Kanalları Yedekleme Fikirlerinizi Alayım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bin bir külfetle videoları 3.taraftan, dünya genelinden geçiriyoruz, o tarz videoları buluyoruz zar zor reklam yananları bulup atıyoruz kanalımıza. Kanallar kapanınca yine bu kriterlerde videoları baştan aramak gerekiyor.

Fikirlerinizi merak ediyorum mevcut kanallarımızı nasıl yedekleyebiliriz?

Benim aklımda bir fikir var, mesela 1 kanal açıcam alt kanal olarak her kanalı oraya yedekleyeceğim videolar kapalı şekilde, sizce mantıklı mı?

Başka fikirlere de açığım bu mesele önemli bence.

Toshiba ve birkac markanin daha +1 tb'lik harici bellekleri var, $100'a onlarda al bir tane, butun videolarini yedeklersin onun icinde. Onun icini doldurabilmek icin harbi harbi cok videon olmali.

---------- Mesaj saat 09:17:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:07:25 civarında gönderildi. ----------

Simdi arastirirken buldum, 20 tb'lik olani varmis :D
Amazon'un Turkiye'ye gonderisi de var sanirim.

Amazon.com: Micronet RAIDBank5 20TB 5-Bay USB 3.0 RAID with Quad Interface RB5-20000 Firewire 400 / Firewire 800 / eSATA, USB 3.0 with 5 Bay Hard Drive: Electronics

youtube için değil ama başka işler için putlocker kullanıyorum (stream özelliğide olduğundan) yıllık ücreti 45 dolar,up-down hızı mükemmel seviyede,alan sınırsız tabi.

Toshiba ve birkac markanin daha +1 tb'lik harici bellekleri var, $100'a onlarda al bir tane, butun videolarini yedeklersin onun icinde. Onun icini doldurabilmek icin harbi harbi cok videon olmali.

---------- Mesaj saat 09:17:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:07:25 civarında gönderildi. ----------

Simdi arastirirken buldum, 20 tb'lik olani varmis :D
Amazon'un Turkiye'ye gonderisi de var sanirim.

Amazon.com: Micronet RAIDBank5 20TB 5-Bay USB 3.0 RAID with Quad Interface RB5-20000 Firewire 400 / Firewire 800 / eSATA, USB 3.0 with 5 Bay Hard Drive: Electronics

1 terabaytlık süper toshiba harici dissk var ama VDS den bu diske nasıl aktaracağım videoları bunun yolunu biliyor musun?

youtube için değil ama başka işler için putlocker kullanıyorum (stream özelliğide olduğundan) yıllık ücreti 45 dolar,up-down hızı mükemmel seviyede,alan sınırsız tabi.

çok sağol, bakıyorum siteye, profesyonel gibi, bu site barındırma hizmeti mi veriyor, ayrıca bahsettiğin özellik ne oluyor tam olarak bize yarar mı

---------- Mesaj saat 17:22:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:54 civarında gönderildi. ----------

60 kb ile upload ya da hard diski data centera göndermek. :D

hacım data center neresi : ) VDS üzerinden hard dissk i görebilmem ve içine direk download yapabilmem mümkün mü?

1 terabaytlık süper toshiba harici dissk var ama VDS den bu diske nasıl aktaracağım videoları bunun yolunu biliyor musun?

VDS'den falan anlamam. Ben kendim video indirirken direk harici diske indirip youtube o sekilde yukluyorum. Ilerde yine lazim olabilecek onemli videolari, kendi alt dosyalarina yerlestiriyorum, digerlerini silip atiyorum.

genelde film sitesi olanlar yedekleme amaçlı kullanıyor putlocker'ı dosya indirmeden site üzerinden izleyebiliyorsun film dosyalarını ama seni ilgilendiren kısmı yedekleme olayı,hız-kapasite olarak çok sağlam sitedir.

VDS üzerinden direk harici disskk e video kanal indirmeyi bilen varsa anlatmasını rica ediyorum

çok sağol, bakıyorum siteye, profesyonel gibi, bu site barındırma hizmeti mi veriyor, ayrıca bahsettiğin özellik ne oluyor tam olarak bize yarar mı

---------- Mesaj saat 17:22:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:20:54 civarında gönderildi. ----------

hacım data center neresi : ) VDS üzerinden hard dissk i görebilmem ve içine direk download yapabilmem mümkün mü?

Vds ile kendi bilgisayarınız arasında dosya alış verişi yapacaksanız kendi internet bağlantı hızınız ile yapabilirsiniz. Vds aracılığı ile indirip yandex.disk ve benzeri upload sitelerini kullanın.

[MENTION=4040]Kürşad[/MENTION] en mantıklısı o çok teşekkürler

alex vdsden kendi bilgisayarina almak cok yavas denemistim film indirip usb ye atmsk icin o daha baslardayken ben idm ile filmi coktan indirdim hic deneme yani bunu....baska cozum lazim ;-)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri