Kanalları Partnere Taşırken Spam

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yklmzomer

Yasaklanmış
İşleme girmeyen adsensemin kanallarını partnere taşıyacağım ancak quize taşırken kanalları bağlamam için önce quize dahil olan bir kanalımla login olup sonrasında bağlayacağım kanala girmem lazım.

Bu da kanalların spamdan kapanmasına etki edecek.. Önlemenin bir yolu var mı?

firefox portable işinize yarayabilir hocam kanal çerezlerinin birbirine karışmaması için

Zaten portable kullaniyorum ama ayni sorun yine olacak :/

hocam firefox portable kullanıyorken bi yandan da opera portable veya srware iron portable kullanabilirsiniz

ilk işlemi yapın ip değiştirin yeni bir portable ile diğer kanalı bağlayın ?

Hocam portablede bulunan kanalı quize bağlayabilmem için aynı portablede daha onceden quize baglamis oldugum bir kanalla quizde login olduktan sonra quize tasiyacagim kanala girmem gerekecek...

Boyle olunca ayni cerezlerle 2 kanala girmis olacagim.

Simdi bir kanal secip butun portablelere ayni kanalla baglasam sikinti yaratacak

İşleme girmeyen adsensemin kanallarını partnere taşıyacağım ancak quize taşırken kanalları bağlamam için önce quize dahil olan bir kanalımla login olup sonrasında bağlayacağım kanala girmem lazım.

Bu da kanalların spamdan kapanmasına etki edecek.. Önlemenin bir yolu var mı?
Webmoney de her yeni bağlıcagın kanala yeni bir cüzdan numarası verebilirsin.

En akla yatan bu sanırım, eyv hocam

Webmoneyde de hepsi ayrı dashboard olcak gene. Gelirleri hepsine girerek teker teker kontrol etmen gerekcek diye biliyorum ki bu dahacok riskli kanallara az giris yapilmasi gerektigini hepimiz biliyoruz sen kazanci kontrol etcem diye hepsine bir daha birdaha girceksin. Bir kanalı anahtar olarak kullan onla gir ve o kanala video atma. kanallar temiz acildiysa sorun olmuyor zaten. Add new channel sonraki soru yes sonra yeni hesabı girmek icin bi bölüm gelcek. Orada yeni bi hesapla gir o girdigin hesabı kaldırarak yenisini gir . zaten quiz ayarliyor bunu boyle yaptıklarına gore bisey vardir. Bu yuzden de kapanan hicbir kanalin olmadı. 400 kanal da somtugum oldu 10 tane de .

Son düzenleme:
Webmoneyde de hepsi ayrı dashboard olcak gene. Bir kanalı anahtar olarak kullan onla gir kanallar temiz acildiysa sorun olmuyor zaten. Add new channel sonraki soru yes sonra yeni hesabı girmek icin bi bölüm gelcek. Orada yeni bi hesapla gir o girdigin hesabı kaldırarak yenisini gir . zaten quiz ayarliyor bunu boyle yaptıklarına gore bisey vardir. Bu yuzden de kapanan hicbir kanalin olmadı. 400 kanal da somtugum oldu 10 tane de .
Orasıda doğru bu yüzden dolayı spam yiyen pek kimse görmedim..

Aynen oyle hocam kazanç kontrolu icin daha cok riske girersin her kanal icin bu ne kadar kazanmış bakiyim sonraki gün bida bakiyim kesinlesmismi bakiyim derken o kanal gider :)

Aynen oyle hocam kazanç kontrolu icin daha cok riske girersin her kanal icin bu ne kadar kazanmış bakiyim sonraki gün bida bakiyim kesinlesmismi bakiyim derken o kanal gider :)

Konu ile alakası yok ama addcahannel yapınca bize avantajı nedir dezavantajı nedir bir iki arkadaşla görüştüm onlar da her kanalı tek tek bağlıyor adchannel yapınca izlenim şartı aramiyor mu sistem yok arıyorsa neden aynı panele kanal ekliyeyim anlam bozukluğu olursa kusura bakmayın telefonda yim :)

Tabiki yeni kanal da ekleyince sistem 1k ve 10 abone her kanalda arıyor fakat hepsini bir arada kazanclqri kolayca kontrol edebiliyorsun tek dashboard olunca. Tek cuzdan kullansan da oluyor tek paypal da oluyor hepsinin kazancı tek paypala geliyor mesela . yeni dashboard oluşturmak sıkıntı. Hem modem mimlenebilir en ufak bir hatada hem de tek tek kazanç kontrolu icin girdiğiniz icikanallar spama girer yt nin gözüne batarsiniz

Webmoneyde de hepsi ayrı dashboard olcak gene. Gelirleri hepsine girerek teker teker kontrol etmen gerekcek diye biliyorum ki bu dahacok riskli kanallara az giris yapilmasi gerektigini hepimiz biliyoruz sen kazanci kontrol etcem diye hepsine bir daha birdaha girceksin. Bir kanalı anahtar olarak kullan onla gir ve o kanala video atma. kanallar temiz acildiysa sorun olmuyor zaten. Add new channel sonraki soru yes sonra yeni hesabı girmek icin bi bölüm gelcek. Orada yeni bi hesapla gir o girdigin hesabı kaldırarak yenisini gir . zaten quiz ayarliyor bunu boyle yaptıklarına gore bisey vardir. Bu yuzden de kapanan hicbir kanalin olmadı. 400 kanal da somtugum oldu 10 tane de .

ben 4-5 aydır her kanalıma istatistiklerine bakmak için haftada bir kere giriş yaparım şuana kadar hiç kapanan kanalım olmadı kii artık onada bakıcak vaktim olmuyo :)

En güzeli kanalları açıp partnere baglayıp bir daha girmemek. ne kadar yatacağını ödeme günü geldiğinde görmek :) 0 risk

ben 4-5 aydır her kanalıma istatistiklerine bakmak için haftada bir kere giriş yaparım şuana kadar hiç kapanan kanalım olmadı kii artık onada bakıcak vaktim olmuyo :)

En güzeli kanalları açıp partnere baglayıp bir daha girmemek. ne kadar yatacağını ödeme günü geldiğinde görmek :) 0 risk
Hocam giris yapilan kanallar sıkıntılı oldugunu iddia ettim :) dayanamayıp bakan cok kazanca bu yuzden herkese bu yolu oneriiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri