Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
bir kanalım daha değiştirilmiş mail attım inceliyoruz dediler.Çaresizce bekleyeyim mi ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam Kanalları kimden satın almıştın ?
Hocam sana sorulan sorulara cevap vermiyorsun ki yardımcı olalım. Quiz kanalları satın mı aldın yoksa kendin mi açtın, vds mi var kendi bilgisayarından mı yüklüyorsun videoları?
İhtimaller
1.yakın bir arkadaşınız
2.virüs yemişsinizdir
3.kanal aldığın kişiler yanlışlıkla aynı kanalları başkasına da sattı ve şifre değiştirmediğinden uçtular
Kanalları satın aldım.Videoyap botu kullanıyorum ki bottan olacagını sanmıyorum.
Kanalları kimden aldın diye sorarsan yani onlar aldı demiyorum ama bilginiz olsun.
Mert (Nickini tam bilmiyorum), Red ve halil kılıctan almıştım 3kişiden sadece aldım şimdiye kadar.
mert candır ben 6aydır ondan alırım her ay mınımumm 200adet alırım o şu ana kadar forumlarda onbinlerce mail satan adamdı o imkansız onu kafadan sil bikere // ama vıdeo yukledıgım an ! Şifre değiştirrim hocam sonucta canlı para dönüyor babana bile güvenmiceksin bu lafım ciddiydi yanı sen kanal alıyorsun şifre değiştirmiyorsun red veya halil denen arkadaşlara bak yani sende şifreyı vb değiştir ıp falan ılla blursun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.