Kanallarım artık kapanmıyor!!! Yöntem içerde!!!

Arkadaslar benim yontemim aynen soyle ;

Bir kanala en fazla 50 video yuklerim. Eger unlemin cok geldigi bi kategoriyse en fazla 50 adet isik yanan video birakirim.

Bir kere actigim kanala bir daha video yuklemem. Kaderine birakirim.

Kanallarin maillerini tek bir maile yonlendiririm. Oyle her 30 dk da bir kontrol ettirmem. Gozum surekli maildedir. (Telefon, ipad, bilgisayar her yerde bu mail adresi tanimlidir.) yukleme isleminden bir kac gun sonra eslesen vs gelirse anca o zaman botu calistirir sildiririm.

Bir vds'ten oyle 30 kanal degil, en fazla 10 kanal idare ederim.

Surekli ip degistirmem (suanki kullandigim ip subat ayindan beri aynidir)

Dns degistirmem, (suanki kullandigim 8.8.4.4 olandir)

Vpn gibi ip degistirici/saklayici seyler kesinlikle kullanmam.

Kendim mail acmam, satin alirim.

En onemlisi de kafami da boyle kapanmaydi, eslesendi, telifti fazla takmam. Unutmayin siz ne kadar rahat olursaniz, o kadar dogru karar verirsiniz.

Kimden Satın Alıyorsunuz Gmailleri ?

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION]

Ben kanalların açılması konusunda çok titiz davranırım, o konuda bir noksanım yok.

Kimse beni son 1 haftada açtığı, 100'er video bastığı 10'larca ayakta kalan kanalının olduğuna gözümle görmeden inandıramaz :)

Çünkü son dönemde ciddi sorun var kanalların ayakta kalması konusunda ve bu genel bir sorun gibi görünüyor. Spamcıları aksatacak bir sorun.

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION]

Ben kanalların açılması konusunda çok titiz davranırım, o konuda bir noksanım yok.

Kimse beni son 1 haftada açtığı, 100'er video bastığı 10'larca ayakta kalan kanalının olduğuna gözümle görmeden inandıramaz :)

Çünkü son dönemde ciddi sorun var kanalların ayakta kalması konusunda ve bu genel bir sorun gibi görünüyor. Spamcıları aksatacak bir sorun.

Evet youtube gittiği değişikle birçok spamcının taktik değiştime zamanı geldi!!!

Hergün az kanal, az video, yavaş yükleme yapanlar artık kazanacak gibi duruyor.

Ben hergün tek kanal açıyorum ayda eder 30 kanal. Katagorilerimde güzel. Ben hala güzel paralar kazanacağıma inanıyorum.
Belki günde 2 kanala çıkabilirim. Ama bence gerek yok. Tek kanal yeter tabi işini bilene :)

Evet youtube gittiği değişikle birçok spamcının taktik değiştime zamanı geldi!!!

Hergün az kanal, az video, yavaş yükleme yapanlar artık kazanacak gibi duruyor.

Ben hergün tek kanal açıyorum ayda eder 30 kanal. Katagorilerimde güzel. Ben hala güzel paralar kazanacağıma inanıyorum.
Belki günde 2 kanala çıkabilirim. Ama bence gerek yok. Tek kanal yeter tabi işini bilene :)

Videoları azaltmayı, aralıklı yüklemeyi deneyeceğim bakalım.

Değişen şartlara uyum sağlamamız gerekiyor, hayırlısıyla yeni yöntemlerimiz oturur inş.

Başarılar dilerim :)

bence konudaki detaylar fazla abartılı mesela mac olayı fazla dillendiriliyor fakat tamamen alakasız olarak görüyorum ha siz google bu abi görür diyorsanız oda sizin düşünceniz saygı duyarım

gelelim nasıl çalıştığıma forum da v3 apinin adı anılmazken kendi botunu geliştiren biri olarak v3 api ile çoktan tanışmış kanallarıma erişimi sadece google un koyduğu kurallarla işlemler yaptırdım eğer kanallara yüklediğim videolar çok sorun oluşturacak cinsten ise girer kanala manuel işlem yaparım para kazanmaları açma ünlem vs gibi bunu neden botla yaptırmıyorum çünkü google buna api üzerinden izin vermiyor geliştirdiğiniz yazılımı bir tarayıcı gibi gösterip sisteme giriş çıkışlar pek sağlıklı görmediğim için işimi sağlama alıyorum gmail hesaplarım maksimum 20 adet ve yeni hesaplar değil ana kanal çalışmıyorum alt kanallar açarak ilerliyorum günlük çok fazla video yüklemiyorum otomatik olarak bota tanımladığım kanallar yüklemeleri yapıyor ben loglara bakarak manuel bana düşen işlemi yapıp çıkıyorum kapanan kanalım olmadı hesaplarım sıfırlanmadı kullandığım dns adresleri dns.yandex.com burada bulabilirsiniz tarayıcım ise yine yandex yaptığım işlemleri gizli sekme açarak yapıyorum sistemimde chrome da kurulu ve bir sorun yok

mac adresini yalnızca chrome ile alabilir diğer tarayıcılar alamaz
chrome cilent taracıyıcıdır görev yöneticisi yüklü programlar temp klasörlerinde chrome cilentlerini rahatlıkla görebilirsiniz diğer tarayıcılarda böyle bir uygulama yok olsa da işlerine yaramaz...

Arkadaslar benim yontemim aynen soyle ;

Bir kanala en fazla 50 video yuklerim. Eger unlemin cok geldigi bi kategoriyse en fazla 50 adet isik yanan video birakirim.

Bir kere actigim kanala bir daha video yuklemem. Kaderine birakirim.

Kanallarin maillerini tek bir maile yonlendiririm. Oyle her 30 dk da bir kontrol ettirmem. Gozum surekli maildedir. (Telefon, ipad, bilgisayar her yerde bu mail adresi tanimlidir.) yukleme isleminden bir kac gun sonra eslesen vs gelirse anca o zaman botu calistirir sildiririm.

Bir vds'ten oyle 30 kanal degil, en fazla 10 kanal idare ederim.

Surekli ip degistirmem (suanki kullandigim ip subat ayindan beri aynidir)

Dns degistirmem, (suanki kullandigim 8.8.4.4 olandir)

Vpn gibi ip degistirici/saklayici seyler kesinlikle kullanmam.

Kendim mail acmam, satin alirim.

En onemlisi de kafami da boyle kapanmaydi, eslesendi, telifti fazla takmam. Unutmayin siz ne kadar rahat olursaniz, o kadar dogru karar verirsiniz.
Bir kere açtığım kanala bir daha video yüklemem derken hocam? Ve kanalların hepsine vds üzerinden mi giriş çıkış yapıyorsunuz? Sadece bir kez video yüklemek için mi kanallara girersiniz? Manuel mi yüklüyorsunuz? Kontrol için neden bi kez bota bağlayıp kanalları bota karıştırıyorsunuz ki hocam yani zaten 3-5 gün içinde eşleşen vs verecek olan video verir. Bi kez daha girip onları silersiniz sonra kaldığınız yerden devam böyle mantıklı değil mi? Biraz daha detaylı yazabilir misiniz?

50 video attım para açmak için sabitle ve sarsılmayı yaparken kapandı

Bu nasıl iştir yav kanal açtım kapak resmi koyayım dedim 1 dk olmadı spam yanlış yönledirme güm kanal kapandı :(

Size en uygun cevabi Berkan verir hocam. Ondan akil almaya devam ediniz. Siz benden tavsiye/oneri vs. istemeyin lutfen.

Tesekkurler.

Çocukça Konuşmayın Hocam Berkan'la niye papaz oldugunuzu simdi daha iyi anlıyorum..

Konuşmayı Bilmiyorsunuz OLAY BU

Bu nasıl iştir yav kanal açtım kapak resmi koyayım dedim 1 dk olmadı spam yanlış yönledirme güm kanal kapandı :(

boş kanalmıydı boş kanal patlıyosa açılış şeklinde sıkıntı var ip çerez telefon bir yerden ele veriyosun

Çocukça Konuşmayın Hocam Berkan'la niye papaz oldugunuzu simdi daha iyi anlıyorum..

Konuşmayı Bilmiyorsunuz OLAY BU

Benim nasil konustugumu bosverin. Siz daha kendiniz cumle kuramayip Berkan'dan emir almaya devam ediniz. Umarim inkar etmezsiniz bunu.

Hocam bu forumda w4r3z yasak değil mi? hani google görüyor ya bu içerikleri adsense yönünden sıkıntı olmasın

Arkadaşlar bende tek bi kanal var ve daha önceden açılmış spam kanal bu kapanmalardan önce açmıştım. şu an videoyapa baglı ancak bu kapanmalarda kapanmadı. az az yükledim 50 ye yakın video var. tamamen spam yt-yt tel no da 3cx den ancak halen ayakta.Arkadaşın dedigi gibi fazla video yüklemeden olabilirmi bu kapanmalar yada. Yukarda yazdıgı maddeleri bi denemekte fayda var.

Bilgi olsun diye yazdım bu yazıyı belki farklı bi düşünce olabilir diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri