kanalları kontrol ederken..

Bay Torlak

Yasaklanmış
arkadaşlar toplu kapanmanın kendimden kaynaklı oldugunu düşünmeye başladım sadece ip değiştirip porttablesi olan kanala kanalın çerezleriyle giriyorum başka önlem almam gerekiyormu ? sıkıldım artık kapanıp duruyolar format attım az önce mac de değiştircem girerken başka önerisi olan varmı ?

dediklerinin inan hiçbir alakası yok o şekilde kanal kapanmaz.Kendin mail açma yöntemini bilmiyorsan hiç açma zaten :)Kanal satıcılarından al alaha sukur ben hiç sıkıntı yaşamıyorum gunde 20-30 kanala dahi girip çıkıyorum.

Önemli olan sadece kanal açılışlarındaki yöntemdir.Aynı zamanda kanallara ne ile video yuklediğindir kaçar tane vb. gibi.Bot kullanıyosan ee hali ile token tekisi veriyorsan 1 mail üzerinden 10 larca kanal açıyosun buda bir etken ama %80 bu iş MAİL AÇILIŞI İLE ALAKALI

Yoksa ben cerezleri silmiyorum kanallara giriyorum kanallarım toplu şekilde kapanıyor demek abes biraz yanlıs anlamada beni.

Son düzenleme:
dediklerinin inan hiçbir alakası yok o şekilde kanal kapanmaz.Kendin mail açma yöntemini bilmiyorsan hiç açma zaten :)Kanal satıcılarından al alaha sukur ben hiç sıkıntı yaşamıyorum gunde 20-30 kanala dahi girip çıkıyorum.

Önemli olan sadece kanal açılışlarındaki yöntemdir.Aynı zamanda kanallara ne ile video yuklediğindir kaçar tane vb. gibi.

Yoksa ben cerezleri silmiyorum kanallara giriyorum kanallarım toplu şekilde kapanıyor demek abes biraz yanlıs anlamada beni.

zaten satıcıdan alıyorum hocam 3 4 farklı satıcıdan aldım sonuç aynı sorun bende ama nerde hata yaptıgımı bulamadım. abartmamak adına 25video basıyorum günlük :) yani başka teorin varmı

zaten satıcıdan alıyorum hocam 3 4 farklı satıcıdan aldım sonuç aynı sorun bende ama nerde hata yaptıgımı bulamadım. abartmamak adına 25video basıyorum günlük :) yani başka teorin varmı

bu işin tek teorisi budur buda teori değil koca bir gerçektir.Kanal satıcılarını değiştirmeyi dene ..

Unutmadan sunuda belirtiyim günlük 25 video basiyorsun sonucta bir bot illaki kullanıyorsundur bota farklı farklı mail adreslerinden token ver her token için max 5.kanal yap ..

4-5 token verip bırakıyorum zaten apiyide 1haftada bir başka mail ile alıyorum :D

kontrolden kastim onu belirtemedim kusura bakmayin onaysiz mail alip stokluyorum yukleme yapana kadar 1 ay kenarda yatiyor kapanmiyorlarda ben girip yukleme yapmaya baslayinca kapaniyorlar

satıcıdan kaynaklı oldugunu düşünüyorum bunun.bi arkadaştan aldıgım kanallar aynen bu şekilde kapanıyordu,kanal aldıgım adamı degiştirdim sorun kalmadı bende :) başka birisinden kanal alıp dene bide.

*Kanala tokeni ver
*Yüklemeni yap
*Yüklemeni yaparken tarayıcı açma kanalı kontrol etme
*Yükleme bittiğinde tokeni sil
*Kanala tarayıcıdan giriş yap
*Telefon isterse atla deme elindeki telefonu gir kabul eder.

Kanalın bu şekilde büyük ihtimalle kapanmaz. Bunları yapmana rağmen kapanıyorsa ona da başka arkadaş cevap versin. :D

Beyler bu token ne demek token verdim die yazanlar oluyorda birisi yazabilirmi botlarla alakalı bi durummu

*Kanala tokeni ver
*Yüklemeni yap
*Yüklemeni yaparken tarayıcı açma kanalı kontrol etme
*Yükleme bittiğinde tokeni sil
*Kanala tarayıcıdan giriş yap
*Telefon isterse atla deme elindeki telefonu gir kabul eder.

Kanalın bu şekilde büyük ihtimalle kapanmaz. Bunları yapmana rağmen kapanıyorsa ona da başka arkadaş cevap versin. :D

arkadaş botla mı yükleme yapıyor bilmiyorum ama videoyapda özellikle yapılan bi duruyu vardı bunla ilgili.kapanmaması için tokeni bugün verdiysek 24 saat sonra yükleme yapmaya başlayın diyordu ki çok şükür kanal kapanması yaşamadım upload yapıyorum o botlada :) token verdigin gün yükleme yapmamak önemli bi nokta demişti bu botun sahibi.

Ben mailimi kendim açıyorum, bir kanalı açtığım gibi para kazanması fln ne varsa açıp bota bağlıyorum 50 video atıp diğer kanala geçiyorum kapanan kanalım olmadı şu ana kadar. 50 den fazla video atmayıp mail aldığın kişileri değiştir derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri