama tıklasa her bir kisi 5defa tıklasa adam önce sevinmeye baslar sonra ise hayal kırıklıgı

fenerin sampiyonluk sevinci gibi 2dk lık sevinç yasatalım adama :D

benden bundan bahsediyorum gelim cümlten basalaım tıkı ayıp olmasın...

Böyle sabit bir konu olmalı şu tür videoları orada paylaşıp şikayet edelim . Linç etme tarzı birsey

Kesinlikle bende destekliyorum arkadaşlar sizi. Bunlar artık her yerdeler. Ne kadar işe yarar bilemiyorum ama sabit konu veya kategori açılırsa foruma bunların önüne bir nebze de olsa geçilebileceğini düşünüyorum.

tek tke tık atmayın adama faydanız olur...karar veirlirse toplu olarak atalım...

tek tke tık atmayın adama faydanız olur...karar veirlirse toplu olarak atalım...

Türkiye 4 - 0 Bulgaristan Maç Özeti - 4 GOL ÖZETLERİ Full 720P HD - 08.06.2015

konuyu açan arkadasın paylastıgı videoya tıklayın iste zaten video sahibide tıklamamızı istiyo :)

tıkladıkdan iki saniye sonra video baslıycak demis arkadas ama baslamadıgı için ben sürekli tıkladım neden baslamadıki acaba anlamadım gitti neyse biraz daha tıklayım belki baslar :D

Bilinmeyen kategori ifşaları yapılmadığı sürece bence de videolar koyulabilir, ben de şikayet etmekten büyük mutluluk duyuyorum tamamen sahtekarlık üzerine reklama tıklatmaya çalışıp videoyu göstermeyenlere. Hadi video düzgün olsa ve dese ki reklama tıklayın bana da yararınız olsun, bir nebze anlarım ve şikayet etmeyebilirim ama reklama tıklayın videoyu izleyin deyip videoyu hiç koymamışsa işte o şikayeti hak ediyor.

Yanlış olabilir ama ben fikri beğendim böyle ifşalar büyük ölçüde bu tür olayları bitirir diye tahmin ediyorum

White sp.ammerler dark sp.ammer lere savaş açarsa bu savaşın tek kazananı YT olur :D

White sp.ammerler dark sp.ammer lere savaş açarsa bu savaşın tek kazananı YT olur :D

Benim gibi düşündüğünüze sevdim arkadaşlar. sp.ammer lar neysede, hepimiz bunu yapıyoruz ama milleti, hem kanalımızda tutmak ve kalıcı kanallar oluşturmak için doğru olanı yapıyoruz. Bu .... ler ise, .... likten başka bir şey yapmıyorlar. Onlara .... demek istiyorum ama olmuyor. .... yüzünden aradığım bir çok videoda bunu görüyorum, heleki önemli bir şey varsa.

Siyaset yapmicam ama, diyelim bir koalisyon oluşacak, A partisi B partisi ile, hemen bu .... ler video atar, detaylar burada diye, açarız reklama tıkla, bekle bekle sen biz senin ..... tıklıcaz.

... ( yerine hangi cümleyi koymak istiyorsan o olsun )

kategori ifşası olmadığı sürece bu tarz paylaşımlar olması gerekiyor ki yt bunlardan temizlensin

evet sonuna kadar katılıyorum,bunun için bir kategori açılsın,hepsinin ipliğini pazara çıkaralım...en azından biraz temizlensin ortalık.

Peki ben bir de şunu sormak istiyorum,bide bu link reklamlı çalışanlar var,açıklamadaki linke tıkla full hd izle tarzında.Bu normal mi? çünkü o çalışmalarda komple ilk sıraları alıyorlar sahte izlenmeyi basıp...

kategori ifşası olmadığı sürece bu tarz paylaşımlar olması gerekiyor ki yt bunlardan temizlensin

hocam, kategorilerde çalışanların zaten böyle bir şey ile işi olmaz, zaten az bulunan ama çok kazandıran videolar.

bu videoların hepsi toplumca aradığımız videolar. en basitini attım akşam maç vardı, bi bakim özete ama sağolsunlar...

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

evet sonuna kadar katılıyorum,bunun için bir kategori açılsın,hepsinin ipliğini pazara çıkaralım...en azından biraz temizlensin ortalık.

Peki ben bir de şunu sormak istiyorum,bide bu link reklamlı çalışanlar var,açıklamadaki linke tıkla full hd izle tarzında.Bu normal mi? çünkü o çalışmalarda komple ilk sıraları alıyorlar sahte izlenmeyi basıp...

ikisininde bir farkı yok kardeşim, oda resmen youtuden çıkartıp kendi sitesine yönlendiriyor, emin ol orada da video yok, o daha kötü, direk dolandırıcılık sahtecilik, bilgi hırsızlığına kadar gidebiliyor.

gittiğin sitede neler çıkıyor bazen +18 şeyler bile çıkıyor kardeşim. Oraya koydukları linkler, gösterim başı para veren reklam şirketleri sayesinde kazandırıyor. 1000 gösterim 2 tl gibi. genelde +18 şeyler üzerine yapılıyor. Kazançları daha yüksek oluyor diye.

Lakin bizim kendini uyanık sanan .... insanımız, bu forumda böyle şeyler olduğunu bile bile, yapıyorlar sonra sülalelerine bir güzel küfür yiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri