kanallarım çalındı

• Kullanıcı Suavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Suavi

Yasaklanmış
quiz ekibi değiştirmiş mail attıgımı unutmuşum.teşekkürler

Son düzenleme:
esas sıkıntı bu şahıss5 kanalında şifresini nerden biliyordu
geçmiş olsun

Hocam eğer hepsi tek bir quiz dashboard'a bağlı ise ilk olarak yapacağınız şey dashboard'a girip kanal şifrelerinizden ayrı bir şifre tanımlamak olsun. En azından 2. bir şifreye ihtiyacı olacağından zaman kazanmış kanalları güvene almış olursun. Umarım yakın zamanda sıkıntınız çözülür geçmiş olsun.

şifreyi nerden biliyordu?

vds yada bot falan kimden kullanıyodun?

yada direk mailleri aldığı kişi varsa şifreleri değiştirmedi.

d59c21abff3764c2b0dd94f0d248f31c.jpg

bir kanalım daha değiştirilmiş mail attım inceliyoruz dediler.Çaresizce bekleyeyim mi ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

d59c21abff3764c2b0dd94f0d248f31c.jpg

bir kanalım daha değiştirilmiş mail attım inceliyoruz dediler.Çaresizce bekleyeyim mi ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam sana sorulan sorulara cevap vermiyorsun ki yardımcı olalım. Quiz kanalları satın mı aldın yoksa kendin mi açtın, vds mi var kendi bilgisayarından mı yüklüyorsun videoları?

Quiz Senin Mailinin Kayıtlı Olduğu Hesaplara Bakar Hangileri Değişmişse Sana Söyler
Mailleri Değiştirmek Aklına Gelmemiş Aceleye Getirmiş.

kanalları satın mı aldın ? eğer kendin açtıysan pcne sızmış olabilirler

Hocam Kanalları kimden satın almıştın ?

Hocam sana sorulan sorulara cevap vermiyorsun ki yardımcı olalım. Quiz kanalları satın mı aldın yoksa kendin mi açtın, vds mi var kendi bilgisayarından mı yüklüyorsun videoları?

Kanalları satın aldım.Videoyap botu kullanıyorum ki bottan olacagını sanmıyorum.

Kanalları kimden aldın diye sorarsan yani onlar aldı demiyorum ama bilginiz olsun.

Mert (Nickini tam bilmiyorum), Red ve halil kılıctan almıştım 3kişiden sadece aldım şimdiye kadar.

İhtimaller
1.yakın bir arkadaşınız
2.virüs yemişsinizdir
3.kanal aldığın kişiler yanlışlıkla aynı kanalları başkasına da sattı ve şifre değiştirmediğinden uçtular

İhtimaller
1.yakın bir arkadaşınız
2.virüs yemişsinizdir
3.kanal aldığın kişiler yanlışlıkla aynı kanalları başkasına da sattı ve şifre değiştirmediğinden uçtular

3. ihtimal yakın geliyor

yakın arkadaşım anlayan yok
2- şifreleri telefonumda ve bir flashta saklıyorum pcde yok

Kanalları satın aldım.Videoyap botu kullanıyorum ki bottan olacagını sanmıyorum.

Kanalları kimden aldın diye sorarsan yani onlar aldı demiyorum ama bilginiz olsun.

Mert (Nickini tam bilmiyorum), Red ve halil kılıctan almıştım 3kişiden sadece aldım şimdiye kadar.

mert candır ben 6aydır ondan alırım her ay mınımumm 200adet alırım o şu ana kadar forumlarda onbinlerce mail satan adamdı o imkansız onu kafadan sil bikere // ama vıdeo yukledıgım an ! Şifre değiştirrim hocam sonucta canlı para dönüyor babana bile güvenmiceksin bu lafım ciddiydi yanı sen kanal alıyorsun şifre değiştirmiyorsun red veya halil denen arkadaşlara bak yani sende şifreyı vb değiştir ıp falan ılla blursun

mert candır ben 6aydır ondan alırım her ay mınımumm 200adet alırım o şu ana kadar forumlarda onbinlerce mail satan adamdı o imkansız onu kafadan sil bikere // ama vıdeo yukledıgım an ! Şifre değiştirrim hocam sonucta canlı para dönüyor babana bile güvenmiceksin bu lafım ciddiydi yanı sen kanal alıyorsun şifre değiştirmiyorsun red veya halil denen arkadaşlara bak yani sende şifreyı vb değiştir ıp falan ılla blursun

Bende şuana kadar kanallarımının çoğunu Red'den aldım ondan da sıkıntı olmaz olsa benimde başıma gelirdi 1kdan fazla kanal aldım. Geriye Halil kılıç kalıyor yada virüs yemiş olabilirsiniz.

Geçmiş olsun.. Kanalları aldıktan sonra video çekmeden önce şirfeleri değiştirdiniz mi?

1. Quiz kanalları kimden alıyorsun ?
2. Kanalları kontrol v.s. icin herhangi bir program kullanıyor musun ?
3. YouTube ile alakalı herhangi bir program kullanıyor musun ?

Ayrıca kac Quiz kanalın gittiyse diyelim 6 biraz iyi düsün 6 Quiz kanal aldıgın kim var gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri